Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehertamas

242 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodát láthatott a Camp Nou közönsége: a Barcelona véghezvitte a lehetetlent, a 0-4-es párizsi zakó után fordítani tudott, 6-5-ös összesítéssel bejutva a BL legjobb 8 csapata közé...
A Barca jelenlegi edzőjének sorsa már hosszú ideje kérdéses, Luis Enrique most pontot tett az ügy végére, bejelentette: nem hosszabbítja meg a szerződését, a következő szezonban már nem ő lesz a Barca trénere...
A La Liga 25. hetében a Barcelona nagy próbatétel elé állt, a Vicente Calderón stadionban az Atletico Madrid ellen. Egy utolsó percig tartó drámában a katalánok bebiztosították a győzelmet és egy nagy lépést tettek elveszett formájuk megtalálása felé. ..
Adós maradt a feltámadással vasárnap este a Barça. Bár begyűjtötte a három pontot és továbbra is nyomást gyakorol a listavezető Real Madridra, a culék érthető módon többet várnának a kiesőjelölt, tizenhetedik helyen tanyázó Leganés ellen, mint egy szűkös, utolsó percben megnyert 2–1-et…..
A La Liga 23. fordulójában a Leganést fogadta a Barcelona a Camp Nouban. A csapat először lépett pályára a párizsi katasztrófát követően, és most sem játszott túl biztatóan. ..
A Spanyol bajnokság 19. fordulójában a Barcelona baszkföldre látogat, az Eibar otthonába, ahol – mivel már korábban jelentős hátrányt halmozott fel – muszáj lesz megszereznie a három pontot. ..
Nyerhetett mindent Spanyolországban, költözhetett Németországba, vállalhatott munkát Angliában, egy dolog nem változott: mindenhol megtalálták a negatív kritikák. Ettől függetlenül Pep Guardiola korunk egyik legnagyobb edzője, kiemelkedő taktikus, a célfutball legnagyobb ellensége, a kreatív, szép…..
Nagy küzdelemben végül csak egy pontot sikerült elhoznia a címvédőnek a Villarreal otthonából, ezzel az eredménnyel tovább nőtt a különbség az éllovas Real Madrid és a Barcelona között veszített pontok tekintetében...
A futballtörténelem legnagyobb rivalizálása új fejezetet vett tegnap este. A két labdarúgózseni, Messi és Ronaldo összehasonlításában sokak szerint mérvadó Aranylabda díj kiosztására került sor, ezúttal a portugál került ki győztesen, karrierje során negyedjére.  Azt talán ismeretnem sem kéne, hogy…..
A Borussia Mönchengladbach elleni 4-0-ra megnyert Bajnokok Ligája győzelem során a katalán óriás egy új passzolási csúcsot állított be, egy olyat, ami minden eddigit felülmúl a sorozat történelmében. ..
Edzésszerű mérkőzésen könnyedén verte német ellenfelét a Barcelona, Arda mesterhármast szerzett...
Öt éve mindig ugyanaz a forgatókönyv: a csapat elutazik San Sebástianba, pályára lép az Anoeta stadionban, majd hazautazik, csüggedten, csalódást keltő játék okozta rossz szájízzel. Így volt ez Pep Guardiola mesteri kezei alatt, Tito Vilanova, Gerardo Martino éveiben és Luis Enrique több kupát is…..
Ha így játszunk, nem leszünk bajnokok! - mondta Piqué a meccs utáni nyilatkozatában, és ezzel a megállapítással alighanem minden culé egyet ért. A Real Sociedad elleni tegnapi bajnoki mérkőzésen olyan fordult elő, ami azért nem túl gyakran a spanyol bajnokságban: a Barcelonát szinte minden…..
Kiélezett a versenyfutás a nagyok között a spanyol bajnokságban, miközben a „kisebb” csapatok, mint a Valencia, a Villarreal, a Real Sociedad vagy a Sevilla is árgus szemekkel figyel és arra vár, mikor lepheti meg az óriástriót. Ilyen körülmények között nagyon fontos a minden spanyol szezon…..
Vigyázat, SPOILERES! Résztvevők: Gaál Csaba, Tóth Gergő, Fehér Tamás..
Kedves olvasó!  Ez itt a KépKockák blogos felülete, ahova posztoljuk majd a podcastek legújabb adásait rendszeresen. Már nagyon várjuk, hogy valóra váljanak terveink, melyek között szerepel egy népszerű sorozatok aktuális epizódjait kibeszélő (Sorozatfaló), illetve egy filmeket elemző beszélgetős…..
A tavalyi bajnokság folyamán négy gólt kapott a katalán gárda a Balaídosban, a történelem pedig megismételte magát. A La Liga hetedik fordulójában a Celta Vigo ellen játszott a Barcelona és hiába küzdött nagyot a második félidőben, szerzett pont nélkül és rossz szájízzel volt kénytelen elhagyni…..
Október elején újabb két mérkőzést játszik a spanyol nemzeti válogatott a 2018-as világbajnoki-selejtezősorozat keretében. Julien Lopetegui már nyilvánosságra is hozta az utazó keretet, amelyben 5 játékos képviseli a Barcelonát...
Az idei BL második csoportmeccsén a német Gladbach fogadta a Barcelonát. Kiemelkedő teljesítmények hazai oldalon, rossz mutatók a Barçánál, de végül is sikerült elhozni a három pontot Luis Enrique játékosainak, hála a változtatásoknak a második félidőben. ..
A Borussia Mönchengladbach vendégeként lépett pályára a Barca az idei Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A németek tisztesen helyt álltak a második félidő közepéig, amikor is a katalán gépezet kétszer is kimutatta foga fehérjét, ezzel megszerezte a győzelmet egy nagyon nehéz…..
Klubunk szerdán Mönchengladbachba látogat a Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójában, ahol ter Stegen farkasszemet néz nevelőegyesületével. Ez alkalommal egy rövid kis visszatekintővel szolgálunk, miként szerepelt a csapat német klubok ellen az európai színpadon az elmúlt 20 évben...
A Barca nem erőltette meg magát, ám így is kiütéssel nyert, az Atletico Madrid otthon kiszenvedte, a Real Madridnak azonban nem sikerült begyűjteni mind a három pontot a Spanyol Bajnokság hatodik fordulójában. Az eddigi második Sevilla is bukott, így változás állt be az élmezőnyben. Részletek a…..
A spanyol bajnokság hatodik fordulójában az Abelardo irányította Sporting Gijón fogadta a Barçát, kik egy viszonylag tartalékos felállással is képesek voltak nagyarányú győzelmet aratni az egyébként szervezett és jól védekező asztúriai csapat felett. ..
A hétvégén a Barça Asztúriában tesz látogatást, egészen pontosan Gijónban, Luis Enrique szülővárosában. Akármilyen szép is az elképzelés, nyilvánvalóan nem Lucho mamáját nézik meg a srácok, hanem a Sportinggal mérkőznek meg a három pontért. Előzetes a tovább mögött! ..
Luis Enrique sajtótájákoztatót tartott a Sporting Gijón elleni meccs előtt, melyen beszélt Messi sérüléséről, a játékosok felelősségeiről és természetesen a soron következő bajnokiról is. ..