Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AcCEsS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Banggood begyújtotta a rakétákat Black Fridayre, ami idén November huszonötödikére esik. 4 kategóriában lehet szemezgetni a termékek közül, míg az idővonalon 4 szekcióban lehet különböző kedvezményeket igénybe venni. Van egy-két érdekes termék, ezekből válogattam...
Nem kell sok fantázia ahhoz, hogy elképzeljük a Nagy Gazdasági Világválságot, hiszen legalább akkora válság közepén csücsülünk most is. És ahogy mostanában is ezer reklám próbálja ránk tukmálni a bóvlikat, amelyekre semmi szükségünk, úgy akkoriban is ez történt. Íme, egy csokorra való! (hja,…..
AcCEsS 2014.10.10 15:20:50
@slowmotion: A Kossuth rádiót nem lehet fogni, de a haj tuti kihullik tőle (ezt találtam róla):

Sugárzóan fehér fogakat, és minden baktérium elpusztítását ígérte a reklámszlogen és 1940-45 között csodaszerként vették a németek a Doramad radioaktív fogkrémet, amely valóban tartalmazott sugárzó anyagot, nevezetesen a Thorium-X-et. Ekkor még nem voltak ismertek a radioaktív sugárzás káros hatásai, és a sors iróniája, hogy a gyártás még a hiroshimai atombomba ledobása előtt leállt, a britek ugyanis lebombázták az Auer vállalat épületét. Állítólag sokan haltak meg a Doramad miatt daganatos betegségekben, de a háború utáni nehéz években ezt nem tudták dokumentálni. A többség gyorsan megvált az életveszélyes csodaszertől, csak kevesek őrizgették. Ők jártak jól, a gyűjtők ma ezer eurót – 270 ezer forintot – is megadnak a Doramadért.
1970 körül. Miskolci URH-s rendőrautók. Warszawa és két Volga...
AcCEsS 2014.10.10 15:02:12
@Lazlee: Jobb minőségűt nem találtam, de ezen a fotón

http://api.ning.com/files/yrUFqCMG3yh8sJRY*-vsfUmq8nLamaJJrP7AMjVDx2DmLnrVzIXziSbIkkEmyFzMr4c4woInQvZQ29SOgCorxw__/horthy_tenisz2.jpg

épp az ellenkező oldalon van a tetkó. A két kép közül valamelyik át lett fordítva. Jó lenne tudni, hogy jobb vagy balkezes volt, mert valószínűleg abban fogja az ütőt és így kiderülne melyik kép a rossz...
AcCEsS 2014.10.10 15:09:34
@AcCEsS: Ezt az idézetet Horthy-val kapcsolatban több helyen is megtaláltam: "A tetoválás elbűvölte a cseh "száguldó riportert", Egon Erwin Kischt. Talán ezért is tévesztette össze Horthy karját a mellkasával: „Életem legszebb tetoválását Horthy admirálison láttam: a zöldben-aranyban pompázó sárkány beborította mellkasa bal felét."

Bal felét. Tehát lehet, hogy ez a kép az átfordított...
AcCEsS 2014.10.10 15:12:21
@JTom: Köszi JTom! :-)
Csodás színes felvételek Leningrádról 1972-ből...
Kiadó:DMS Honlap:www.myspace.com/bandsns Van az úgy, hogy meglátja az ember az album hátulján díszelgő zenekari fotót és rögtön tudja, itt nagy baj nem lehet. Hogy ez az a fajta muzsika, ami neki való! Nemcsak az info-hiányos '80-as években kellett így muzsikát választani,…..
Kiadó:Sony MusicHonlap:www.helloween.org Azt a mordizomadta teremtette, azért a politikai korrektségnek is megvannak a maga határai, mert ha az ember olyat lát kedvelt társlapjában, hogyaszondja: "Az egyszerre vicces és komoly 'Keeper of the Seven Keys' 1987-1988-as két része máig a…..
Elkészült egy videóklip az On the Wings Of Sadness dalomra. Fogadjátok szeretettel, én pedig azzal hálálom meg, hogy egyelőre több nem lesz, sőt rövidesen írni is fogok :-) Túrisas..