Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karvalytőke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akármennyire ragaszkodik ahhoz a Szent István Bazilika, hogy az esténként a lépcsőjén üldögélő, szerintük odavizelő turisták miatt van szükség a műemlék körbezárására, egy ilyen építkezésnek azért üzenetértéke van. fotó: Smiló Dávid Például azt lehet vele…..
Karvalytőke 2012.06.20 18:31:36
@Asztalos Gábor 2:

Ugorjál már le a sörözésről te szerencsétlen. Azt gondolod, a csúsztatásodat bárki beveszi?

NEM A SÖRÖZÉST TILTOTTÁK MEG, HANEM, HOGY BÁRKI ODAMENJEN, LELÜJÖN, AKKOR IS, HA NEM AKAR SE RONGÁLNI, SE SÖRÖZNI!
Karvalytőke 2012.06.20 18:46:25
@makukula:

De viccesek vagyunk.

"bazilika egyházi tulajdon"

Nagyszerű, akkor ne kapjon egy fillér állami támogatást se az az egyház, és onnantól tőlem betonszarkofágot is emelhetnek köré ha akarnak, de amíg az én adómért tartják a markukat, addig bármikor elküldöm őket melegebb éghajlatra, ha Budapest városképét akarják rontani kordonjaikkal.
Karvalytőke 2012.06.20 18:58:43
@milyen szép a Vértes, ó:

Tudtommal sehol se lehet szemetelni, se közterületen alkholot fogyasztani, tehát ilyen elven kijárási tilalmiat is el lehetne rendelni, hiszen vannak akik szemetelnek és vannak akik közterületen piálnak. Namármost ha mindenki otthon ül akkor egyiket se tudja megvalósítani, szép tiszta lesz minden, igaz senki se fogja látni.

Amúgy frankón fog mutatni ez a kodrondzsungel a turistafotókon. Szerintem szavazást kéne indítani arról, hogy mit kellene még körbekordonozni.