Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dvdnam

52 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virág nyáron csatlakozott a JóSzaki csapatához, és most megírta a történetét és tapasztalatait 2 felvonásban. Olvassátok el ti is a beszámolóit! :) 1. rész: 3 gyerek és munka, avagy hogyan találtam meg a helyem (remélem) 2. rész: Otthonról dolgozom, avagy az újgenerációs munkahely Ezekben ír…..
A héten többen is jeleztétek, hogy egy behajtó cégtől kaptatok hívást, amiben ránk, illetve felénk felhalmozott tartozásra hivatkoznak, majd behajtást helyeznek kilátásba. A JóSzaki SEMMILYEN behajtó céggel nem áll kapcsolatban, tartozást - ahogy eddig sem - ezután sem hajtunk be ilyen…..
Klímás megkeresések vs átlag hőmérséklet emelkedése c. dalunk és grafikonunk, küldjük minden kedves klíma szerelőnek és mindenkinek aki szereti :) Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, Az ember klímásra vár, mert azért van itt hő, Míg anyu vetkőzik, az apu ideges, Mert olyan lassan készül el,…..
Régóta készültünk már erre: a napokban új designt kapott a JóSzaki. Az új megjelenés jobban megfelel a kor követelményeinek, és lehetővé teszi, hogy okostelefonokon, tableteken is könnyen lehessen használni az oldalt. Reméljük, hogy a vonzóbb megjelenésnek és a mobil…..
Már megint egy rangos versenyben képviseljük hazánkat, a WSA Global Congress versenyén m-Business & Commerce kategóriában :) ..
JóSzaki blog 12.000! 2014.08.06 15:43:38
Az ajánlatkérők egyre több megbízható szakember közül választhatnak: a napokban regisztrált a 12000. szaki! :)..
Nem régen írtuk, hogy dolgozunk valami újdonságon, amivel azóta el is készültünk: újabb platformokon érhető el mostantól a JóSzaki! Szakemberkereső szolgáltatásunkat tehát a hagyományos webes felületen kívül most már használhatják az ajánlatkérők Android, iOS és…..
dvdnam 2014.07.23 19:34:19
@kereso: Igen, csak Windows 8.1-en működik, de ha jól tudom, vagy már kijött vagy hamarosan érkezik a 8.1 frissítés Lumia 820-ra is.
Múlt hónapban érkezett a hír, hogy tizenkét év után bezár az iWiW, a legnagyobb magyar közösségi oldal. Mivel a JóSzaki először iWiW alkalmazásként jelent meg és a szakembereink jelentős része azon keresztül regisztrált, nagy hatással van ránk is ez a változás. Bár az…..
Pár hét és lehull a lepel a nagy műről :) ..
Kiderült, hogy egyik szakinknak, Molnár László budapesti villanyszerelőnek 2 profilja is volt a rendszerben. Ez az ÁSZF alapján nem megengedett, töröltük is az egyiket, de érdekesnek találtuk a két profil adatai közötti jelentős különbséget. Az egyik pörög, folyamatosan…..
dvdnam 2014.04.10 17:25:04
@Szabó Lajos: Örülünk, hogy szereted használni a JóSzakit, reméljük, hosszú távon is sikeres lesz az együttműködésünk! :) A cégnév kiírásával nincs gond, elérhetőségeket (mint például telefonszám, email cím, weboldal) nem lehet megjeleníteni a látogatók számára is látható felületeken.
Egy kedves szakink jelezte, hogy online fizetés után duplán került jóváírásra az egyenlegén a feltöltött összeg. Rövid kutakodás után kiderült, hogy az új fizetési rendszerrel való integráció miatt fordulhatott elő ez a hiba.  Ezeket a Szakikat érintette a kellemes…..
Szakemberként lehetőséged van beállítani úgynevezett "egyéni aláírást". Reméltük, hogy ezzel is kényelmesebbé válik számotokra a rendszer használata, és még gyorsabban tudtok reagálni az érdeklődésekre... ez be is igazolódott, hiszen sokan használjátok, amióta bevezetésre került. Te még nem ismered?…..
Több kisebb-nagyobb változást hozott a 2014-es év az adójogszabályok tekintetében is. Körbekérdeztünk házunk táján, és Tóth Erika könyvelő, adótanácsadó vállalta, hogy pontokba szedve összefoglalja az adótörvények családi-, kis- és…..
JóSzaki blog BUÉK! 2013.12.31 15:57:00
..
Egy újabb évnek értünk a végére, és jó ilyenkor kicsit visszatekinteni. Végiggondolni, hogy mivel teltek el a napok, hetek, hónapok. Nekünk persze biztosan még többet mond ez, mert belülről éltük át, de összegyűjtöttük most azokat az eseményeket, írásokat, amik nektek,…..
Ilyenkor még a legjobb szakembereknek is kijár a pihenés! Legyetek a családotokkal, egyetek sok bejglit és töltődjetek fel! :) A JóSzaki ügyfélszolgálata is csak takaréklángon fog működni ebben a 2-3 napban, de valószínűleg most úgyis kevesebben fogják levelezéssel tölteni az…..
A JóSzaki mobil alkalmazása nyerte meg az Appra magyar! verseny üzleti kategóriáját! Az év legnagyobb hazai app versenyén a 164 elfogadott nevezés közül összesen 15 került a shortlistre. A kiválasztott alkalmazások fejlesztői a december 5-ei döntőn…..
A háttérben zajló fejlesztések mellett most is van két újdonság, ami érdekes lehet számotokra. Az első a profilképekkel kapcsolatos: most már a kép feltöltése után van egy plusz beállítási lehetőség, aminek köszönhetően az eredetileg nem négyzetes képek is szépen jelennek…..
Támogasd a JóSzakit az év legnagyobb hazai mobil alkalmazás versenyén! Egy kattintás a közös világhírért :) A http://appramagyar.hu/appok/jo-szaki/ oldal alján likeoddal tudsz szavazni, hogy megnyerhessük a közönségdíjat. Köszönjük előre is a segítséget :) Oszd meg…..
Az Indexen jelent meg egy írás arról, hogy vajon hová tűntek a jó és megbízható mesteremberek? A JóSzakit pont a cikkben leírtakhoz hasonló tapasztalatok hívták életre. Mi is megtapasztaltuk már sokszor, hogy szinte lehetetlen rátalálni egy korrekt, becsületes…..
Egyik szakemberünk összeírta, hogy körülbelül mennyi kiadást jelent neki a JóSzaki használata, és mennyi bevétele keletkezett ennek köszönhetően. Az általa leírtakon kívül talán még annyit érdemes tudni, hogy építőiparban utazik az illető. Túlnyomó részben nem a…..
dvdnam 2013.10.21 14:31:00
@Mr. Cleaner: Megnéztem adataidat, és tényleg nem kaptál ajánlatkérést a júliusi feltöltésed óta. Sajnáljuk a helyzetet, reméljük, hogy ez változni fog és hamarosan neked is beindul a dolog.

A szegedi takarítókat nem annyira keresik a JóSzakin, de a többiektől azért kértek ajánlatokat azóta. Azt javaslom, hogy próbáld felturbózni az adatlapodat, hogy még vonzóbb legyen, és többen válasszanak téged. Itt találsz hozzá hasznos tanácsokat: joszaki.blog.hu/2013/04/10/tavaszi_nagytakaritas_adatlapok_szepitese_4_lepesben

Ha vállalsz Szeged közelében is munkát, akkor érdemes beállítani a joszaki.hu/adatlap oldalon, hogy vállalsz kiszállást. Így meg fogsz jelenni az általad megadott távolságon belül található összes település találati oldalán is. Ez is tovább növeli az esélyeidet.
A LikeLista "A legjobb és leghasznosabb hazai webes szolgáltatások" elnevezésű összeállítása első helyre sorolta a JoSzaki.hu közösségi szakemberkeresőt. Örülünk, hogy így értékelték szolgáltatásunkat. Szeretnénk megfelelni a támasztott elvárásoknak és hosszútávon…..
dvdnam 2013.10.19 00:03:52
@Bodor Tibor: Köszönjük a szép szavakat, örülünk neki, hogy bevált neked a JóSzaki. A te sikered a mi sikerünk is - épp ezért szeretnénk folyamatosan egyre jobb és jobb szolgáltatást nyújtani, és szeretnénk még nagyon sok ajánlatkérőt és megbízást kiközvetíteni a részedre.

A megbízók sajnos tényleg sokszor elfelejtenek értékelést írni. Terveink között szerepel a felület módosítása, hogy még egyszerűbb és egyértelműbb legyen a véleményt írók számára - remélhetőleg ez is javít majd valamennyit a helyzeten.
Az új csapattag, Ildikó feladatai közé tartozik az ügyfélszolgálat vezetése is. Ennek a változásnak köszönhetően sokkal gyorsabban kaphatsz választ, megoldást a problémáidra. Ha kérdésed van, nyugodtan írj nekünk az info@joszaki.hu címre!..
11.111 volt a JóSzaki szakembereinek száma a mai napon 11:11-kor. Reméljük, hogy hamarosan lesz ilyen csupa 2-esekből is... :) ..