Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csöbör Adél nyerje meg a zikszfaktort

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
Bevallom, az alábbi levélig nem ismertem a Book a Sloth Club könyves meglepetésdoboz szolgálatot, az események tükrében nagy szerencsémre. Mert tuti ráugrottam volna a detektív dobozra, aztán meg itt  forognék  a sorstársaimmal, mint egy tanácstalan Travolta-csoport keresve a…..
Csöbör Adél nyerje meg a zikszfaktort 2018.12.13 18:56:24
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Csöbör Adél nyerje meg a zikszfaktort 2018.11.28 20:29:45
A magyar internetnet egyik stabil mételye, az Ingatlanbazar.com/ingatlandepo.com még mindig küldözgeti a fizetési felszólításokat, igaz, mostanában már professzionális fantomtartozásbehajtókkal. A legfrissebb fejlemény a céggel kapcsolatban, hogy a Fővárosi Bíróság áprilisban…..
Nándor is beleesett a javíthatatlan telefonok örvényébe. Nála egy Desire S várja, hogy harmadjára jól ragasszák vissza a képernyőt: Vettem még hét hónappal ezelőtt egy "prémium" kategóriás készüléket (htc Desire S-84000HUF) a GsmHome üzletben, de sajnos körülbelül csak…..
Csöbör Adél nyerje meg a zikszfaktort 2012.11.06 16:33:30
Van, aki mindent akar tudni. Akkor is, ha beledöglik. Ettől érzi úgy, hogy nem nézik hülyének, hogy mégiscsak ő uralja a dolgokat. Más tisztában van vele, hogy nem akar tudni semmit. Van, aki viszont nem tudja, hogy mit akar. Lehet, azt hiszi, ő aztán tudni akar mindent, az utolsó…..
Naiv pizzarendelő és párja szaglószervein sebet ejtett a Pizza Forte speciális érlelésű pármai sonkája, úgyhogy visszaküldték. A második pizzát egy másik címükre vitték, a harmadiknál pedig kiderült, hogy volt már ennél büdösebb is: Ma délután úgy döntöttünk a…..
Csöbör Adél nyerje meg a zikszfaktort 2012.06.19 20:44:13