Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisatlasz

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisatlasz Biznisz bérencek 2013.07.28 22:38:39
Vannak színészek, akik virágot kapnak egy sikeres előadás után, és vannak, akiket beperelnek. Brad Smith ez utóbbiak közé tartozik. Az amerikai színész munkakörélményei távol állnak a hollywoodi csillogástól, mint választott hazája, Kína az Államoktól. Közönsége…..
kisatlasz Álom árusok 2013.06.27 22:58:51
Kike minden eshetőségre felkészült, hogy a turisták ne maradjanak szomjan. Ha a kolombiai Cartagena mellett elterülő Balú szigetén áramszünet van, a tengerparti étteremben dolgozó pultos felpattan összebarkácsolt biciklijére, a turmixgépet ráteszi egy kerékmeghajtással forgatott…..
kisatlasz Olimpia-szindróma 2013.06.25 00:44:15
Soha nem koncentráltál még ennyire étkezés közben, amióta a szüleid megtanítottak késsel-villával enni. Lassú, módszeres mozdulatokkal helyezed a szádba a sült hús darabot, miközben feszülten hallgatod a rég nem látott rokont, és próbálsz nem gondolni arra, hogy a…..
kisatlasz Weiwei Style 2012.10.28 13:45:29
Soha nem volt még ilyen könnyű bekerülni egy illusztris társaságba, amelynek tagjai között olyan high class értelmiségeik foglalnak helyet, mint Ban Ki-moon és Ai Weiwei. A képlet egyszerű: nyújtsd ki a két karod, tedd keresztbe egymáson a csuklóidat, kezdj el vállból hullámzó…..
kisatlasz Ez a stász Kínában 2012.08.19 20:07:29
Kína a nemzetközi mainstream médiában:  Hu Csin-tao kínai elnök a héten megbeszélést folytatott Észak-Korea vezére, Kim Jong-un nagybátyjával. Eközben a közvélemény feszülten várja az ítéletet a gyilkossággal vádolt politikus feleség, Gu Kailai ügyében, és…..
Az elmúlt hónapokban újra feléledt az iskolai mérgezési hullám Afganisztánban. Egymás után viszik kórházba az ájult diáklányokat, és senki nem tudja, hogy mi a rosszullét oka. Gyanítják, hogy a nők oktatását ellenző Talibán mérgezi az iskolák kútját, a WHO viszont ezeddig…..
67 éve dobták le az atombombát Nagaszakira. Az akkor 6 éves Sueku Takada épp egy óvóhely felé igyekezett, amikor a Fat Man becsapódott.  ..
Hány pohár fekete és tejes kávé kell ahhoz, hogy kirakjuk Nelson Mandela fejét? Ez nem valami rasszista találós kérdés, hanem kivonat a Jacobs dél-afrikai PR ügynökségének egyik ötletbörzéjéből. A CSR akció keretében a cég vállalta, hogy annyiszor ezer randot fizet…..
kisatlasz Meleg ügy 2012.07.04 23:16:00
Bár a WHO már 1990-ben levette a homoszexualitást a mentális betegségek listájáról, sokszor úgy tűnik, hogy ez a hír máig nem jutott el a Kárpát-medencébe. Miközben az Egyesült Államokban és Franciaországban a melegek hetek óta ünneplik, hogy hazájukban nemsokára…..
kisatlasz Konzervek a mennyből 2012.06.28 18:57:00
Kínában az űrhajózás és a gasztronómia kéz a kézben járnak. 2007-ben, négy évvel azután, hogy a nagytigris először küldött embert az űrbe, a Kínai Asztronauták Tudományos Kutató és Tréning Központja piacra dobta az űrkaját, hogy Kína népe is osztozhasson az univerzum…..
kisatlasz Fegyverek, fieszta, kóla 2012.06.26 19:59:00
Hiába van ma a Drogfogyasztás és Csempészet Elleni Nemzetközi Nap, az észak-mexikói Tijuana-ban a drogháború egy pillanatra se áll le. Bár lehet, hogy épp ma nem fejeznek le senkit, valamelyik narco cine forgatáson biztos akad néhány hulla. Az ipar ezerrel pörög, mivel az USA…..
Június 23. az özvegyasszonyok világnapja. 2010-ben született meg és tavaly lépett hatályba az az ENSZ határozat, ami elrendelte, hogy ezen a napon a tagállamok, a nemzetközi és civil szervezetek világszerte hívják fel a figyelmet a megözvegyült nők és gyermekeik jogaira. Első…..