Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombperec hídlakó

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKK híresen udvarias irományokban levelezik utasaival, ezúttal sincs ez másként. A tartalma azonban már megkérdőjelezhető. Na, nem mintha nem ismernék el a panasz jogosságát, de azért azt ők sem gondolják komolyan, hogy 150 forint miatt Pestre utazik valaki! Túl XXI. századi lenne, ha lehetne…..
Gombperec hídlakó 2016.06.01 08:41:54
@atpijkamo105: Mondjuk most arra figyeltek, hogy egy bezárt múzeumot igazgasson, biztos, ami biztos.
Ott tényleg nem tud nagy kárt csinálni ez a született vezérigazgató.
Mikor először jártam Velencében, akkor Münchenből indultam és a híres Brenner-hágón át jutottam el az "Adria királynőjéhez". Azóta azonban már más idők vannak, nem Münchenben élek, hanem Ausztriában, így a kiindulási állomás is (Puchberg am Schneeberg -) Bécsújhely lett. Időben megváltva a jegyet,…..
Gombperec hídlakó 2016.03.21 15:04:21
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
A címbeli huszáros megoldással próbáltak segíteni olvasónk problémáján a Telekomnál. Ha tényleg ez a hozzáfűznivalójuk az adatforgalmat előevő Spotify-ra, esetleg beírhatnák a Music XS csomag tarifaismertetőjébe is. Csak hogy ne kelljen annyiszor elmondani a panaszkodó előfizetőknek.  Kedves…..
Gombperec hídlakó 2016.03.01 08:54:50
@atpijkamo100: Ezen az "egérmozin" nagyot röhögtem. :D
Egy csillagos étteremben az egyik fogás egy magányos cukorborsó volt a tányéron, a séf üdvözletével érkezett.  A Michelin-ellenőr kitette Twitterre, a következő megjegyzéssel: 'Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak'! It came "with the chef's compliments". It was a single…..
Gombperec hídlakó 2015.10.07 13:23:03
@FILTOL: Szerintem is a szakács csak egyszerűen így közölte, mi a véleménye a Michelin csillagról.
Amúgy az is igaz, hogy ha a tesztelő esetleg pozitív cikket ír erről a fogásról, simán lenne egy csomó sznob, aki már másnap ott tolongana, hogy 40 euróért ehessen egyet.
 Zárásként: Hubbard halálának körülményei külön-külön is furcsának tűnnek, de együtt megnyitják az utat a legvadabb elméletek felé: 1. A 80-as évek közepétől nyilvánvalóvá vált hogy Hubbard nem jöhet ki a bujkálásból. A "Minden Tiszta" projekt (All Clear) amelynek…..
  A kőbányai kísértetházként elhíresült épület eredetileg egy nyári villa volt, ami 1890 körül épülhetett. A XX. század elején apácazárda és gyermekotthon, majd később a büntetés-végrehajtási intézet központi kiképző iskolájaként funkcionált...
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
Gombperec hídlakó 2015.04.29 09:14:45
Napokon belül lezárul a Wizz Air londoni tőzsdei részvénykibocsátása, mely egyre biztosabb, hogy óriási siker lesz. A magyar alapítású vállalat eddigi tulajdonosai nagyon gazdag emberré válnak, a cég vezérigazgatója, Váradi József szinte bizonyosan felkerül a tízmilliárdosok…..
Gombperec hídlakó 2015.02.25 11:53:37
@Online Távmunkás: Az is nézhetjük, hogy mennyi idő telt el aközött, hogy eljött a Malévtól, és hogy megalapította a wizz-t. Elárulom: nem sok. 2003-ig volt Malév-vezér, és még abban az évben meg is alapította a wizz-t. Azért nagyon nagy valószínűséggel tudta, miért. Azt egy szóval sem mondtam, hogy nincs esze, csak azt, hogy gátlástalan. Egy okos embernek évekre előre lehetnek tervei. 2001-től 2003-ig szépen elvetette a magvakat, és tudta jól, hogy idővel le fogja aratni a babérokat. 2010-ben pedig el is jött az ő ideje.

@Ács Gábor: "sokan mennyire nem tudják a helyén kezelni ezt a sztorit": Jól értem, hogy az a "dolgok helyén kezelése", ha ezeket a bizonyos árnyoldalakat, amiket mondasz, meg sem említjük a cikkben? Pedig ezek az árnyoldalak azok, amiknek köszönheti Váradi a vagyonát, a wizzair meg a sikerét. A Malév-csőd nélkül messze nem itt tartana, ahol most tart.
Gombperec hídlakó 2015.02.25 11:59:23
@Biggez: Igen, a Malévnál hülyén csinálták a dolgokat.
Igen, ha megtehetném, én is feljelenteném a konkurens céget, ha lenne rá okom.
De amikor egy olyan valaki teszi ezt meg, aki vastagon benne volt a cég módszeres (és így utólag világosan szándékos) szétverésében, az pondróság.
Üzletileg kifizetődő dolog (legalábbis neki), de akkor is pondróság.
Ez is úgy lett bestseller, hogy nekem fel sem tűnt. Mindig így vagyok a kiemelkedően népszerű regényekkel. Csak akkor figyelek fel a létezésükre, amikor a metrón már minden második ember olvassa őket. A szürke ötven árnyalatára én magam természetesen nem pazaroltam az időt,…..
A könnycsepp tetoválás szimbolizálja, hogy a viselője valakit meggyilkolt, vagy egy családtag gyászát is jelentheti, aki gyilkosságban vesztette életét. A pókháló a könyökön a börtönviselt emberek életét jelenti, akik túl sokat könyököltek, várva a szabadulás…..
Az Airbus bemutatta új, A350 jelű repülőjét. Jó hír, hogy az aktuális trendekkel ellentétben ezen a maga kategóriájában legszélesebbek az ülések, a turista osztály is rendben van, az első osztály viszont kifejezetten menőnek néz ki. Az Airbus új gépét a napokban mutatták be…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Filmbook Fantázia 2014.10.19 06:00:00
„Hát igen, megcsináltuk ezt a filmet, és én nem is bánom. De ha újra kellene kezdenünk, nem hiszem, hogy vállalkoznánk rá.” Walt Disney, 1961 A ’30-as évek második felére Miki egér veszített korábbi népszerűségéből. Disney hosszabb távon valószínűleg számított…..
"Reptéren elveszett bőrönd, megrongálódott csomagok? Mit tehet? - így kezdődött a Nemzeti Fogyvédő Hatóság múlt pénteki hírlevele, amire csakis isten pajkosan integerő ujjaként tudtam tekinteni, mivel épp akkor csuktam be a beszámolót, ami Noémi durván megalázott és…..
Az értelmetlen rebootok, remake-ek, prequelek, sequelek és más anyám kínja pénzcsináló módszerek korában csak egy nagy sóhajjal kombinált szemforgatással fogadtam a hírt anno, hogy a Tini nindzsa teknőcök is megkapja a maga újrakezdését, méghozzá Michael "Szargyáros" Bay…..
Hallották már Pixie Rose Curtis nevét? Nem. Nos, nem valamelyik világsztár színész vagy énekesnő az Instagram új szenzációja, hanem ez a kislány, akinek 28 ezer követője és (ami ennél is fontosabb) saját divatmárkája van. A jelenség mögött persze az anyuka áll, ami azért…..
Gombperec hídlakó 2014.08.14 15:17:58
@k0Jack: Komoly esély van rá, hogy 19 évesen megtalálják a heroinnal túllőtt holttestét egy nyilvános WC-ben.
Aztán akkor az anyja már csak a temetéséről posztolhat képeket, nem hiszem, hogy ezt szeretné...
UTOLSÓ VACSORA - Ezúttal nem mi próbáltunk szarból várat építeni, hanem két kanadai amatőr séf, akik azon versenyeztek, hogy melyikük tudja a menő éttermek tálalási szokásaihoz igazodva sikeresebben álcázni az eredetileg mekiben vásárolt kaját. Hogy melyikük nyert, az…..
„Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél?” A gótikus stílusú Batman színre lép! A 80-as évek végén Tim Burton új szintre emelte a denevérember élőszereplős változatát, aminek hála megindult a képregényhősök virágkora, ami a mai napig is tart.…..
Gombperec hídlakó 2014.07.22 08:36:34
@Advanced Flight: Teljesen egyetértek. Heath Ledger Jokere semmi mást nem csinált, mint 20 másodpercenként nyalogatta a szája szélét. Ha nem történik vele az a "baleset" (valószínűleg megbotlott a fürdőszobában, és véletlenül pont úgy esett el, hogy egy doboz altató hullott a szájába), akkor ma már nem sokan emlékeznek az alakítására.
A Nolan-féle Batman filmek valóban jók voltak, csak egy kicsit túlzás az a hype, ami körülötte van (bár ez annak köszönhető, hogy "értelmiségi" körökben divat isteníteni a filmjeit.

Tim Burton sötét és gótikus Batman-világa messze a legjobb! 10/10 szerintem is.
A fintess guru Update Norbi a Facebook oldalán közzétett, egy autós-kerékpáros véleménye az autósoknak címen írt posztjában jól beolvas a négykerekű benzifalókban terpeszkedő, zabáló, bagózó, bringásokat inzultáló autósoknak, amit változatlan formában adunk közre.…..
Annyi bugyuta, de szupernek kikiáltott írást láttam a napokban arról, hogy mit kell feltétlenül magaddal vinned a fesztivál-pakkban, hogy bár ez egy zenei blog, muszáj megnyilatkoznom róla. Mert az okosan összeállított alapfelszerelés sokat segíthet abban, hogy az ember tényleg…..
Gombperec hídlakó 2014.07.02 11:55:35
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Jaja, azt én is észrevettem, hogy a tipikus "én k*rvanagy egyéniség vagyok" típusú emberek mindig úgy néznek ki, mintha klónozták volna őket...
Senki nincs messzebb az egyéniség fogalmától, mint ők.