Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rpflora

30 bejegyzést írt és 483 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
rpflora 2013.11.20 17:02:39
@Keita: Nem ismertem ezt a külföldi oldalt, amit mutattál. Ami rendszeres átverés mindenhol (átnézve az említett oldalt is), az a szanaszét retusált képek. Persze, biztos sok az élőben is jó csaj, de a nagy része tuti nem így néz ki élőben. :)
A masszázs is érdekes dolog. Ott kb nincs is retusálatlan kép. Mindenki szét van photoshoppolva - arcilag is. És azért vállalják az arcukat többen, mert azt hiszik, hogy ők nem prostik... így lebukáskor könnyebb kimagyarázni, hogy ez csak masszázs volt.
Weboldalt nem akarok ajánlani, de nyilván egy olyan oldalról nem feltétlenül szerencsés válogatni, ahol megtitlhatja a lány a beszamoló megjelenését.

Szóval, ebből a szempontból én azt mondom, hogy ha ennyire a luxusra és szép arcra akarsz rámenni, akkor egy próbát megér az a külföldi oldal. Ahogy látom, ott még pornósztárok is vannak. Róluk van videófelvétel is, hogy néznek ki élőben, bár rajtuk meg ugye általában 6 kiló vakolat van. :)
rpflora 2013.12.01 21:18:57
@pinkpussy: Vagyok, vagyok, bocsánat!!!!!!!!!!!!! :D
Megállt megint itt az élet, de ugye ez az én hibám, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy érdekes az, hogy némelyik főoldalon kiemelt blognak/bejegyzésnek nincs ennyi kommentje, mint néha az én bejegyzésemnek - kiemelés nélkül :)
Naa, ne szaladgálj ilyen hidegben! :D Én most ezért is tűntem el, mert beteg lettem, majdnem műtöttek :S
Az egészség mindennél fontosabb. :)
Reklámszöveg, de tényleg hamarosan új bejegyzés, ami azért nem fog nagyot ütni, mert már annyira vártok rá, hogy ha megírnám mi van a halál után, akkor is legyintenétek, hogy aha, jól van, erre vártunk? :D
Hamarosan visszatérek! Nem volt sok időm internetezni, ezért tűntem el, de nemsokára új poszt és én is gyakrabban itt leszek. :) Addig is kitartás, kellemes lány látogatást; aztán csak ügyesen, okosan, kedvesen azokkal, akik megérdemlik! Kommentekre néha rálestem, személyes…..
rpflora 2013.10.28 13:01:23
@alfacharlybravo: Nyilván van egy pár lány, aki utálja a blogomat. Csak az az érdekes, hogy akik írnak nekem itt személyes üzenetet, ráadásul pozitívat, azok általában a profik, régóta a szakmában lévők, elismertek és kedvesek. Pont az "elit", a "luxus". Van eszük felfogni a blogot, bár 1-2 kulisszatitok elárulásának ők sem örültek annyira, viszont nemhogy csökkent volna a vendég-számuk, hanem nőtt :)
Akik ellenem vannak, azok nyilván pont azok, amiknek engem gondolnak, és nem megy nekik a biznisz - csak ilyenkor könnyebb mást hibáztatni :)

A kommented másik részét nem igazán értem, biztos velem van a baj, kicsit kómás vagyok agyilag ettől az össze-vissza időtől. :)
rpflora 2013.10.28 23:04:13
@alfacharlybravo: Még nem tudom eldönteni, hogy csak ironizálsz, vagy komolyan beszélsz :D Ne haragudj, ez nem bántás, de elég fura vagy és a történeteid is elég érdekesek :)
Inkább ne menjünk bele, mert most nincs kedvem kielemezni. :)
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad - más nem számít! További szép estét! :)
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
rpflora 2013.10.01 11:36:37
@WilburSmith: Biztos vannak ilyen idióták, de én kimaradok ebből a fantasztikus bizniszből :)
Ahogy mondtam: vannak nálunk is kategóriák. Van az alja, a cigánycsaj, cigánystricivel, drogokkal...na ott biztos sok minden előfordul, de hát a való életben is másképp viselkednek, mint mi. Meg is érdemlik egymás társaságát.
Össze sem hasonlítom a legtöbb lányt és magamat ezzel az életvitellel és stílussal, amit ők élnek és képviselnek.
A mendemondákat, meséket meg inkább hanyagoljuk - Andersen meghalt már.
rpflora 2013.10.01 12:57:12
@WilburSmith: Az neked általános, hogy történt 3-4 eset 7-8 év alatt? :)
Érdekes számítás.
Nálam az általános szó azt jelenti, hogy gyakran előforduló, többnyire jellemző, több, mint 50%.
Olyan is van, hogy egy prosti régen fiú volt, csak átoperáltatta magát nővé. De azért nem általános :)
rpflora 2013.10.06 23:58:09
@hopptarisznya: Gyors leszek, mert nincs időm. :)
Nem, nincs védelmi pénz. Ez nem a 90-es évek. :)
Igen, ha van is, akkor többnyire a nemidénbarnultak esetén fordul elő. Illetve ha a lány/lányok nem maguknak dolgoznak, hanem valakiknél, de ez sem védelmi pénz, hanem együttműködésnek hívnám - sok hasznuk (kényelem, biztonság, felszerelés, lakás, ÉSZ, MARKETING) származhat a lányoknak belőle, de ugye ez illegális, csak magunknak dolgozhatunk elméletileg, így természetesen ilyen nincs és nem is volt. :)
Igen, alapesetben rendőrség. A jog (még ha kacifántosan is) minket véd. A bűnözőket pedig max az ügyvédjük.
Nyugati környéke... ha ez az aluljáróban történt, akkor semmi meglepőt nem találok benne :D
Sétáltál már el az aluljáróban a Nyugatinál? Röhej és egyben szánalmas, ami ott folyik. A legkeményebb, hogy nem is értem azt a férfit, aki a Nyugati aluljáróban bármelyik lánnyal is szóba áll. A vendéget minősíti, ha leáll egy ilyen izével, akik ott strihelnek....

Ha pedig lakáson történt, akkor igen... ennyi, így jártak. Lehet, hogy szereznek pár tízezer Ft-ot egy olyan helyen, ahol nincs - a te szavaddal élve - védelem, de azért a pár tízezer Ft-ért azért stresszelhetnek, hogy megérte-e, mert simán mehet a feljelentés, körözés kameraképek alapján (ha van a lakásban vagy a házban), esetleg telefonszám, vagy szomszéd személyleírása alapján.
Már a védelem nélküli lányokat sem olyan kifizetődő betámadni, mert nem éri meg a kockázatot.
Volt ilyesmi élményem, de nem komoly (relatíve), de erről majd máskor. :)
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
rpflora 2013.09.07 10:04:18
@Pintyöke: Küldtem választ is, de a megadott email címed nem létezik - ilyen hibaüzenet jött vissza. Úgyhogy kérek működő mail címet, ha már én is ilyen sokat gépeltem :P :)
rpflora 2013.09.08 10:06:37
@Pintyöke: Hűű, de túlbonyolítod :P :D Szóval akkor amit beírtál email címet akkor, amikor üzenetet küldtél nekem weben, annál a @ előtti rész az jó, a @ utáni pedig ya.ru legyen és akkor megkapod? :) Kipróbálom, de ha mégsem, akkor csak küldj nekem megint egy üzenetet itt a bloghun, amiben megírod az email címed és ennyi, arra fogom továbbítani, amit írtam. :)
rpflora 2013.09.26 15:18:47
@alfacharlybravo: Kicsit túlbonyolítottad a dolgot. Sima csiklóizgató pár ezer Ft. Vibrátor is már van 3000 Ft-tól. Jó, van olcsóbb is, de az olyan is.
Mindenből van luxus kategória, de a lényege ugyanaz. :)
Ezt a postot már hetek óta fogalmazgatom, ha épp van hozzá kedvem - és általában nincs. Szóval ezért is készült ilyen lassan, és ezért nem túl aktuális, ha azt írom benne, hogy "az elmúlt napokban". Az elmúlt napokban megindult a szokásos vitaár rpflora blogjában. Azért…..
rpflora 2013.09.17 11:52:10
@ttama: Ez a külföldre importálás, amiről te beszélsz. Szerintem Ivonn az itthoni helyzetre, úgymond a magunkfajtákra ("lakásosokra") gondolt. Itt azért tényleg elég ritka az, hogy kényszerítenek valakit. Pont nemrég volt hír az indexen, hogy elkaptak egy ilyen 14-ik kerületi bandát.
Azért egy társasházban elég necces megoldani a kényszerítést úgy, hogy valami ne tűnjön fel a lakóknak.
Utcán nyilván más... és persze külföldre kivitel esetén is (de nagyon magyar mondat volt ez :)). Utóbbi esetekben biztos nagyobb a kényszerítettek aránya, de nem érheti el a nagyobb arányt, mert nekem is és szeritem Ivonnéknak is több olyan kolleginájuk van, aki önszántából, hosszas keresgélés vagy kapcsolatok által ment ki külföldre. És olyan helyre, ami neki tetszik, nem lehúzás és biztosan jól fog keresni.
Nyilván más a helyzet a borsodi 16 éves, nem idén barnult Mariskánál....
Már gyerekként is állandóan maszturbáltam. Mindent magamba dugtam tíz éves koromtól kezdve, amit találtam, és alkalmasnak ítéltem arra, hogy élvezetet okozzon: gyertyát, különböző flakonok kupakjait. Ekkor kezdődött a fékevesztett élvezet. Még a macskával is megpróbáltam…..
rpflora 2013.09.10 22:33:59
@martono: :D Igen, majd valószínűleg pont meg fog veled ismerkedni így, itt :D Aranyos vagy..... :D

Érdekes ez a blog egyébként... elég morbid és kicsit hihetetlen is - bár ezt az én blogomra is szokták mondani. Biztos újságíró vagyok, meg ilyenek...

Kíváncsi leszek, mi lesz ebből és még milyen bejegyzések születnek. :)
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
rpflora 2013.08.31 19:22:15
@kaktuszdzsek: Igazat adok. Többnyire azt jelöljük be, amit a piac diktál, nem pedig azt, amit szeretünk. A popó is fáj (még ha szerelmünkkel csináljuk, akkor is :D) és mégis sokunk vállalja, mert plusz pénz :)
Minimális igazság azért mégis van abban, hogy akik kb ugyanazt vállalják, ők "hasonlítanak". Például 2 kakiszexet és öklözésthányástseggbőlszájba vállaló kolléganőm biztos jól kijönne egymással, de én inkább nem dolgoznék velük együtt, akármilyen jó fejek :D
rpflora 2013.09.02 00:27:00
@best sunday dress: Egyetértek veled. Nekünk ez a munkánk: pénzért adunk illúziót, eladjuk a testünket. Pasi kielégül, ennyi. Ugyanakkor az is túlzás, hogy semmilyen "érzelem" nem alakulhat ki vendég és szolgáltató között. Nekem is sok olyan vendégem van, akit bírok, jó fej, kedvelem, de nem lépek át egy határt. És erre nagyon jó példád volt a szerelő :) Csőtörés van, kihívom a szerelőt, és miközben végzi a dolgát, elkezdek vele haverkodni, meg az életéről kérdezni, csak mert miért ne, mert jó fej :D Persze, akár lehet ilyen helyzet is, de egyébként az ember hívja a szerelőt, megcsinálja, amit kell, kifizetem és megy a dolgára. Maximum felszínesen beszélgetünk, de semmi több. Akármilyen jó pasi lenne, ő jött egy munkára és én pedig a megrendelő vagyok (most ez pont fordított eset :)), ezért ENNYI.
Ettől függetlenül a legközelebbi csőtörésnél is őt hívom majd, mert szimpatikus volt, de nem kezdek le vele enyelegni.
Érthető a példám? :)
rpflora 2013.09.02 00:39:55
@Pintyöke: Amúgy te lekurváztál engem? :) Aztamindenit, tiszta ideg vagyok. Már ezer éve túlléptünk azon a témán (jól rémlik, hogy a vidéki a téma?), de te még mindig ezen pörögsz és beírsz erre egy fikázódást, ami már tökre nem vág ide, ráadásul korrekten megfogalmaztam, hogy semmi bajom a vidékiekkel. A sok smile-t sem értem, de örülök, hogy te ennyire Dr. Lightman vagy, hogy neten keresztül smilekból következtetsz egy ember személyiségére vagy hangulatára :D. Tökre nem voltam ideges, csak nem értettem Nyuszkó problémáját. De leírtuk egymásnak, hogy mi van és ennyi. :)
Értékrend? Az mi? Jah, az, ami a társadalom számára elfogadott, meg amit belédneveltek és ennyi. :)
Más országban meg megeszik a kutyát, esetleg bizonyos törzsek embereket fogyasztanak el sütve.
De az talán nagyobb baj, ha valakit azért lenézel, mert kurva, miközben a legtöbb haverod - a tudtod ellenére - ilyen helyre jár, hiszen mindannyian megélünk Budapesten úgy, hogy közben érdekes módon egy ismerősöd sincs (és te sem), aki ilyen helyekre jár.
Erre azt szoktam mondani, hogy: remélem, hogy a pornós csajokat is lenézed és hánysz tőlük....ugyanazok mint mi, ráadásul kamera is veszi őket... mégis kivered rájuk... olyankor nem undorodsz tőlük? :)
FranciaLány kollegina korábban kommentekben bukkant fel, majd ő is megválaszolta azokat a kérdéseket, amiket anno egy angol nyelvű, szexmunkával foglalkozó honlapon találtam (itt elolvasható). Most egy vidéki városban lévő szexmunkáról ír: Vidéki helyzetjelentés. Saját…..
rpflora 2013.08.20 14:44:09
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..
Rövid leszek: Igénytelenség a négyzeten: - utóbbi 1 évben elszaporodtak a "Spermanyelő" előtagot használó hirdetők.....pfujjjjj.... miért nem mennek az ilyenek a szemétégetőhöz?! - és ismét megkérdezem: melyik igénytelen férfinek szexi ez a név és szexi ez a szolgáltatás?!…..
rpflora 2013.04.02 11:17:18
@ColReg:
Ennyi "hiba" talán belefér :) Nem tudtam, hogy ő vállalja. De ha tudtam volna, talán akkor is az ajánlottak közé rakom, mert az odaadása és korrektsége alapján ott a helye. Ettől még a lenyelésről a véleményem nem változik. Köszi az infót :)
rpflora 2013.04.29 21:54:22
@Bajusz1974: Ott a lényeges pont a mondatodban: pároddal :) Én nem is azt írtam, hogy otthon ez probléma.
Akkor van gond, ha egy lány ezt rendszeresen, sok vendégnél megcsinálja, és ha én pasi lennék, tuti undorodnék ezután egy csóktól. Mert az a tudat, hogy ott lapul x deci g*ci idegen embertől a gyomorban....valahogy kiábrándító és igénytelenség határát súrolja.
rpflora 2013.08.13 14:52:28
@Kaugár: Jajaj, igen, azért vállalják már csak be, hogy még több vendéget szerezzenek, mert ezen kívül más "extra" dolgot nem tudnak kihozni magukból, amivel megtarthatnák vagy odacsalogathatnák a vendégeket.
Subba Vine forever 2013.08.10 12:15:49
Jó hosszú, jól megnézed. ..
rpflora 2013.08.10 16:37:44
A Coca-Cola kreatívjainak is ugyanarra jár az agyuk, mint a Danone-osoknak, vagy a sztevia reklámanyagában írták ezt, mert náluk is pont 30%-kal lett kevesebb a cukor a Nesteában. Mihez képest, ugye: Az utóbbi napokban kezd feltűnni a boltok polcain a Nestea 30%-kal kevesebb cukorral**…..
Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában. Már nem raknak ki az indexesek…..
rpflora 2013.08.09 16:52:24
@Monkeyface3: Azt én is támogatnám és rendszeres olvasó lennék :)
Egyébként van a hirdető oldalon egy hasonló nevű tag, aki hasonlóképpen is ír a csevegésekbe, mint mrbaterman :)
Véletlen műve? :D
rpflora 2013.08.09 17:16:57
@Monkeyface3: Köszönöm, kedves tőled :)
Terjesszétek a blogom mindenfelé és ha azt látom, hogy már nem 50-en, hanem többen nézik és néha még komment is érkezik, akkor folytatom :P :)
Na, ettől függetlenül is lesz még poszt, ígérem. Annyiban segíthetnek a kedves olvasók, hogy ami érdekli őket, kérdésük van, poszt-ötletük, azt küldjék el nekem itt az oldalon keresztül emailen, üzenetben.
rpflora 2013.08.10 10:23:27
@Nathan Drake: Lehet benne valami :)
Politikus és celeb konkrétan nem volt nálam... vagyis celeb talán igen, de nem az a nagyon ismert :)
Politikus "haverja", úgymond "üzlettársa" viszont járt nálam. Konkrétan Magyarország királyának egyik ismerőse :D
Én mondjuk nem tudtam, hogy ki ő, nem is ismert személyiség, viszont elmondta a teljes nevét, így rákeresve a neten találtam közös fotókat magyar politikusokkal :)
Viszont saját posztot nem érdemel a dolog. Semmi extra. Ha épp itt van az országban, jön, szexel, megy. Normális, kedves és természetesen nem Adonisz, de jó fej :)
Hogyan is működik ma Magyarországon a prostik munkahelye? Hogy keresnek munkát? Miként kerülnek a lakásokba? Hogy lesznek prostituáltak? Első körben szögezzük le, hogy lányokat prostitúcióra rávenni, dolgoztatni, futtatni, bármilyen szinten is segíteni ebben a munkában a magyar…..
rpflora 2013.08.05 09:47:19
@Ivonn: Hát igen... ha úgy vesszük, még mindig magas a leadó, mert bár az elmúlt években csökkent, viszont az óradíjunk is csökkent... :( Régen 1 óráért többet lehetett kérni. No nem sokkal, de kb annyival, amennyivel csökkent a leadó mostanság.
A fix leadós hely nem elterjedt, mivel nyilván nincs belőle annyi pénz, hogy megérjen foglalkozni vele, de 1-2be már belefutottam (a 100-ból :)).
Nem sokáig voltam leadós helyen, mert szerencsére eléggé pörgök, sok a visszajárósom, külföldi; sosincs üresjárat nálam, így elég könnyen és gyorsan összeszedtem annyit, hogy relatíve egyedül csináljam. A relatíve azt jelenti, hogy nincs főnököm és segítőm, de ha valaki bepróbálkozik valami csúnya dologgal, akkor nálam nem fok sikerülni. Ebből nem adok le, mert 1 éven belül 2 eset is történt (legalábbis, amiről tudunk), ahol egyedül dolgozó lányokat támadtak be. Egyik lányt meg is ölték, nemrég pedig Jázmint kirabolták fegyverrel... Szóval azért van hátránya az egyedül fogadásnak.... És nem nehéz kideríteni, hogy melyik lány dolgozik egyedül vagy védelem nélkül. Ezek a suhancok és dakoták pedig tudjuk milyenek...
rpflora 2013.08.05 14:36:36
@noname.blogger: Tényleg nem bántásképp mondom, de nyilván azokat támadják be először, akik felkapottak, népszerűek, szem előtt vannak és egyszerű logikával kiszámolható, hogy napi 100e Ft felett keresnek. Nem fognak olyan lányt betámadni, akinek néha-néha beesik egy vendége és megél a lány, de nem milliomos és nem kell számolgatnia, hogy mikor mire költ.
Jasmin például, akit nemrég megtámadtak, konkrétan milliomos; saját háza is van és kocsija - ami nem egy 1992-es Suzuki. És ebből a munkából. Érthető, hogy őt keresik fel a csúnyabácsik, nem a havi 300-at kereső lányt/lányokat.
rpflora 2013.08.08 17:23:50
@WilburSmith: Én egy szóval nem állítottam, hogy minden prosti egyedül, magának dolgozik. Azt mondtam, hogy már elterjedtebb, de ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen helyzet létezik.
Pár éve még csak és kizárólag "főnököknél" voltak a lányok, csak 1-2 bátrabb kollegina csinálta egyedül. Főleg, hogy kb 2007 óta legális itthon a prostitúció, és mivel legális, ezért sok lány fokozatosan elkezdte egyedül csinálni.
Én most csak leírtam azt, hogy milyen módon keresnek a lányok munkát; az olyanok, akiknek nincs pénzük saját lakásra/albérletre. Nem azt írtam le, hogy hogyan csinálják a lányok maguknak. Az elég egyszerű, nem? Kivesznek egy lakást és dolgoznak :)
De mivel nagy valószínűség szerint vannak még ilyen helyek, ezért leírtam.
Arra pedig egyáltalán nem gondol senki, hogy jogilag is oda kell figyelnem, hogy mit és hogyan írok?
Ivonék külföldről írják a blogot a külföldi helyzetről és ottani történeteket mesélnek el. Nyilván nekik ott kint semmi félnivalójuk.
Noname-nek elég egy rosszakaró és megbüntetik, ugyanis nem szabad árakat kiírni az oldalra. Ráadásul magyar szolgáltatónál van.
Nincs fent a beszamolok.com oldalon (legalábbis én nem tudok róla), ezért nincs benne egy aktív és folyamatosan látogatott közegben...
EZÉRT vállalhatja magát, miközben én nem. Nem ír le olyan kulisszatitkokat, amik kellemetlenül érinthetik az adott hirdető oldalt, a lányokat, vendégeket.
Nem is értem, hogy miért kell ezeket elmagyaráznom :) De megtettem és ha van még kérdésed, tedd fel :)
Mint tudjátok, inkognitóban írom a blogomat, ezért sajnos olyan történeteket nem oszthatok meg, amik által beazonosítható lennék, velem történt, de még így is van a tarsolyomban számos olyan eset, ami egy átlagembernek furcsa, felháborító és/vagy különleges. Ehhez pedig…..
rpflora 2013.08.01 22:04:04
@Ivonn: Nálam kicsit bonyolult a blogírás. :) Hülyén hangzik, de tényleg. Első körben nagyon át kell gondolnom, hogy az adott téma, bejegyzés, történet, vélemény ne legyen "egyedi", ami által felismerhető lennék, vagy kikövetkeztethető lenne, hogy ki is vagyok. Ha ez megvan, akkor már csak az ihlet kell, hogy olyan "Flórás" legyen, mert ha csak muszájból írok valamit, csak mert az olvasók elvárják, hogy legyenmárvalamimertrégvoltposzt, akkor az olyan is lesz. Kell bele düh, érzelem.
Tehát a posztomnak óvatosnak kell lennie, körültekintőnek, hogy ne buktasson le, és közben pedig egyedninek és szórakoztatónak és legyen benne érzelem, hogy Flórás legyen.
Ezért "megírtam" néhány témát előre, de fel kell, hogy idegesítsen pl egy vendég, hogy füstöljön a billentyűzet és lesokkoljam az olvasókat :)
Ezért nehéz... ehh... :(
Ha nem kellene aggódnom a lebukás miatt, akkor naponta lenne poszt :)
rpflora 2013.08.04 16:14:22
@zs0912: Én inkább a lábfej (lábujj, körmök, ujjformák) fétisére gondoltam. Az azért kicsit ritkább, mint a sima női combra/vádlira gerjedés :)
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Ajánlanék nektek egy cikket lentebb. És az a legjobb benne, hogy nem is rólunk, prostituáltakról szól, hanem az átlag nőkről. Ezek után vajon mennyire halmozottan igaz ránk mindez? :) Még inkább bizonyítja az általam eddig leírtakat - ha eddig valaki nem hitte volna el :)…..
rpflora 2013.05.06 10:15:12
@Juhász Jácint:
Csak egy gyors kitérő: Csíí-vel nem szabad foglalkozni :) Tisztán látszik az elfojtott düh, a frusztráltság valami régen, gyerekkorban történt trauma miatt. Első 1-2 hozzászólásánál felhúztam magam, de már csak mosolygok rajta és sajnálom őt.

1: ismét köszönöm a kérdéseid, mert néha gondolkozom, hogy milyen témáról írjak, de aztán valahogy nem találok olyat, ami érdekfeszítő lenne, érdekes... aztán jössz Te és adsz egy ötletet :D Köszönöm. :)
Akkor szerintem ma lesz egy post az első kérdésed megválaszolására. :)

A második kérdésedre a lehető legegyszerűbb a válasz:
- ez a legkényelmesebb. A nők nem szeretik a szőrt, semmilyen szinten :) Plusz gyors és egyszerű a karbantartása :) Csak egy kis gyanta vagy borotva és kész. Míg a csiknál azért oda kell figyelni, hogy szimmetrikus legyen, vágni kell a hosszából, stb. Kicsit macerásabb.
Nem utolsó sorban pedig "divat" ugye, és mivel "divat", ezért ez tetszik az emberek, vendégek nagyon nagy részének. Ezzel pedig nagyjából arányos a szőrös-nem szőrös lányok száma az oldalon. Szerintem ennyi :)
rpflora 2013.07.29 11:01:52
@noname.blogger: Nem tudom, hogy hol dolgozol (nem emlékszem, hogy mondtad volna, de lehet, hogy tévedek), de itthon sajnos nem működne az, amit leírtál. Elmondások alapján külföldön nem ennyire "nyálasak" a vendégek: jönnek, szexelnek, mennek. Nincsenek közösségi oldalak, ahol megy az üzenetezés, infócsere, nyáladzás. :)
Itthon a vendégek nagy részének barátnőfíling kell, ahhoz pedig szükség van az átverésre, színjátékra; elélveztem, hűdejó és persze nincs párom, se pedig udvarlóm, egyedül vagyok, mint a kisujjam :)
rpflora 2013.07.29 11:08:21
@Ivonn: Lehet, hogy könnyebb úgy dolgozni, ha élveznénk, de valljuk be, a vendégek igen kis százaléka képes felizgatni akár a megjelenésével, akár az ügyességével, továbbá ha megvan minden feltétel (nevezzük kémiának :)), akkor sem lehet csodát művelni 1-2 óra alatt. Nekem is volt olyan visszajárósom, aki ápolt volt, ügyes, minden oké, de vele is csak úgy szimplán élveztem, de nem volt orgazmusom. Mint mondtam, az egész "romantikáját" elrontja, hogy én az vagyok ami, ő vendég, fizet és megy.
Ennél már az is "romantikusabb", ha egy buliban felszed valaki :)
Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok…..
rpflora 2013.07.09 12:08:42
@Golddigger: Jogos, jogos... :(
Vannak új témák, amikről írhatnék, de kicsit alkotói válságban vagyok :(
Ha meg csak úgy írok valamit, ihlet és érzelmek nélkül, akkor az nem olyan igazi.
Ki kell, hogy verje valami a biztosítékot (hülye vendég, hülye történet, stb) és akkor megjön az ihlet :D
rpflora 2013.07.15 23:51:48
@Egy ember a kő alól: Imádlak még mindig :) Legszívesebben minden hozzászólásod alá odaírnám ezt, de hát tudod, hogy nem lehet köztünk semmim akármennyire akarod. Sajnálom. Egy kávé valamikor?
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
rpflora 2013.07.13 12:48:38
@noname.blogger:
Nem KELL megnézni, nem bunkózás volt, csak tetszett, hogy leírtad nagyrészt ugyanazokat a dolgokat, amiket én az első bejegyzésben. Örülök, hogy ismét van valaki, aki megérti, amiről írok és - nagyrészt vagy teljesen - egyetért. :)
rpflora 2013.07.15 23:46:08
@mme piros: Van "összefüggés", mivel linkeltem xy oldalról lányokat. Plusz még tartalmat is "másoltam" (feketelista), így első blikkre kikattantak rám (plusz néhány lány fikázása), de aztán sikerült csillapítani kedélyeket :) Ráadásul állítólag néhány lány összekötötte a blogomat xy hirdetőoldallal....de hát ez már az ő butaságuk.
Mosolyoghatsz a többi leírt dolgon, de valószínűleg azért, mert igazam van. Régen a piroslámpa menő volt. Aztán már nem menő egy ideje. Sőt. Csak azért működik, mert régi és mert néhány nyilvánosan látható forgalmi mutató szerint nagy a látogatottsága - ami mint írtam az ingyenes apróhirdetésnek köszönhető. Ahol aztán boldog boldogtalan kiírogat és frissítgeti az átverős hirdetését :)
Nem bántani akarlak, de az oldalad (ha a tiéd) jó volt... de már sajnos nincs presztízse. Nem követi/követte a trendeket, az újításokat, de a híre és a "retro" értéke fenntartja valószínűleg.
rpflora 2013.07.15 23:48:34
@Egy ember a kő alól: Imádlak :) De tényleg. Tetszik a stílusod. Kicsit olyan, mint az enyém :P Hogy is mondják? A stílus az ember? :)
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
rpflora 2013.06.22 14:00:07
@rpflora:
Semmi szarkavarásra nem kell gondolni. Ne komplikáld túl :) Csak gondoltam így ismeretlenül is tartsunk össze... nekem szoktak küldeni olyat az oldalon a kolléganőim, hogy xy jó, xy rossz, ne fogadd, ha tudod, stb. Senkinek, de legfőképp a vendégeknek sem mondjuk vissza, hogy ki milyen....sőt, inkább ők is szokták nekem mondani, hogy kivel vigyázzak, hogy néz ki, stb (mert ugye ők is tartják egymással a kapcsolatot...sőt, néha személyesen is :))
rpflora 2013.06.22 23:56:08
@váj mí: Nem értem, miért lovagolsz ezen :) Én így hívom, amikor egy lány abbahagyja csak azért, mert az egyik vendég azt mondja, hogy x Ft és többet ne csinálja ezt. Addig ne, ameddig kapja az x Ft-ot - vagy épp más juttatást (kocsi, lakás, stb.). Nem is értem a problémád egyébként :) Ilyen van, de pár hónapnál általában nem tart tovább. Ha igen, akkor jön a közhely (ami attól közhely, hogy igaz): a kivétel erősíti a szabályt.
rpflora 2013.07.13 12:00:42
@noname.blogger:
Én ezt teljességgel kizárom és eszembe sem jut, hogy vendéggel valaha is bármi.
Évek óta csinálom és sok történetet hallottam már ezzel kapcsolatban, de ha nincsenek ezek a történetek, akkor sem "vetemednék" arra, hogy vendéggel kavarjak. Ezt meghagyom a nálam még jobban lelki sérült 18-20 éves kezdő kislányoknak :)
Én lelki sérült vagyok, mert ezt csinálom... aki pedig igénybe veszi ezt és képes beleszeretni egy prostiba, hát ő is elég lelki sérült. Az a vendég, aki VENDÉG, tehát hozzám/hozzánk jár, ő nem fog leszokni a kurvázásról. Igen, leszokni, mert erre rá lehet kapni és csak ideig-óráig nem megy el egy "ilyen" férfi kurvázni... utána, mint egy dohányosnak, előjönnek az elvonási tünetek és menni fog. Ameddig van rá pénze, addig menni fog, hiszen hozzám is jár, évek óta jár, stb... Nekem ezen okokból kifolyólag nem kell egyik vendég sem.
Sikertörténetet pedig még nem hallottam. Általában fél évig tartanak ezek a "kapcsolatok".
Most is hirtelen 3 lányt tudnék mondani a beszamolok.com oldalról, aki összejött pár hónapja az egyik vendéggel... és azt hangoztatta, hogy végleg abbahagyja... erre ismét fent van az oldalon :)
Komolytalan, hirtelen fellángolások ezek 2 beteg ember között :)
Évek óta a szakmában vagyok. Látom az új hirdetőket, valamilyen szinten ismerem a régieket és sokszor elképedve, teljes ledöbbenéssel látom, hogy mennyi igénytelen, "torz" alkatú, semmilyen szinten nem nőies, bármikor utcáról vagy kocsmából felszedhető lányok jelennek meg, vagy…..
rpflora 2013.02.07 19:44:12
@zsoci: igazad van Zsoci, de te is most csak 1 lányt tudtál kiemelni. És jobban megnézve, valóban van egy kisugárzása Alexandrának, de szerintem csak a retusált képeken. Az amatőr képeken első dolog, ami eszembe jut, egy 40-45 körüli átlag kasszás néni a CBA-ból, aki szeretne többet keresni. Csúnyán hangzik, de én ezt gondolom, és ettől függetlenül persze lehet, hogy aranyos, normális és élőben nem ilyen.
A retusált képeken viszont a mosoly tényleg megnyerő. Ez is megérdemel egy külön posztot, hogy a férfiak sokszor bedőlnek az ilyen agyonretusált képeknek és nem tudnak elvonatkoztatni ettől, tehát ugyanilyen nőt várnak élőben is. De a műtermi, szanaszét sminkelt és retusált kép nem egyenlő kicsit sem a valósággal.
A kilétem szerintem csak akkor fedem fel, ha abbahagyom ezt a szakmát :) Mert bár részben reklám is lehetne ez a blog, de sok vendég meg kiakadna rám az eléjük tárt valóság miatt, plusz az sem tetszene nekik, hogy élőben, amíg dolgozom, szöges ellentétét állítom mindezeknek :)
rpflora 2013.06.04 11:09:14
@adrinka:
Jogos, igazad van, az igénytelen szó túlzás. Viszont a sok inaktív között bőven volt olyan, akit te is mondasz...
Rossz szót használtam, valóban. Ettől függetlenül (és hogy ízlések és pofonok) akiket linkeltem, eléggé underground műfaj... nem csoda, hogy a nagy részük már nem is aktív hirdető.
Én inkább arra akartam rávilágítani, hogy valaki nem attól milf, mert öreg. Számomra és a férfi ismerőseim számára pl a milf az egy olyan idősebb nő, aki igényes, talán kicsit "mű", vagyis pontosabban úgy fogalmaznék, hogy az öltözködéssel, stílussal eléri azt, hogy kevesebbnek néz ki, de mégis látszik, hogy idősebb.
Ezt sok milf elfelejti az oldalról; felrakja magát, de annyira átlagos, mint a közértes néni a CBA-ban. Ez pedig a beszamolók számából és aktivitásából látszódik is.
A másik pedig a szanaszét gyúrt nők... szerinted az igényes? Már Rubint Réka is átlépett egy határt, de ha nagyon elfogadók akarunk lenni, akkor ő még nőies. PErsze sokat dob a műmell rajta.

Valóban az igénytelen szó erős, és nem csak ilyen kolleginákat linkeltem... az igénytelenek mint látod, el is tűntek :)
rpflora 2013.07.11 22:13:18
@Rockstar1: Igazad van, néha túlságosan elragadtatom magam, de a posztjaim nem megrendelésre készülnek (ezért van úgy, hogy néha hetekig nincs új poszt), hanem érzelmektől túlfűtötten. Ha hallok valami történetet, felhúznak, történik velem valami, írnak nekem, stb... így van érzelem is az írásban, amitől hatásosabb lesz. Csak néha bunkó vagyok és szemét. :)
Szóval jogos és bocsánat, néha túl agresszíven fogalmazok, de talán ennyi belefér, mert a blogom célja nem a vendégek fikázása.
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..
rpflora 2013.06.25 15:24:54
@User123: Ezt a béna szöveget :D Miért, te mit tudsz rólam? :) Azon kívül, hogy prosti vagyok és blogot írok? Ennyit tudsz te is, a többit pedig az írásmódból és a posztokból szűröd le. Én pedig a kommentjeidből rakom össze.
De gondolkozzunk kicsit:
Vajon milyen ember az, aki okosnak hiszi magát, sokdiplomás, 800e Ft-ot keres és idejön pocskondiázni és megmondani a frankót egy blogon, ismeretlenül, álarcban, valós identitását eltitkolva egy prostinak?
Mi a bajod? Mi fáj neked? Mi a problémád? Gondoljuk végig logikusan, mert igazából csak a rejtett agressziót, csalódottságot és boldogtalanságot látom az írásaidban, hiszen egyébként miért írnál ide nekem?
Mi a bajod azzal, hogy többet keresek nálad, méghozzá úgy, hogy nincs főnököm, magam osztom be az időm, akkor és oda megyek, amikor akarok, én döntöm el mindig, hogy mit csinálok, senkinek nem ártok (sőt, boldoggá teszem a férfiakat), aztán vagy eltűnök a süllyesztőben, vagy néhány intelligensebb társaimhoz hasonlóan nyitok egy saját szoláriumot, műkörmös üzletet, esetleg egy pubot, mert hogy nem mindenki azt az utat választja (vagy választhatja), amit te, de attól az az út még nem helyes vagy helytelen, csak mert TE azt mondod.
Szóval, miért is fáj neked, hogy én mit csinálok, miért zavar téged, hogy egy lány, akit nem is ismersz mit csinál?
Gondolkozz el nyugodtan magadon és ha picit is jó emberismerő vagy és tényleg olyan okosnak hiszed magad, elég könnyen rájössz, hogy keserűbb vagy még a legutolsó kurvánál is, csak rajtad nem látszik, mert elfojtod.
Kielemeztelek, és szerintem igazam van.
rpflora 2013.06.26 00:30:09
@someone1: Kedves tőled, köszönöm a bókot :)
Akad tapasztalatlan, de mindegy a mennyiség... a mi dolgunk az, hogy akármiről legyen szó, boldogságot és örömet adjunk... közhely, de így van. Ergo: akármiről is legyen szó, akármilyennek is tartod magad, ez ne tartson vissza. Ne csak abban, hogy hozzánk gyere, hanem abban sem, hogy csajozz, ismerkedj. Őszintén... van veszítenivalód? Max nemet mondanak... és akkor mi van? Ha ülsz és nem csinálsz semmit az olyan, mintha minden nap 100x mondanának neked nemet, csak nem hallod. :)
Szóval, hajrá, gyere, csak okosan válogasd meg, hogy melyikünkhöz, nehogy csalódás érjen. És semmi okod nincs aggódni és félni! :) Semmi kínos nincs ebben, amennyiben helyesen döntesz, hogy melyikünket választod. Olvasd a beszámolókat, nézd meg mióta hirdet, stb. Új lányhoz ne menj, picsáshoz ne menj... keress egy átlag lányt, akinek normális beszámolói vannak. :)
Sok sikert! :)
rpflora 2013.06.26 14:08:22
@some1one: Én csak azt tudom mondani, hogy hajrá :) Mint írtam már többször itt, nem önreklámozásra használom a blogot, tehát ha elmész valamelyik lányhoz, akkor nekem azzal semmi bajom nincs. :)
Lia22-t személyesen sajnos (még) nem ismerem, csak elmesélések által, illetve ugye én is látom a beszámolókat, úgyhogy nem hiszem, hogy bármi gond lenne ezen infókból kiindulva. A biztonság kedvéért azért szerintem telefonon kérdezz meg mindent, mert ilyen infóm nincs, hogy ő hogy áll a szűz vagy tapasztalatlan vendégekhez, de egyénként nem hiszem, hogy gond lenne ebből.
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
rpflora 2013.06.26 00:21:00
@Lacy27: Egyértelmű. Osztom az észt, mert arról beszélek, amihez értek, amiben benne vagyok. Ezért nem a repülőgép-szerelésről szól a blog. :)
Az, hogy ki mibe kapaszkodik - szerinted - az már más kérdés. Te is "lenézed" a munkahelyeden azokat, akik ugyanazt csinálják, mint te, ugyanannyit keresnek, de butábbak nálad és nem érted a miértet; miért kap ugyanannyi fizetést, miért kap ugyanakkora elismerést, holott TUDOD, hogy nálad rosszabbak, rosszabbul teljesítenek.
Ez olyan fira dolog? Mindennapokban is előfordul, bárhol, bárkinél, bármilyen beosztásban.
rpflora 2013.06.26 12:21:38
@Lacy27: Nem értek egyet. Ez igenis úgymond egy szakma. Jó, persze, nincs iskolához kötve, nem tanítják és nem adnak róla papírt :), de igenis van különbség kurva és kurva között. Nem csak a kinézet a lényeg, bár első körben, kiválasztásnál ez az első a vendégnek, de sok olyan emberke van, akik nem feltétlenül a szilikoncicis lányokhoz járnak vissza. Ez színészi játék; elhitetés a vendéggel, hogy ő milyen jó, ügyes és mi élvezzük - ezt pedig minden lány másképp játssza el. Valaki hitelesen, valaki bénán. És még arról nem is beszéltem, hogy a vendégek nagy része szeret kicsit beszélgetni is, tehát örülnek, ha a lánynak van esze is és nem csak igennel és nemmel reagál az adott témához, amit felhoz a vendég.
Miért akarod te eldönteni, amikor férfi vagy - és eleve a nőket sem fogod soha megérteni, nemhogy a kurvákat -, hogy ez könnyű meló és egyszerű?
Én pont az olyanok miatt, mint te írom ezt a blogot, de mindig akadnak olyanok (mint te), akik még így sem fogják fel, de szerencsére ez a kommentelők között kb 1%.
Ahogy User123-nak is írtam: nem is értem, hogy mi a konkrét bajuk a minket utálókkal. Az, hogy azt csinálunk, amit akarunk, mi osztjuk be az időnket és az átlag bér többszörösét keressük és a magunk urai vagyunk; akkor kelünk és akkor fekszünk, amikor akarunk, mert nem kell időre beérnünk, nincs aki cseszegessen, megvehetünk sok mindent, nyaralhatunk és a legtöbbünk valóban elbulizza a pénzt, de egy kis %, mint pl én félrerakja, hogy saját vállalkozást nyithasson.
Oké, nem fizetünk adót, ez az egyetlen egy negatívum a munkánkban, de ez már a kedves politikusoknak köszönhető, mert nincs is rá lehetőségünk. Nézz utána a törvénynek nyugodtan. Ezen kívül senkinek sem ártunk, nem kényszerítünk senkit, hogy eljöjjön hozzánk, nem bántjuk, sőt, örömet okozunk.
rpflora 2013.06.26 12:27:12
@Lacy27: Helyesbítés: abban igazad van, hogy gyomor IS kell hozzá. Enélkül nyilván nem megy a meló senkinek sem, hiába kereshet sokat, nem fogja ezt csinálni, ha nincs gyomra hozzá.
A hétköznapi, "tisztességes" helyen dolgozók is utálják a munkájukat... egész kis % dolgozza azt, amit szeret is csinálni, tehát a munkája egyben a hobbija is.
A sokdiplomás, ha nem talál munkát, inkább éhenhal, minthogy elmenjen takarítani... csak egy kis részüknek van "gyomra" hozzá, hogy félrerakja büszkeségét és elmenjen takarítani.