Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bad day

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre durvább és durvább kommentek születnek abban a történetben, ami szerint egy terhes nő véletlenül lelépett a villamos elé, majd a villamosvezető lefékezett kiszállt és pofonvágta a nőt. A történetben a legdurvább szereplő, nem a terhes nő, nem a villamosvezető, hanem a…..
bad day 2013.06.19 23:56:43
@zsírmalac: ha ezek után az autós kiszállt volna veszekedni a gyalogosokkal, biciklisekkel akiket majdnem elütött akkor én nem háborodnék fel azon ha valaki adott volna neki egy nevelő szándékú pofont (akkor sem ha egy terhes nő)

amúgy tényleg nem a kell verekedni, de nem kell feltétlenül igazat adni a nőnek sem, indexen lehet olvasni a vezető és a nő verzióját is, teljesen ellentmondanak egymásnak, mindenki eldöntheti kinek ad igazat
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Miért jó HÖK-ösnek lenni? Ha HÖK-ös vagy, munkaköri leírásodból adódóan nincs olyan, hogy nem tudsz valamit. Ha ez mégis előfordulna, akkor sincs olyan, hogy ne tudnád, ki fogja tudni helyetted. Nem fogsz fölöslegesen a TO-ra menni, mert tisztában leszel azzal, mikor van nyitva.…..
bad day 2013.04.21 19:23:03
@merkerivan: pont ez a baj vele, hogy ez egy érdekérvényesítő csapat. egy zaklatott kisebbség aki próbálja felbujtani a többi hallgatót ( szerencsére nem nagy sikerrel), a saját elképzeléseit, ideológiáját ráerőszakolni a többiekre

gittegylet
Az ELTE Bölcsészettudományi Karán a legutolsó, az Oktatási Hivatal honlapján keresztül nyilvánosan hozzáférhető statisztikák szerint 2010-ben a nappalis hallgatók 72 százalékát alkották nők. Ennél kisebb és a szervezeti hierarchiában felfelé haladva egyre kisebb arányban…..
bad day 2013.04.21 19:10:16
@Pásztor Tibor: ezt honnan veszed, hogy a nők nem szavaznak senkire? nálunk a szak nagy része nőkből áll ( ha tippelnem kéne azt mondanám 85% körül vannak) és igenis szavaznak

ki is röhögték ezt a cikket miután belinkeltem nekik

amúgy nincs jobb dolguk a tátk-s agitátoroknak mint a btk ügyeibe beleszólni?