Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RRooBB

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes megtekinteni a lenti, 1926-ban rögzített kisfilmet, amiben nem csak az első motoros ejtőernyős kísérletet tekinthetjük meg (spoiler: nem adta ki), de egyben a világ első stunt videóját is. A felvételen Fred Osborne próbált rá az azóta sem mindennapi mutatványra. A jelek…..
A hétvégi AMTS-en nem csak épített és gyári motorokat lehetett nézegetni, üléspróbát venni a legújabb modelleken, de a motoros boltok, kiegészítő gyártók és -forgalmazók is kivitték a dolgaikat. Az érdekesebb dolgokból válogattam, aki a teljes kínálatot látni akarta, az…..
Ovasónk kellemes hétvégi biciklitúrájához csak egy új felnivédő meg egy belső kellett volna. Ezeket felvarázsolni egy kerékre tényleg kb. 15 perces munka egy rutinos bicikliszerelőnek. Azt simán el tudjuk képzelni, hogy szombaton zárás előtt 10 perccel mégsem fér bele…..
A Mali Bicycle Technology üzletvezetője Bence panaszára reagálva némileg árnyalja a nemrég megismert történetet: Nevezett "Bence" vásárlónk 2012. Május 17.-én rendelt kereskedelmi egységünkben egy Cannondale kerékpárt. A kerékpár nem volt raktáron, így a hollandiai központi…..