Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lallátor

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhatároztam, nem fogom fikázni az idei fesztiválok felhozatalát. Sokan sok helyen megtették helyettem is, azzal meg tényleg nem lehet mit csinálni, hogy a szervezők minden valószínűség szerint néhány éve jól szétcuccolták az agyukat és úgy tesznek, mintha 1997 lenne. Inkább…..
Alapvetően vallom az elvet, hogy a szélesvásznat a 300 és az ahhoz hasonló eyecandy filmek miatt találták ki, egyébként a többit inkább letölt megveszem dvd-n. Most mégis megéri kivételt tenni, méghozzá a Tropic Thunder miatt. A szereplőgárda elég jól hangzik: az egyébként…..
Sajnos a szélsőközépről nem lehet embeddelni, úgyhogy csak linkelem ezt a zseniális videót, amelyből megtudhatjuk, hogyan beszéljünk a semmiről húsz percig úgy, hogy közben tematizáljuk is a közvéleményt. Ja, és hogy mindenkiben van egy kis orcsány...
Egyelőre még nem tudjuk, milyen rendszerességgel, de remélhetőleg hetente válogatunk majd az elmúlt hetek zenei felhozatalából. Következzék hát az első etap. Hadouken - Declaration of War A magam részéről túl sokat vártam ettől az albumtól, legalább is az eddigi mixtapek elég…..
Nem csodálkoznék, ha a Fekete Kemence blog kiváló süteményeit sütögetnék a hétvégén."Egy tökéletes világban minden olyan üres és színtelen lenne, mint ezek a sütemények. Vészjóslóak, ahogy teljesen megvetik az izléstelenségedet, és annyira mizantrópok, amennyire csak…..
Hát, a hölgy munkásságához sem kívánkozik túl sok kommentár. A black metált és a breakcore-t vegyítő művésznőről csak annyit, hogy a Nymphomatriarch című lemezét Venetian Snares-szel közösen készítette, elkészítéséhez pedig - akkoriban boldog párkapcsolatban élvén - a…..
Gondoltál már arra egy sakkparti közben, milyen lehet ellenfeled fejébe látni? Vagy arra, tulajdonképpen mekkora pszichedelikus trip ez a sakk dolog? Most 2 in 1 mindkettőt átélheted! A gép kiszámítja a lehetséges lépéskombinációkat és még meg is mutatja rendkívül impozáns…..
Rögtön az elején rendhagyóak leszünk és egy eseményt mutatunk be a büntető rovatunkban, de a jelenség mellett nem mehetünk el szó nélkül. Míg az arra fogékonyak jót szörnyülködhedtek a napokban megrendezésre került Sensation White táncmulatság puszta létén, addig hazánkban…..
Ezzel a címmel új rovatot kívánunk indítani, amiben a legbüntetőbb zenéket fogjuk bemutatni. Ezek a zenék annyira durvák, hogy értékítéletet is képtelenek vagyunk róluk alkotni. Jó, avagy rossz - nem tudjuk, csak egy biztos, a büntetés. Kezdjük mindjárt egy klasszikussal, A…..
Nem, ez a poszt nem a szigetről fog szólni. Amúgy se nagyon értem, mi alapján gondolták a szervezők találónak ezt a szlogent, úgy látszik a reformlendület ezen a téren is tavalyig tartott ki, legalább is kezdett hasonlítani fellépők terén a dolog egy európai értelemben vett…..
stabil lágyság Johnny a mocsokban 2008.04.29 15:11:00
Olyan hónapja történhetett, hogy elaludtam a tévé előtt, álmomból pedig a jó öreg Coolio szám riasztott fel (asszem a Michelle Pfeifferes, marginalizálódottfekagyerekes film eleje volt). Természetesen nem büntettem magam a filmmel, a bandázós számról viszont eszembe jutott egy…..
Az ugye megvan, hogy zajlanak a berlini május elsejék? A város egyik feléből megindulnak a lelkes náci fiatalok, a másikból pedig a nemkülönben elszánt és tettrekész szélbalosok, a rendőrök pedig valahogy nagyon nem szeretnék, hogy a két tábor tartson egy közös babazsúrt. Ez…..
Májusban fog megjelenni Stephen King magyarul Setét torony címet viselő regényciklusából készült képregény legújabb epizódja. Annak, aki még nem ismerné a könyvet, annak van egy igen sürgős bepótolandó dolga. A sztori enyhén szólva komplexebb annál, semmint hogy itt ismertetni…..
stabil lágyság Tesióra 3 2008.02.22 00:43:00
Ígérem, ez lesz mára az utolsó poszt, de úgy látszik tudatalatt így kompenzálom, hogy mostanság csak a sörhasamat növesztem. Ez a fajta testmozgás mondjuk pont nem segítene ezen, itt inkább a függvénytábla használatában gyakorlatos versenyzők szerepelnek előnyben. Mindenesetre…..
stabil lágyság Tesióra 2 2008.02.22 00:26:00
Ilyenkor van az, hogy az ember csak ül nyálcsorgatva és néz. És a Wolfmother szám is nagyon el van találva...
stabil lágyság Tesióra 2008.02.21 23:55:00
Az megvan, amikor átrúgjátok a szomszéd ház tetejére a labdát és mindenki anyázik, mivel természetesen senkinek nincs kedve átmenni érte? Na, mi ezt csináltuk helyette. Na jó, igazából alapból teljesen geekek voltunk már akkor is ahhoz, hogy szabályszerűen a…..
stabil lágyság Így készült... 2008.02.21 23:47:00
Manapság a férfivá érés elengedhetetlen feltétele ugyebár a 2 girls 1 cup videó megtekintése. Ígérjük, tényleg ez lesz az utolsó bőr az ominózus felvételről, de ezen akkor is lehet egy jót röhögni...
Nnna, büntijog letudva, pia bázikus mennyiségben betárazva, én meg el síelni. Akiktől nem tudtam méltó módon elbúcsúzni, azoknak álljon itt ez a videó kárpótlásul (jaj, meghatódni nem kell). Meg persze küldeném mindnekinek, aki szereti.(A Bob Marley féle verzióról már…..
A Coldpole cég azt hiszem sokunk álmát kitalálta, amikor megalkotta a laposüveg és a síbot kombinációját. Botonként 2,5 deci, más szóval idén nem kell spórolni a kétdekás keverttel...
stabil lágyság Csak úgy 2008.01.31 01:27:00
Ehhez tényleg nem fűznék sok magyarázatot, csak simán nagyon szép az egész. Egy Ben Hibon nevű forma készítette amúgy...
Manapság minden magára valamit is adó blogon van szavazás, úgyhogy mi is beállunk a sorba, méghozzá nem is akárhogy. Igazából nem rajongok valami nagyon a goáért, bár a budapesti éjszaka elektronikus színterét elárasztó buta-dnb-unalmas-breakbeat kombóval szembeállítva…..
A The Tripper című film egy hősről szól. Egy igazi Hősről, akinek az erdejébe sok koszos hippi gyűlt össze. De neki ez nem tetszik. És tud pár módszert, amivel tehet ellenük. Nem, nem csak a Raining Blood a Slayertől, van más is...
stabil lágyság Toyspotting 2008.01.20 20:18:42
Nem csak mi vagyunk hajlamosak összekapcsolni a dekadenciát és a gyermekkor naivitását...
A Soulwax alábbi szórakoztató-zenei esztrádműsorából választ kaphatunk arra is, vajon milyen tripen van kedvenc német elektrokkerünk...
Ilyen az, mikor a mizantrópia és a tudományos kísérletezőkedv találkozik. Nem csak a szerkezetből előcsalható hangeffektusok hátborzongatóak, hanem az is ahogy a geek-fejű előadóművész arca bedurvul a végére...