Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakkara.k

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
bakkara.k 2012.11.03 15:16:02
@HgGina: A szőrcsimbók a Magna Cum Laude énekese:-))))) tudod a "szinezd újra" pl. Azért ennyit rég röhögtem mint ezen as fórumon. Mindenki szerint vacak, unalmas, az X is ez is, de mindenki tökéletesen tisztában van mi történt a legutóbbi adásban...
én jókat derülök mindkettőn, nem kell ennyire komolyan venni az életet skacok, akiknek kínos lehet, azokat mentoroknak hívják, hogy adják ehhez a nevüket, de tudjátok ilyen recesszióban minden forint számít, és egy biztos jövedelmet nehéz feladni:-))
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
bakkara.k 2012.06.21 09:54:05
@genyamagyar: nem, hogy nem telik, hanem a megoldás helyett az elszigetelődést választják...
inkább ne legyen kedve megtekinteni a bazilikát senkinek, minthogy takarítani kelljen. Vaaaaaagy megirigyelték a Szt Péter Bazilika kordonjait:-))))