Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Profil

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Profil 2016.04.05 14:12:17
@kódex: Gyanítom, ha most leírnám , hogy én miért nézem, fikáznád, és fröcsögve sorolnád miért vagyok ilyen "hülye", hogy nézem. A megoldás: HA NEKED NEM TESZIK NE NÉZD ! miért olyan kurva nehéz ezt megérteni? Mit vársz egy ilyen bejegyzéstől, hogy mindenki eszétvesztve igazat ad majd neked? és veri a fejét a falba, hogy milyen hülye volt eddig ?! He ?
Profil 2016.04.05 15:22:56
@kalinka: Minden részben lehet találni sok sok értelmetlen dolgot. A legszebb az volt, még a farmos részeknél, mikor 1edül elindul kocsival a csaj este, és az úton császkóló zombit nem üti el hanem inkább belehajt az árokba ! WFT ? Na ott én is ledobtam a láncot :)
Szóval, némi iróniával korunk Honvédje a Videoton. Anno, a krónikák arról szólnak, hogy az 1950-es években úgy döntött a rezsim, hogy a Honvéd lesz a sztár csapat. Így aztán ide parancsolták a legjobb magyar focistákat. Bevált. Azzal, hogy Budai, Kocsis és Czibor a Fradiból át…..