Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs Doyle

54 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a fajta egyedülálló férfi vagyok, aki szingliségéért az ilyen-olyan jelzőkkel illetett női nemet okolja, úgyhogy ha sexista olvasmányra vágysz, rossz helyen jársz, én szeretem és tisztelem a nőket. (NŐKET!) Korunkban átalakultak a nemi szerepek az élet legtöbb…..
A pinám kivan! A fogorvosnál 2009.10.07 01:21:00
 - Jó reggelt, Mrs. Doyle, kérem, foglaljon helyet a székben. Mindjárt itt lesz az orvostanhallgató, aki kezelni fogja. Ötödéves angol kisfiú, nagyon jóképű - köszöntötte Dr. Kovács Krisztián gyakorlatvezető orvos Mrs. Doyle-t a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának…..
Nem jó a valósággal ujjat húzni. Most, hogy szegény Michael Jackson távozott körünkből, ismét érdemes lenne ezen eltöprengni. Én eltöprengtem, főleg, hogy mindez aznap történt, mikor egyik férfi ismerősöm a pszichiátriára került. Szegény Michael Jackson érdekes sztori, én…..
A csajok rendszeresen tartanak sörözős, kártyázós, billiárdozós estét, amivel lazítanak és feltöltődnek a következő hetekre. Érdemes példát venni róluk. Ne várjunk valami különleges alkalomra, egyszerűen csak beszéljük meg a régi barátainkkal, hogy eltöltünk együtt egy…..
CHARLES: a celebration  2009. január 31-től látható a Charles: a celebration kiállítás, amely a tragikusan elhunyt walesi herceg életét és munkásságát mutatja be. A VIII. kerületi Palotanegyedben található patinás Károlyi-Csekonics Rezidencia méltó helyszíne ennek a…..
Ethan Watson, a Harriett Potter sztárja, a hétvégén egy rendezvényen nagyon kitett magáért, elegánsan felöltözött és kisminkelte magát, mégis akadt egy baki, amivel nevetségessé tette magát! A rúzsos ajkak a férfi egyik legjobb csábító eszközei, ám egy elrontott rúzsozás…..
[...] Ha végzünk egy kis kutatást házunk táján, tehát például megkérdezünk tizenöt középiskolás kollégista fiút a szeméremszőrzet divatjáról, miként ezt mi is tettük, a következő eredményt kapjuk. Abban mindenki egyetért, hogy a fürdőnacivonalnál kötelező a…..
[...] Nem egyszer találkoztam már olyan nővel a rendelőben, aki kikötötte a férfi teljes vagy részleges borotváltságát (ugyanez jócskán visszaköszön a hirdetésekben is). A férfi ilyen és más irányú ápoltsága, gondozottsága, merészsége és magamutogató (egészségesen)…..
Szóval a tegnap esti jelenetek a Heves megyei Boldogon, hát hogy is mondjam csak, nem a feledhetetlen tűzoltó bálok báját idézi, bár annyi bizonyos, ezt az esetet sem fogják egyhamar feledni.Történt, hogy a lánglovagok, vagy félszázan lehettek, összeültek a helyi közösségi…..
Tizenöt voltam, amikor apánk, számomra érthetetlenül és hirtelen bőröndbe dobálta az öltönyeit, kivett néhány vasalt inget a fiókból, pár zoknit, néhány alsóneműt. Pontosan emlékszem. Mínusz tíz fok alatt volt a hőmérséklet, kerekek, talpak egymást váltó rohanása alatt…..
 Már megint micsoda baromság. Gondolod te.Pedig van erre példa. Az olasz kormány válságkezelő programjának része az a 25 százalékos forgalmi adó, amelyet kiró minden "nem szimulált" vagyis egyértelmű, valóságos szexjelenetet tartalmazó műre, legyen az, színdarab,…..
"A férfiak 73%-a csalódott, hogy milyen fantáziátlanul kérte meg párja a kezét! Az ön kedvese mit fog mesélni a barátainak?" A hős tűzoltós legénykérés egy izgalmasabb változata Párja épp egy barátjával utazik egy liftben. A liftkezelő a központi kapcsolón…..
Sándor Bea írt már róla itt, de nem tudtam megállni... Kedves Gyerekek! Ha még nem tudtok olvasni, akkor ezt a részt ugorjátok át, vagy kérjétek meg az apukátokat, hogy olvassa fel nektek hangosan. A HVG azt jelenti, hogy heti világgazdaság, amiből a heti az, amihez csak hetet kell…..
Megcsalja a férjét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert fiúkat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget? Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőr úrtól…..
[...] Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy egy férfi feleslegesen megy egyetemre és csinál karriert, mert nem jó a munkájában, viszont jó lenne háztartásbelinek gyerekeket nevelni és mosogatni. Ez nem egy degradáló kifejezés részemről, egész egyszerűen azt gondolom, hogy minden…..
A pinám kivan! A kormány tagjai 2008.10.09 14:08:29
Gyurcsány Franciska miniszterelnök Dr. Göncz Károly Külügyminisztérium Gráf Judit Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Dr. Hiller Izolda Oktatási és Kulturális Minisztérium Kiss Petra Miniszterelnöki Hivatal Dr. Szabó Patrícia Közlekedési, Hírközlési és…..
Ádám Anna geofizika Földtudományok Osztálya Ádám Györgyi ember- és állatélettan, pszichofiziológia Biológiai Tudományok Osztálya Ádám Judit felsőgeodézia Földtudományok Osztálya Ádám Viktor idegtudományok, neurokémia Orvosi Tudományok Osztálya Alföldi…..
Név   Vagyon forrása   Becsült vagyon (millárd Ft.) 1. Várszegi Gabriella  Kereskedelem, sportbefektetések  40,0 2. Széles Gabriella  Ipari befektetések, kereskedelem 32,0 3. Demján Sára  Befektetések, cégtulajdonok  30,0 4. Leisztinger Tamara  Befektetések,…..
Az asztrológus karmikus történetei - Férfiak Lapja Cafe Izing Károly Az asztrológia elveti a véletlen fogalmát. A tanok szerint mindennek megvan az oka, a következménye és az ideje is. Sokat foglalkoztam olyan horoszkópok vizsgálatával, amelyek tulajdonosai arra keresték a választ,…..
Horváth Dániel írása Szeretnéd tudni, hogy a sportos, a családszerető vagy a karrierista típusú férfi-e a nyerő? Felejtsd el a barátok jó tanácsait és a nagypapa bölcsességét – cikkünkből megtudhatod milyen párra vágynak a nők! Akár párt keresel, akár a jelenlegi…..
-Apa! Szejettet! (ami azt jelenti Daninyelven szeretlek) két kis puha kezével úgy fogja az arcomat, hogy ha nem mondaná is tudnám, de így még jobb... Szeme csillog, mosolya szebb bármelyik angyalénál,angyalságát fokozza, a gyönyörû göndör, váll alá érõ hajkoronája. ( Én is…..
A pinám kivan! Vad Csávók 2008.08.11 12:30:48
Műsorvezetőnőnk hűen önmagához lelkesen látogatja a hétvégi partikat, házibulikat és szórakozóhelyeket, ahol mindenféle őrültségre próbál rávenni kedvesen, jókedvű urakat. Az alapfeladat az alsónadrág, kicserélése a kamera előtt. Az alsónadrágon a műsor…..
Csókom ne kérd, elvárni nem szabad, Vagy lesz, vagy nem, hogy múlik napra nap, Azt akarom, hogy én akarjalak! Más városban, hol este csíp a fagy, Erdő mélyén, hol vadkan rajtakap, Azt akarom, hogy én akarjalak! Nappal, ha egymást ismerni sem szabad, Éjjel, ha ágyamban kínálod…..
Ki tudja, miért, a techvilágban legalább olyan mértékű nődominancia uralkodik, mint a csipkeverők és a férfikereskedők között. A San Jose Mercury News nemrég írta meg, hogy a Szilícium-völgy 150 legnagyobb cége közül egyetlen egynek sem áll férfi az élén. A…..
A pinám kivan! szép test 2008.07.10 10:15:23
(...) Afrika egyes országaiban a fiúkat, mielőtt férjhez adják őket, hizlalókúrára küldik. A dús idomok egyrészt a szülők gazdagságát, másrészt az ifjú férfiak apaságra való rátermettséget jelzik. Az arábiai hurik bálványának kötelező a hurkás has, minél…..