Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Euro Péter

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Euro Péter Nem az a baj 2013.03.17 14:20:17
Nem az a baj, hogy rosszul működő, dilettáns, és végtelenül arrogáns a mai magyar kormány. Egy kormányt egy működő demokráciában le lehet váltani. Az a baj, hogy a mai magyar kormány egyértelműen azért dolgozik, hogy ne lehessen leváltani. És az a baj, hogy az Orbán-hívők…..
Drága Miniszterelnök úr, kedves Viktor, nem is tudom, hogyan fogjak bele. Fájó szívvel, így a nyilvánosság előtt kell bejelentenem, hogy szakítok veled, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, amiről eddig senkinek nem beszéltem, amiről eddig magam sem tudtam. Hála Istennek! OVI, ha…..
Euro Péter 2012.11.10 14:18:32
@Marcangoló Korelnök:
Ellenség? Libernyák? Miről beszélsz?
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Euro Péter 2012.07.13 22:58:18
@Farkass Bertalan: Jó, ha ennyire akarod, akkor ezentúl te vagy a Nagyköcsög.

Egyébként képzeld, nem magas semmi amit írsz, csak NEM ÉRTEK EGYET!!
Euro Péter 2012.07.13 23:08:27
@Farkass Bertalan: Úristen, de sötét vagy. Nem látod, hogy ő az egyetlen, aki normálisan ír, és nem küld el az anyád valagába? Ja, hogy vitatkozni nem tudsz? Az baj.
Euro Péter 2012.07.13 23:13:35
@Farkass Bertalan: Jól van, nagyon okos vagy, gratulálok! Megyek is a romkocsmámba, te meg élvezd önmagad társaságát.
Az érettségizők idén egy vaskos, szép kiállítású kötetet, Magyarország alaptörvényének díszkiadását kapták az oktatási államtitkárságtól, és egy szép levelet az államtitkár asszonytól. Egy könyv 10 ezer forint és 90 ezren érettségiztek ... hoppá, hát itt is…..
Euro Péter Az igazi férfi 2012.07.10 18:10:00
Az igazi férfi mindenhova autóval jár. Tövig nyomja a gázt akkor is, ha csak Suzukira telik. Az igazi férfi leszorítja a mazsolákat. Az igaz férfi gátlástalanul vállalja, sőt mutogatja sörhasát. A nőket viszont ugyanolyan gátlástalanul kritizálja. Az igazi férfi…..
Elhatároztuk a barátnőmmel (csókoltatlak), hogy megyünk egy karikát ezzel a "Csoda"-"Ingyen"-BKV hajóval, ha már van bérletünk. Szabolcsi emberként, hajót csak filmekben láttam eddig, és életemben csak egyszer ültem ilyen ördögi szerkezeten. Így lettem egy loser társaság tagja,…..
Tengelytörés blog CBA bojkottom 2012.07.02 20:34:00
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra. A „bojkott” oka…..
..
Euro Péter 2012.07.02 21:40:16
@icramg: Ha egy bringás részegen (vagy éppen lámpa nélkül) forgalomba megy, akkor a saját testi épségén kívül azt is kockáztatja, hogy az autós (busz, villamos, stb), aki esetleg kinyírja, élete végéig azon rágódhat, hogy átment egy bringáson. Aztán vagy fel tudja dolgozni ripsz-ropsz, vagy nem.

Más kérdés, hogy a zéró tolerancia szerintem is marhaság.
Részlet Vasas-szurkolók petíciójából a holnap kezdődő melegolimpia ellen: „Nekünk szurkolóknak nem feladatunk, hogy mások felett ítélkezzünk, mert a szexualitás mindenkinek a magánügye, de ez az esemény véleményünk szerint egy provokatív rendezvény. Olyan esemény, ahol…..