Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skribler200

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botka bedobta a törülközőt - köszönjük neki. Amúgy sajnáljuk, de így volt helyes és korrekt.  Mi régóta egyetlen szemszögből figyeljük a politikát: az ország szempontjából kulcsfontosságú, hogy Orbánék ne folytathassák az agymosásos országrombolást 2018 után. Az MSZP-ről régóta azt gondoljuk, hogy…..
Bár az infó az egyik narancsos propagandalapban jelent meg, kivételesen teljesen hihető: Botka László teljhatalmat akar a választási felkészülésben, a jelöltek kiválasztásában. Lehet erre legyinteni, de ez fontos dolog. Orbán leválthatósága szempontjából is. Nézzünk néhány…..
Kevesen tudják, hogy a köztévé nem Magyarország lakosságának készít tévéműsorokat, hanem Orbán Viktornak. Emiatt is lehet fájdalmas a legutóbbi köztévés szereplése, amiben nyilvánvalóan beszélt hülyeségeket a szívnek kedves magyar fociról - az Andorra elleni vereség…..
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
skribler200 2017.05.28 10:27:29
@Gábris szomszéd: és látod...... a barom állat magornak EZ~ILYEN KELL !!!!

ps: akinek NEM ilyen kell és nem megy el szavazni----------------->dögöjjönmeg !!!!!!
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
A hétvége történéseit elnézve az embernek kedve támad aktivistának állni még akkor is, ha ez amúgy távol áll tőle, és életének 4x éve alatt még sosem fordult elő vele. Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e…..
Varánusz Imádkozz, Orbán! 2017.04.28 13:20:01
Feri, Feri, bazmeg. Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni... Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer…..
Gulyás Mártonék egy arányos választási rendszert akarnak kikényszeríteni a Fidesztől. Az nem vitás, hogy Orbánék az előző ciklusban a saját érdekeiknek megfelelően alakították át a választási rendszert, azonban ez nem azt jelenti, hogy a kormánypárt egyszerűen…..
Varánusz Orbán, takarodj! 2017.03.10 08:40:48
Elég csúnyán állon verte az Unió és a Európai Néppárt a lengyel kormányt, bónusz az odacsapó kemény ököl egyik összetartó ujja Orbán Viktor volt. Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten.  Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit. Botka László zászlóbontásától nem biztos, hogy pont ezt és pont így várták az érintettek. Bonyolult…..
Nehéz már elhinni, hogy nem szándékosan Orbán kezére játszanak a szocialisták. Az MSZP egyszerűen semmiből nem tanul, pedig a közelmúlt párszor beleverte már az orrukat a saját hibáikba. Tegnap látott napvilágot a MoMa elnökségi tagjának levele, amelyben Kajdi József leírja:…..
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
Van itt nekünk egy régóta gennyező kelésünk. Fideszes barátainkat lázálmok kínozzák. A páciens félrebeszél, hogyaszongya: ő lenne itten a nemzeti oldal. Legutóbb az ördögi vigyorú Lázár János bírta belemondani a kamerába, hogy több empátiát (!) kér a civileket kinyírással fenyegető "nemzeti oldal"…..
Varánusz Fohász Vezéremhez! 2017.01.31 16:48:38
Én Viktorom, jó Viktorom, ki vagy a...dehogy a mennyekben, épp a fassetuggya hol, halld meg könyörgésem! Az van, kedves Don, hogy én sokáig kerestem a helyem ebben a te nerműködési rencceredben, de nem találtam. Eddig. Éppen csak annyi a bibi, hogy mire kitanáltam mi lenne éppen pont passzentos,…..
Eddig csak ahhoz ragaszkodtak volna, hogy a volt kormányfő kapja a legelőkelőbb DK-s helyet a közös listán. ..
skribler200 2017.01.24 05:43:42
@Emilke mesél: gondolom valamikor téged is "kivágtak" valahonnan azért vagy ilyen életigenlő..kultúrlény..
Lehet, hogy a főpolgármesternek kiváló az elemzőkészsége (arra is is hogy rájött már, hogy a népszavazás rontja a budapesti olimpia esélyeit), de az internetnek meg remek a memóriája...
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
Varánusz Botka, te macsó! 2017.01.06 11:31:50
Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén. Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának…..
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
1-ELTÖRÖLJÜK A LISTÁS SZAVAZÁST 2-CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTJÜK VISSZA A PÁRTNAK NEVEZETT CSOPORTOKAT 3-A PÁRTELNÖKÖKET FELELŐSSÉGRE VONHATÓVÁ TESSZÜK 4-KÉPVISELŐINK MUNKÁSOK LESZNEK! NEM BANDATAGOK!..
Sok minden eszembe jutott, amikor azt olvastam ma az Átlátszón, hogy Kertész Balázs (aki ugye Rogán kávépartnere és bizalmasa gazdasági ügyekben, és akiről az Index kimerítő mélységű oknyomozó riportot közölt nemrég) állandó lakosként van bejelentve egy tulajdonában álló luxusvillában,…..
skribler200 2016.11.20 08:55:35
@NextSoros: ...".. összesikkasztott .."

őrület egyes /névnélküli -qrvabátor - niemandok/ milyen informáltak!!

HA beperelne mijfßt csinálnál??
Van itt ez a csúnya sztori: az LMP úgy döntött, hogy lepaktál Orbánnal és közösen megszavazzák a fideszes Alkotmánybíróság tagjait. Az LMP most kipótolja azt a parlamenti kétharmadot, amit egyszer már sikerült kicsavarni a Fidesz kezéből az időközi választásokon. Szél Bettiék húzása teljesen…..