Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petykeaux

191 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
megint egy kiselefánttal aludtam ma...és javitottam a szigetkör legjobbamon is 4 és fél percet tegnap ..
petykeaux 2009.07.22 22:45:16
ciao tutti!Io voglio scrivere un poci in italiano perché non ho usato questa lingua per molto anni.Non so niente per scrivere ma questa non é uno problema. Non ho fatto la barba per due settimani:) e ho voluto andare a dormire ma faccio questo blog;) domani andró al mio padre com il mio fratello…..
petykeaux 2009.06.25 13:03:52
A következő díj a vizsgaidőszak legnagyobb balfaszaé, a díjat átadja (név)! A jelöltek: Szűcs Gergely, aki nem jelentkezett be neptunon a jelek2 javítóvizsgájára.Hmm nem kis teljesítmény biztosan megérdemelné a díjat... Szűcs Gergely, aki elaludt reggel az info1…..
petykeaux 2009.06.10 21:22:54
petykeaux 2009.06.10 02:43:55
Mekkorát odacsaptunk te jo ég de jo volt ujra talizni!!! Hihetetlen h bírom ezt a két embert! Óriási formák... készült egy pár iwiw gyanus kép:D nem sok ám de a minőség:D:D meg még vmi is:D ezennel akiknek tetszett az első 3 rész azok a folytatást is bírni fogják!Hát jah…..
részegen még csillog a nem létező olasztudásoma semmi tudással szerzett jo jegyek szart se érnek uh örülök a kiszenvedett kettese(i)mnekaz uj cipőm meg nembaj ha nem gollövő, ha minden meccsen nyerünk és olyan jol játszunk mint maa 3 lehet 180 is:)30 óra ébren lét megvisel…..
"Minden bajra a legjobb orvosság egy kupica kisüsti. Én azt mondom."<szomszédok>..
petykeaux 2009.05.08 14:35:48
petykeaux 2009.05.11 17:18:30
Igen, elkaptam Erik megmondta, 1 hét leforgása alatt 3 pótzhból mind3 sikerült ez a nem semmi, plusz még a jelek házim is elfogadták, uh érik a 4ik aláírásom is, már csak a terek a kérdéses h mit kezdjek vele... majd meglátjuk milesz, olyan még sose volt h nem lett semmi.Mellesleg…..
petykeaux 2009.04.29 10:17:46
megtaláltam a kedvenc helyem Németországban..
nagyon rég nem írtam és nem is tudnám összefoglalni, hogy mi minden történt, gyhogy inkább csak örüljünk együtt a tavasznak, meg ilyenek:)..
most akkor zseni vagyok??!..
ma pedig festek. háh...
hallotatok már az új Jancsó filmról? Az a címe, h 'Anyád megint gipszben van a lábam!'..
észrevettétek, hogy a katolikus és a kaotikus szavak közt csak 1 betűnyi eltérés van?..
ha tudnák az emberek, hogy hogyan reagálok a kétkedésre és az akadályokra, akkor valószínűleg félnének felállítani azokat.....
...és akkor jött egy telefonhívás.....
La vida es una tombolaDe noche y díaLa vid es una tombolay arriba y arriba..
Boldog szülinapot Szücsi!!!!!!!!!!:):)történnek mostanság a dolgok. meg épp egy Dalí önéletrajzot olvasok, hát a srák még betegeb volt, mint az bárki feltételezte volna..:) többek között 5 évesen majdnem megölt egy 3 éves kisfiút csakúgy, meg hasonlók...de nem is ez a…..
na újra itt vagyok kedves népem, remélem jól viseltétek magatokat manapság..Velem közben nagyon sok minden történt, nehéz lenne dióhéj formába foglalni, volt síelés, vizsga, minden:)újra tollat ragadok mostan, csak nem tudom, h mit is írjak igazából. kicsi rossz sok időt kihagyni…..
egy üveg bor lecsúszott, de jol esett, és még jobban Péter cybertársasága és cyber highfive-ja..
talán már Ti is tudtok a hírekről a kézisekkel kapcsolatban........nem tudom elhinni.....komolyan foglalkozom a gondolattal, h nem költözöm haza, legfeljebb nagyon sok év múltán......