Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóninéni

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajorország fővárosa nemcsak a híres Oktoberfestnek ad otthont, hanem történelmi épületeknek, egyedülálló templomoknak és múzeumoknak is. Legyen szó az óváros szűk utcáiról, a hatalmas zöld parkokról vagy az idilli folyópartokról, München mindenki számára tartogat valami különlegeset. Ha pedig csak…..
Tóninéni 2021.12.16 15:15:36
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Miért, az melyik? Érdemes megnézni?
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
1894. Dina Sanichar - a Dzsungel könyve Mauglijának ihletője -, akire kb. 6 éves korában, 1867-ben vadászok találtak, farkasok között, az indiai Uttar Pradesben..
Időről-időre elém kerül ez a film, és még 20 év távlatából is zseniális. A cukormázas amerikai álom széthullásának ékköve, ahol a felszínes, képmutató "tökéletesség" alatt bizony rohad az egész mindenség. Lester Burnham (Kevin Spacey) élete is egyenes ágon tart az "Összeomlás" William Fostere felé,…..
Nesze!szer Palvin Barbi nagyon dög 2021.06.14 14:18:32
      Ricardo Gomes kamerája előtt tündököl Palvin Barbi az olasz L'Officiel címlapján, nem annyira visszafogott szettekben. Könnyű, nyári darabok... ja, nem. Egy kis necc, harisnyakötő és minden fekete, Pradától Marck Jacobsig. Mit szóltok a fekte angyalhoz?     ..
Thomas J. Stanley a "Milliomos agy" című könyvének írása közben különböző kutatásokat végzett és valami szokatlan dolgot talált. Több, mint 500 milliomost kérdezett meg a szokásaikról. Közülük sokan azt mondták neki, hogy ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, nem pazarló életet élnek, sőt inkább…..
Tóninéni 2021.05.08 20:04:54
Sötét, októberi reggelünk van, nem esik jól kinézni az ablakon. A holnapi útvonalamat nézem a google mapsen, és csak azt tudom, hogy biztosan nem fogok szombat estig Doverig eljutni. Hallgatom a párásító csordogálását, miközben fényt csak az íróasztali lámpám ad. Ez most a világ. Szeptember elején…..
Oké, nem lehet mondani, hogy annyira jóban lettek volna eddig is, de azért volt olyan, hogy összeálltak egy rövid koncertre vagy hogy az egyik fellépett a másik koncertjén. Most viszont újra áll a bál, ami abból indult ki, hogy Roger Waters karanténklipesítette a Mother című Pink Floyd-dalt, és…..
Tóninéni 2020.05.23 09:58:34
@VV Erőlegény: Milyen merényletre gondolsz?
A pesto egy isteni olasz szósz, ami magában foglalja az itáliai konyha minden jellegzetességét: az egyedi, semmihez nem hasonlíthatóan olasz ízvilágot, a friss, üde aromákat, és azt, hogy roppant egyszerű elkészíteni. A múltkor megmutattam nektek, hogyan kell, most pedig adok egy tippet, hogy hogyan…..
Ezekben az időkben, amikor azt mondják, hogy az utcai cipőddel be se menj a lakásba, amikor a kiszállítások alapfogalma lett az érintésmentes kifejezés, olvasónk 70 éves édesanyjának lépése teljesen érthető. De a UPC-Vodafone átállás során megrendelt internetet csak be kell kötnie valakinek, meg is…..
Tóninéni 2020.04.22 09:32:12
@Im just here for the comments: Viccelsz? Mikor lenne fontosabb, mint most, amikor be vagyunk zárva? Komolyan mondom. Én, pl. nem tudom, mit kezdenék nélküle, bár én kicsit függő vagyok.
Egyszerű, mint a faék, senki nem gondolná, hogy milyen mennyei csemege ez! Kedvenc és egyetlen anyósomnál ettem először ilyet. Itt az eperszezon, ki ne hagyjátok! Végre egy desszert, ami bűntudat nélkül mehet vacsorára is :D..
Tóninéni 2020.04.21 10:23:43
@LúzerMan: Nos...igen. Ehhez nem lehet mit hozzá tenni. :)
Kevesebbet költünk majd luxusra, a koronavírus elleni harcra adományozó márkák pedig belopják magukat a szívünkbe...
Tóninéni 2020.03.19 10:09:44
@eßemfaßom meg áll: "A kutatás konklúziója szerint a kínai vásárlók..." Ezek szerint te kínai vásárló vagy? :)
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
Budapestre érkezett Kako japán császári hercegnő hatnapos hivatalos látogatásra, ami igen különleges és ritka alkalom. A májusban trónra lépett Naruhito császár öccse, Akisino koronaherceg másodszülött gyermeke (tehát a császár unokahúga) pénteken udvariassági látogatást tett a Sándor-palotában,…..
Tóninéni 2019.09.21 22:12:43
"Bocs, de rohadt unalmas, hogy csak szép vagy! Nem vagy több az Instagram fotódnál!" – Mostanában rengeteg ilyen ítélkező cikkbe és megjegyzésbe futok bele a neten gyanútlanul szörfözgetve, de hallottam már hasonló lekicsinylő véleményeket jó párszor személyesen is… Ma már nemcsak a munkahelyi…..
Ausztria itt van a szomszédban, mondhatni: határtalanul közel. Bár ez a távolság meglehetősen relatív, én rájöttem, hogy - a minimálbéren, az egészségügyön, a sajtószabadságon, a (jó, befogtam! Szóval: sok „egyéb") mellett - mi a különbség a két ország között! Ha például odaát pénteken…..
Tóninéni 2019.05.21 09:05:51
@MAXVAL bircaman közíró: No de már 500 éve magasabb az életszínvonal :)
Előfordult már veled, hogy gusztustalan szagot árasztott a szekrényből kivett műanyag tárolódoboz, pedig elrakás előtt gondosan elmostad? Sajnos ez gyakrabban megtörténik mint hinnéd, de most mókus módra megszabadulunk ettől a kellemetlenségtől egy egyszerű újrahasznosítási praktikával...
Először is had' kérjek átlátszó módon, pökhendi bocsánatot, amiért a tegnapi napon, nem tiszteltem meg kiteljesedett női identitásodat. Bocsáss meg, amiért nem kopogtattam be aranyesővel kidíszített ajtódon, hogy valami netről nyúlt, de kevésbé ismert rímpárral, esdekeljek térded előtt, hogy olyan…..
Ez a neo-noir krimi német-amerikai koprodukcióban készült, mivel a hollywoodi filmstúdiókat nem érdekelte a forgatókönyv, szerencsére azonban a rendezőnek, Bryan Singernek sikerült egy német befektetőt találnia filmje finanszírozására. Az eredmény pedig két Oscar-díj lett a legjobb mellékszereplő és…..
Tóninéni 2015.11.21 23:40:54
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Pillanantkép CEU 2015.08.28 09:26:39
Miért nézi le ennyire egy egyetem a diákjait? Ez a plakát ugyanis implicit azt üzeni, hogy az egyetemre a társadalmi együttélés alapvető normáit betartani képtelen, alul szocializált diákok járnak, akiket ilyen plakátokon kell figyelmeztetni a társas kapcsolatokban követendő…..
Tóninéni 2015.08.29 15:01:11
@Deep Throat: Mi lehet a fejében? Elmondom. "Vajon ezeknek a pattanásos informatikusoknak, akik eddig csak a rezet baszták, hogy lehetne elmesélni ezt a dolgot úgy, hogy ők is megértsék, meg még egy kis lóvét is tudjak szakítani érte? Megvan! FOLYAMATÁBRA!!! " Valami ilyesmit tudok elképzelni.
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
Tóninéni 2015.05.06 11:52:51
@nefrit: Igen, bocs, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy a napszemüveget nem hozta divatba a film, kivétel pl. a Mátrixban látott modellek! Ellenpélda -számomra- a Harcosok klubja, mert én még arra sem emlékeztem volna, ha megkérdezel, hogy Brad Pitt viselt-e egyáltalán napszemüveget?
Tóninéni 2015.05.06 12:12:31
@nefrit: Na ugye!:)
Hogyan vetkőzünk? Sietve, külön? Vagy egymásról szedjük le a ruhát? Közben csókolózunk és markolászunk? Vagy ki-ki elmegy zuhanyozni, és már levetkőzve jön elő? Esetleg törölközőben? Lányok szexi fehérneműben? (Férfiaknak is van különlegesen szeretkezésre…..
Tóninéni 2015.04.22 10:49:01
@Before: Hogy mennyire másképp gondolkodunk! Nem baj, ettől szép. :)
Ezúttal különleges státuszú országokat/városokat gyűjtöttem egy csokorba - tisztázzuk a speciális földrajzi fogalmakat, majd ismerjünk meg néhány enklávét és exklávét! Enklávé olyan ország (vagy terület) melyet teljes egészében egy másik terület vesz körbe. Enklávé…..
Egy nagyon fiatal kínai lány, Li Enxi (15) Zhengzhouból, Henan tartományból ezernyi és átfogó plasztikai műtétje után úgy tűnik megállás nélkül tölti fel - néha "kicsit" Photoshopolt -  képeit a kínai közösségi oldalakra amivel persze nem kis vitát gerjeszt internetes…..