Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drake22

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm érdekes hogy milyen egyszerűen átlátható szar az élet mindenki sir valamiért mindenki akar valami újat még is azt látom hogy az emberek csak ülnek a seggükön s várnak a csodára de ez nem Óz világa nem , meg  ezer egy éj meséi nincsenek dzsinek meg tündérek kik…..
A tegnapi bejegyzésem követően páran rászedtek hogy nézzünk el egy Budapesti szórakozó helyre, gondoltam az egész napos punyadás után ránk is fér egy kis kikapcs, útközbe vettünk pár üveg bort s nekivágtunk az éjszakának ahogy oda értünk egyből pofán is csapot a káosz.…..
Már megint egy bejegyzés kész röhej mi megy ebbe az országba, hetek óta először kapcsolom be a tv-t s mit láttok siralmas kétségbe eset embereket akik elhitték hogy bennük az "X" mert a marketing kurva precíz lett, először jött két agyilag rokkant fenegyerek akik még azt merik…..
Hmmm...A nevem Drake, billentyű elé fújt a szél és az élet sokat gondolkoztam mi lenne a legmegfelelőbb módja,hogy a sok elviselt szarság után én is az emberekre zúdítsam a saját provokatív véleményem s így kötöttem ki itt bár fogalmam sincs hány ember lesz aki egy keveset is…..
  Félelem és rettegés "Csubakabra" Ukrajnát sújtsa!   "A chupacabra (ejtsd: csupakabra) vagy chupacabras állítólag Amerika egyes tájain élő mitikus lény. Ezidáig Puerto Ricóban (ahonnan először jelentették 1987-ben), Mexikóban és az Egyesült Államokban, elsősorban…..