Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S=klogW

0 bejegyzést írt és 8109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kimoderálva 2009.07.12 08:01:00
  Az EP-választásról keresgéltem valamit, így vetődtem el újra a Politika 2.0 blog Mind a nyolc párt fenn van a Youtube-on! bejegyzéséhez. Emlékeztem, hogy annak idején írtam egy középhosszú hozzászólást a poszthoz: többek között arról, hogy miből lett a Fidesz…..
Mi lapul a valóságban az álmok szigetén? Érdemes jönni? Szeretjük: 1) Tökéletes és egyenletes hőmérséklet. Szeretem Egyiptomot is, de ott a 29 fokos víz mellé 40-45 fokos levegő van, amibe bele lehet halni. Itt a víz meg a levegő most nagyjából azonos hőmérsékletű, szóval nem veszed észre, ha…..
S=klogW 2018.11.26 00:45:45
Csak azért nem vesszük figyelembe, hogy a mobiltelefon veszélyezteti az egészségünket, mert a rák és a mobilhasználat kapcsolatáról szóló tanulmányokat a mobilipar kétségbe vonja? A brit Guardian beszámolója érdekes megállapításokat rejt...
Nemrég Budapest Főváros kikérte a lakosság véleményét a Duna jobb parti élhetőségéről, közlekedési kihívásairól. Ennek kapcsán közüljük Biczók Péter közlekedéstervező javaslatait a Batthyány tér környékének élhetőbbé tételéről...
Rossz hír az éttermeknek, de a helyzet az, hogy az Y generáció adja a legkevesebb borravalót. A leginkább nagylelkűek a 38 év felettiek. Érdekes, hogy sokan inkább fizetnének többet az ételekért, minthogy borravalót adjanak...
S=klogW 2018.06.28 01:12:37
@altimus:

"lehet, dot illik is (kell)"

még hogy KELL!

BÜDÖS NAGY LÓFASZT
Ahogy beköszönt a jó idő, szinte minden nőnek alapdarabbá válik a ruhatárában a strandpapucs. Fontos, hogy a nyaralás során szuper szolgálatot tegyen a papucsunk, hiszen nem csak a medence partján, de akár tengerparton köves és sziklás talajon is jól kell szuperálnia. De hogyan válaszd ki a…..
S=klogW 2018.06.17 22:25:11
@különvélemény: Hisz logo nélkül már sz@r az élmény, hát ezen múljon a szeseli nyaralás? De ha nem szesel akkor Lupapest tengerpartya. Na ugye!
2015.szeptember.30-án Oroszország kilépett az addigi árnyékszerepéből és az orosz hadigépezet a szíriai konfliktus megkerülhetetlen tényezőjévé vált egyetlen nap leforgása alatt. Az elhúzódó harcok miatt lassan kivérző szír hadsereget az összeomlás széléről húzta vissza a szövetségesek hadba lépése,…..
A Facebook-őrjöngéseivel mostanában  a hírekbe került fideszes borász, Tiffán Zsolt felesége is tud, ha akar: a nemrég Budapesten felbukkanó világsztár Facebook-oldalán meghívta Hugh Jackmant egy kis villányi borozásra. Később azt írta, csak viccelt.  Az ausztrál színész…..
Egyelőre ellentétes hírek vannak arról, mennyire akarja Brüsszel, hogy fájjon Magyarországnak és Lengyelországnak az anyagi támogatás visszafogása; Házhoz megy holnap a pofonért Orbán Brüsszelben vagy csupán egy korábbi látogatást viszonoz? Macron nem talál szövetségeseket Európában, annak középső…..
S=klogW 2018.05.01 12:00:59
@kublerek:

Ha már harmadszor vagyunk pofánverve el kellene gondolkodni. Megéri?
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
S=klogW 2018.05.01 03:35:16
@S=klogW:

jav.: két söpredék megy hülye

per pillanat a hülyének van htalma, és ez még mindig jobb, mint ha a söpredéknek lenne
S=klogW 2018.05.01 10:56:10
@na4: amíg ilyen hangos ez a söpredék, addig sajnos esély sincs orbánéknak egy-két kijózanító pofont adni, mert az a csatornatöltelék mindig ott lesz ugrásra készen
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
S=klogW 2018.04.30 20:41:18
@csentecsa:

Szólj,h Einstein lett az emberminiszter.
S=klogW 2018.04.30 20:46:30
@Endlosz:

"újabb értelmezés szerint"
Szemforgató kamuzás
A tp nem "verselemzésre" való
S=klogW 2018.05.01 00:21:40
@csentecsa: és?

szólj, ha emberminiszter lett
Heti képválogatás Szíriából [4.] Figyelem, megrázó képek!      A Török Légierő által lelőtt orosz Szu-24M közvetlenül a találatot követően. A vadászbombázó 17 másodpercig volt a török légtérben mielőtt - több figyelmeztetést követően - a TAF F-16-os gépei lelőtték. A pilóta és a…..
Győztünk! Győztünk? Győztünk, hiszen az alapkövetelésünk teljesült: nem épülhet vizistadion hatalmas lelátóval és ideiglenes konténervárossal a Duna-parton. ” Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő Bp. XX. Zodony u. 1. szám alatti (170187/91. hrsz) ingatlanon létesítendő uszoda kültéri…..
S=klogW 2018.04.23 17:48:27
@monddazigazatmar:

te balfasz, hány stadion lett eddig az OTT LAKÓ KÖZnek jó?
S=klogW 2018.04.23 17:52:25
@monddazigazatmar:

az egybőli visszavonásból is látszik, hogy

A G*CIFIDESZ CSAK TOLVAJKODNI AKART EGY JÓT, nem a KÖZ igényeit kiszolgálni
S=klogW 2018.04.23 19:07:05
@S=klogW:

ahogy OLIMPIÁT SE AKARTAK, CSAK A PÁLYÁZATI FOLYAMATBAN LOPNI PÁR MILLIÁRDOT
Ismét sajátos hangulatú írással jelentkezett Ütvefúró, aki ezúttal arról számol be, milyen egy „fedett ügynök” munkája. Persze azért nem valamelyik titkosszolgálat munkájára kell gondolni, de a megfejtés legalább ennyire érdekes lesz, ígérhetem...
S=klogW 2018.04.12 00:15:47
@Ütvefúró:

Es mi történt ket het mulva?

Közölted, h csak teszt volt?
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
S=klogW 2018.04.09 11:44:42
Gretta 2018 legszexisebb reklámjai 2018.04.03 19:03:10
Bár csak pár hónapja léptünk be 2018-ba, máris csábítanak minket az erotikával megfűszerezett, szexis fürdőruha- és fehérneműkampányok, melyekben a világ legszebb és legjobb testű modelljei pózolnak.  © Agent Provocateur Palvin Barbara A bikinis Sports Illustrated Swimsuit anyaga után a világ…..
Biztosan sok féltudományos listát olvastál már arról, hogy milyen megnyilvánulások esetén veheted biztosra, hogy nem csak egy kósza numera vagy a randipartnered számára. Na most ez egy fokkal, ha lehet, még tudománytalanabb, mégis ha ezeket tapasztalod, kezdheted összeállítani az esküvői menüt:  …..
S=klogW 2018.03.24 23:02:47
@pancel:

te szerencsétlen üres báb

szvinegrklub mint mérce

egy sötét büdös luk vagy :D
Honnan vettük a bátorságot, hogy ezt a cikket megírjuk? A sarki cukrászatból, mondhatnám viccesen, de valójában onnan, hogy csaknem három évtizede a blog fotósának isler mániája van. Bárhol járunk Magyarországon, a kötelező süteményevés része az isler. Tavaly nyáron pedig személyesen mentünk el az…..
S=klogW 2018.03.19 13:57:21
@Tünde Bagó: akkor az árat is felesleges volt nézni
A dokumentumokból kiderült, hogy Szita Károly a szocializmus lelkes híve volt, „hazafias alapon” jelentett, a rokonairól és a barátairól is...
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
S=klogW 2018.02.01 03:43:39
@Netuddki.:

inkább kapuzárási pánik
S=klogW 2018.02.01 03:48:56
@The G:

"Célok jönnek-mennek, valódi értelem, mögöttes végső cél pedig nehezen található ..."

annak aki lusta önmagát valóban megismerni, szembesülni saját felszínességével és utána változtatni ezen

Egy magát négy évtized evilági lét után "kurva jó nő"ként jellemző nagyon messze van még ettől és az ürességét felszínes félrekúrásokkal tömködi be.
Az Iránban nemrégiben kitört tiltakozások, melyek tömegeket vittek ki az utcára mind a kormányellenes, mind a kormány melletti tüntetésekre, az ország gazdasági problémáival kapcsolatos kérdéseket vetettek fel...
Mi az, amit már nem tud 5 éves notebookod? - nagy felbontás, erős processzor, üzembiztos laptop akku és töltő - 10 laptop funkció, amit fontos figyelembe venni laptop vásárlásakor. 2010 körül mind a fogyasztók, mind a vállalkozások átlagosan háromévente frissítették laptopjukat, mert a…..
S=klogW 2017.05.07 07:05:01
@CyberPunK: A Háda és a Cream egész jó turik.
;)
Még mielőtt: nem én ötöltem ki, hogy az Exen Édenben szereplőit Éxek vezetéknév alá vegyük, de támogatom a dolgot, Berkit ennek megfelelően ősztől csak Ázsia Expressz Krisztiánnak vagyok hajlandó szólítani, Baukó Éva teljes neve meg innentől Való Világ Édes Élet Havas Seggbe Akart Baszni Éva lesz,…..
S=klogW 2017.04.25 15:45:39