Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruttnerkata

555 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy belföldön utazgatunk újra és újra rádöbbenünk, hogy mennyire gyönyörű részei is vannak Magyarországnak. Egyik kedvenc helyünk a Budapesttől 70 kilométerre fekvő dunaparti kis település Zebegény, ami most a levendulavirágzás és a múlt heti változékony vasárnap idején vastag, vattacukorszerű…..
Kedves Katartik blog olvasók A blog ebben a formájában 5 év után megszűnik, de ez nem azt jelenti, hogy véget is ér, hanem, hogy egy más névvel folytatódik tovább. Total Package lesz az új projekt neve, amely az életem teljes megváltozásával köszöntött be, most pedig blog formájában teljesedik ki.…..
Ha van olyan terméked vagy szolgáltatásod, amely teljesebbé teszi az életet, nekünk és másoknak is Total Package lehet akkor a írj bátran emailt a kata.ruttner@gmail.com címre, vagy Facebook üzenetet. ..
A Total Package Ruttner Kata és Horváth Barna tudatos életmód blogja. Amolyan virtuális élménycsomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által szerintünk az élet teljes lehet. Impulzív mindennapok, tudatosság, város, természet, utazás, bio, vegán étel-ital,…..
Reich Erikával a Noir Chocobar tulajdonosával évekkel ezelőtt találkoztam először. Épp akkor, amikor hazaköltözött Iránból és próbált visszailleszkedni a magyarországi létbe. Eddig viszont valahogy nem beszélgettünk mélyebben és a csokizójába is csak nemrég jutottam el. De most velem együtt Ti is…..
katartik GRÚZIA. LENYŰGÖZ. 2017.03.30 22:29:50
Nem tudom biztosan, de gondolom, hogy ismeritek azt az érzést, amikor a világ valamelyik részéről megláttok egy fotót vagy egy videót és azt gondoljtátok, hogy ott a helyetek, látnotok kell. Nekem ilyen volt Grúzia. Évek óta bennem volt, vágytam oda. De hogy pontosan miért is azt nem tudtam…..
A földi paradicsom. Az útikönyvekben, prospektusokban bizony nagyon gyakran így is nevezik Tunéziát. Ez a kezdés pedig jelen pillanatban passzol is a posthoz, hiszen paradicsommal nem csak az afrikai ország hangulatára és szépségére utalhatok, hanem arra a közös főzésre is amelyre a Tunéziai Nemzeti…..
"Isten tudja, a modern időkben szinte mindenki fogyni akar..." így kezdődnek Popper Péter sorai a Mi az élet étterme című könyvében, amelyben sok-sok más érdekesség közt egy indiai fogyasztó diétéról is ír. Az emberek jórésze többet eszik, mint amennyire valóban szüksége is van, így aztán aki…..
katartik ÍGY UTAZOM GRÚZIÁBA 2017.03.06 20:53:35
Néhány hét és áthúzom azt a sort a bakancslistámon, hogy elmenni Grúziába. Alig várom már ezt az utat. Hogy miért szerettem volna ennyire eljutni oda? Nem tudom pontosan. Megérzés. Fotókon látva az országot azt éreztem, hogy nekem ez nagyon tetszene. A hegyeket imádom, a természetet szintén, tenger…..
Ha már itt a tavasz - bár ezt ma délután aligha lehetett érezni - gondoltam összeszedek néhány inspiráló képet nagyvárosi szobanövény-kertészkedés témakörben. Én speciel nagyon szeretem a növényeket, szerencse most már tudunk is együtt élni, szeretnek nálam, attól függetlenül is, hogy a macskám…..
Néhány hónappal ezelőtt indult útnak Indiába egy kedves ismerősöm Papp Zoltán. Emlékszem egyik utolsó itthoni beszélgetésünknél épp egy buliba hívtam és ő csak annyit mondott sajnos nem lesz jó. Amikor megkérdzetem miért nem tud jönni, azt mondta Indiába megy. Kérdeztem meddig marad, a válasza pedig…..
Mimi macskám sztorijáról a facebook oldalamon már olvashattatok. Néhány hetes korában testvérével együtt bedobták az Illatos útra a kutyák közé. A macskamentők vezetőjének éppen akkor és ott volt dolga, hallotta, hogy valami nincs rendben, megmentette őket. Ezután előbb hozzá, később 5 hónapos…..
Az önbizalom egy elég nagy kincs és nem más, mint hogy hiszünk magunkban hiszünk abban, hogy képesek vagyunk az elénk kerülő feladatokat megoldani a céljainkat elérni. Azonban változó dolog is. Ha nem vagyunk egyensúlyban, akkor valamiféle kilengés tapasztalható az önbizalom terén is vagy éppen az…..
... vagy valahova, de ki tudja az jó-e vagy sem. Néha csak úgy tengődni és engedni, hogy vigyen az áramlat arra amerre akar jó dolog is lehet, de az élet nagy részében mégis érdemes tudatosnak lenni, célokat meghatározni, leírni és elindulni azok felé. Ebben a postban erről lesz szó. A bejegyzés…..
Ha nyitott vagy arra, hogy változtass az életeden jelentkezz emailben a kata.ruttner@gmail.com címre! Írd le pár sorban, hogy miben tudnék segíteni, ezután megbeszéljük, hogy működhet-e valóban a coaching. Találkozhatunk személyesen, vagy skype-on is tudunk beszélni az ár megegyezés…..
... vagy valahova, de ki tudja az jó-e vagy sem. Néha csak úgy tengődni és engedni, hogy vigyen az áramlat arra amerre akar jó dolog is lehet, de az élet nagy részében mégis érdemes tudatosnak lenni, célokat meghatározni, leírni és elindulni azok felé. Ebben a postban erről lesz szó. A bejegyzés…..
Minden reggel bízom abban, hogy egy kicsit enyhűl az idő, hogy nem kell kabát alá kiskabát, nadrág alá harisnya, nem kell sapka, sál, sem vastag zokni. Vagy legalább kisüt a Nap és látok színeket érzem az arcomon a fényt. De így ebben a formában egyelőre nem akar jönni a tavasz, viszont mégsem kell…..
A VII. kerület szívében van egy hely, úgy hívják Budapest Makery. Ez a város legújabb étterme, de mégis több ennél és nem csak azért, mert itt magunknak készíthetjük el az ételünket. Lendvai Ádám a hely megálmodója és alkotója szerint ilyen DIY gasztró-élmény nemhogy az országban, de a világban…..
A képen én vagyok (Kata) és a macskám Mimi, aki odajött hozzám a lakásomban kialakított meditációs sarokba. Zajos lett a kép. Módosítgattam próbáltam rápakolni egy-két effektet, de nem lett jobb. Aztán eszembe jutott, hogy ehhez a posthoz ez így tökéletes, hiszen pontosan azt mutatja, amit  gyakran…..
Ha már az utazásé most a főszerep a blogon (kezdem feltölteni a Hetedhét lány rovatot) akkor tartsatok most velem Japánba. Bár erről az ázsiai szigetországról is van bejegyzés a blogon, most mégsem csak annak a postnak az olvasására kapacitállak benneteket. Nézzétek meg, milyen egy bohém, kis…..
Most már egy ideje keresem a tökéletes képeket a lakásom falaira. Van egy-két print itthon de szeretnék még többet és ha megvannak, akkor elkezdeni a dekorálást. A múlt héten találtam rá egy amerikai nő Catie Atkinson képeire, amelyek közül azt hiszem nem tenném ki mindegyiket, de napok óta újra és…..
katartik NÉZZ KÖRÜL BROOKLYNBAN 2017.02.05 12:23:00
New Yorkban eddig kétszer voltam már és nem kizárt, hogy újra visszamegyek, bár a második utam után már nem voltam olyan lelkes. A Kelet jobban vonz. Először körülbelül 6 éve lehettem kint, Kanadából buszoztunk át. A Greyhound elég olcsó járatokat indít, cserébe 12 órán keresztül zötykölődtünk a…..
A bejegyzés folytatódik csak katt a tovább gombra!  A KATARTIKOT MEGTALÁLOD A FACEBOOKON IS ITT..
katartik KORFU - EGY KEDVES SZIGET 2017.02.04 22:00:15
Emlékszem, Korfura nagyon fáradtan utaztam. Bár aktív nyaralónak gondolom magam, akkor semmi másra nem vágytam mint, hogy feküdjek egy szálloda medencjének a partján, onnan nézzem egy koktéllal a kezemben a gyönyörű kék tengert. Korfun mindez sikerült is, persze a második nap már nem bírtam…..
katartik RÓMA NEKEM AZ ESŐ 2017.02.04 20:47:16
Bár nem szoktam gyakran ugyanarra helyre visszatérni, - ez amolyan fogadalom -,  de tudom Rómába még muszáj utaznom. Mert ez a csodálatosnak mondott város, nekem az eső.  A majd egy hét alatt, amíg kint voltam az első napot kivéve szakadt. Szakadt reggel, szakadt este, szakadt mindig. A szállásunk…..