Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Widia

3 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban volt egy újabb hír arról, hogy a homeopátiás szerek nem gyógyítanak. Egész pontosan 68 betegségből pontosan nullát gyógyítanak. Nem olyan nagy újdonság ez. Korábban Ausztráliában ugyanilyen állásfoglalást adott ki a hatóság. Később a britek is. Aztán a Svéd…..
Widia 2016.02.23 16:48:07
@Bobby Newmark: érvet? neked? Előbb még megvernél, most meg érveljek?
Még mindig nem voltál képes visszaolvasni, te szerencsétlen?

Egyébként van itt valami írásos szabályzat, hogy nekem érveket KELL felsorakoztatnom a bunkó hozzászólásaid, vulgáris kirohanásaid ellenére?
Kétlem.
Ha te akarod diktálni a szabályokat, ahhoz pont rossz helyen akarnokoskodsz.
Widia 2016.02.23 17:12:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: meghal az alternatívban is, ha ez megnyugtat :)
Az fajta valóság, amiről a racionális elmék vélekednek, nincs. Nem létezik. Csak saját egyéni valóság van igazából, ami sok-sok átfedést mutat mások valóságával. Az nagyon két különböző valóság, hogy az egyikben ott van a homeopátia, a másikban meg nincs. És most itt ez a két valóság veszett össze.
(meg az összes ilyen témában, mint szoptatás kontra tápszer, természetes szülés kontra császár, kutyások vs macskások, Apple vs Microsoft.)

A valóságainknak vannak olyan részei, amikben nem csereszabatosak az alapvetések.
Azt hiszem, ezeket hívják paradigmáknak.

Mérő László sokat írt ezekről, Észjárások könyvét elolvasva sokkal inkább érthetőek a másik oldalon állók észjárásai, és persze a sajátunké is.

Egy Mérő olvasó pl. sosem írt volna meg ilyen posztot...
Most vicces példákon keresztül megtudod, hogyan működik az Állam! Azért fontos, mert a CSOK kapcsán sokan el vannak tévedve! Több fontos cikket írtam a CSOK témában (itt és itt) és a kommentekből kiderült számomra, hogy bizony kényelmetlenül sokan nem értik a rendszer működését. Ez azért problémás,…..
Találják ki, mi az? Hónapokkal ezelőtt megírtuk, de akkor még kevesen vették komolyan, egy szocialista politikus ma már ezzel riogatja az ellenzéket, és a Fidesz baromságnak tartja az egész felvetést. Válasz: előrehozott választás. A Szegedi Kattintós állítja, egyre komolyabb a lehetősége annak,…..
Widia 2016.01.14 16:19:45
@Kovacs Nocraft Jozsefne: sajnos egyet kell értenem :( Pedig gondolom, a két külön oldalon állunk :)
De aki objektíven képes látni legalább 5 percig, az azért tudja, mi a dörgés. A többieknek marad az, hogy a saját, valóságtól elrugaszkodott világképükre próbálják formálni a többiekét. Hát, nem fog menni, pláne nem blogolgatással, semmittevéssel, ún. rezsimdöntési álmokkal.
Widia 2016.01.14 18:48:30
@Kovacs Nocraft Jozsefne: értem, és megértem!
Kellene 78 darab új tankönyv. Kéne a tananyag, olyan, ami a kor követelményeinek (nahát, nekem úgy tűnt, hogy diákok inkább annak örülnének, ha a saját elvárásaiknak felelnének meg ezek a tankönyvek), valamint az európai trendeknek és az ipar igényeinek megfelel. A…..
Widia 2015.10.15 00:00:17
@maroz: irány a gyár TANULNI. Gyakorlati képzés... hogy mondjam másképp? :D

Én vállalkozónak nevelem a gyerekeimet, szóval egyetértünk.
Widia 2015.10.15 10:36:49
@maroz: oké, látom már, hogy neked semmi nem jó. Előbb kellett volna gyanítanom, hogy a poszt a frusztrációd kivetülése. Legközelebb okosabb leszek.
Widia 2015.10.15 10:37:56
@maroz: ja, és ha szerinted a vállalkozás mások morális kizsákmányolása, akkor szerintem keress pszichológust, mert valami nagy zűr van a fejedben.
Tegnap mi is megírtuk, hogy Varnus Xavér kiszállt a Heti Hetesből, mert nem bírta cérnával, hogy a többiek, különösen Para-Kovács Imre és Hajdú Steve a műsorban szívatja. Ha csak kiszállt volna, az senkit nem érdekelne különösebben, se Xavér a Facebookon picsogott egy kicsit az…..
Widia 2015.10.10 10:24:59
@netrunner71: bakker, te mit szívtál?
Widia 2015.10.10 10:30:05
@Trigon_: +1
Widia 2015.10.10 10:32:03
@Megdobbent: aha, csak nem láttad a tavaszi adásokat, meg konkrétan az elsőt, amiben VX megjelent...
A fene enné meg, de a végére belém beszéltétek, hogy én egy baloldali liberális blogger, megmondóember vagyok. Holott a kezdetektől fogja állítom, hogy függetlenként függetlenül gondolkodom és írom meg a véleményemet. Ezek a vélemények állítólag néha balra, néha jobbra,…..
Biztos én vagyok barom, de még mindig szeretek napilapokat olvasni, ha valahol korrekt tálalást, releváns saját információkat kapok. Csakhogy a Nemzet egy szarhalom, mely eddig Viktor seggét nyalta, most meg Lajos szekerét tolja. A Hírlap egy rendkívül buta egoista, régi kapcsolataival…..
Widia 2015.05.14 10:44:28
@Hakapeszi Miki: miért függesztették volna fel? Vagy már megszűnt az ártatlanság vélelme is ebben az országban? :O
Tegnap este megnéztem-meghallgattam Kovács István olimpiai bajnokunk „mosakodását” az egyik televízióban. Utána furdalni kezdett a lelkiismeret, hogy e rovatban elmarasztaltam a helyesírásáért. Fenntartom ugyan, hogy az egyik közösségi oldalon megjelent hozzászólásában talált…..
Először azt gondoltam, mikor decemberben a gyerek elkezdte elhagyni a napközit, hogy csak nem vagyunk hozzászokva az itthoni leckeíráshoz, azért tart ez egész délután.  Gondoltam, 1-2 hónap, és belerázódunk. Ehhez képest a gyereknek rengeteg a leckéje, egész délután tanul, este…..
Mai posztunkban arról esik szó, mennyibe is kerül egy négytagú család havi megélhetése luxuskiadások nélkül. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
Widia 2015.02.27 14:02:03
@hanta boy: azt honnan veszed ebből a cikkből, hogy a többi gyereknek ehető?
Nem gondolod kicsit túl a dolgot, mindenféle adat nélkül?
Mit tegyen az, akinek nem tud Magyarországon elhelyezkedni a szakmájában, pár tízezer forintból tengődik, de dolgozni akar? Vágjon bele a határátkelésbe, kezdőtőke nélkül, csak úgy toronyiránt, bele egyik bizonytalanságból a másikba? Ezek Opcsi kérdései, aki ahhoz a…..
Widia 2014.10.25 17:48:16
@Mirjam2: Munkaügyi központ nincs ám minden sarkon, kb. 40-50 kilométerenként van egy. Ennyit utazni oda-vissza ezrekbe kerül, ha egyáltalán van normálisan busz vagy vonat.
Isten hozott a politikai sci-fi világába, drága Magyarország! Orbánviktori szóhasználattal élve, de egyáltalán nem arra gondolva, amire ő. Ha közelebbről nézem, nem sci-fi ez, hanem egy silány minőségű horror. Ám mióta már régen nem ugyanazt a filmet nézem, mint a magyar…..
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb tévhiteket, amiket nap mint nap próbálok írtani az emberek fejéből. Sajnos amíg inkompetens újságíró lányok két rúzs teszt között az edzésről is írhatnak, addig elég nehéz dolgom lesz. Próbálok szembemenni a Cosmo vonallal, bízom…..
Widia 2014.10.10 12:46:46
@diszkriminans: ezért kérdezem. Ki mennyit fogyott már?

a 4-es pontról pedig annyit, hogy a posztolónak teljesen igaza van. Nincs zsírégető edzés: cukorégető viszont van, és ezek tipikusan a kissúlyos-nagyszériás edzések. Akkor sem a zsír ég el, hanem a cukrot használja fel az izmokból a test, és ha túlmegy a határon, akkor magát az izmot.

Akkor kérdezem a következőt is: ide olyanok írogatnak, akik kardioedzésen kívül semmit nem próbáltak még? :)

A zsírégetésnek van egy nagyon sarkalatos pontja, az alacsony inzulinszint. Ez egyrészt egyéni alkati dolog is lehet, másrészt pedig táplálkozási.
Ha az inzulinszint nem alacsony, akkor nincs zsírból fogyás még kalóriadeficit esetén sem.
Holden városka hőségbe belefáradt lakóit még inkább elcsigázta az a hír, hogy Mr. Samuelsont és feleségét brutálisan megölték. Eddig a meleg számlájára volt írható, hogy hetek óta üresek voltak a város utcái, most pedig itt van ez a szörnyűség, amitől feltehetően még…..
Tom Deeplary nem volt épp boldog. Először is, fájt a feje, de piszkosul, afféle „mindjárt szétszakad, jobb lenne lefeküdni és aludni egy hatalmasat” lüktetéssel. Másodszor is, tegnap ismételten összeveszett a második volt feleségével. Már nem is tudta, hogyan voltak képesek…..
Tom Deeplary nyomozó vállát fékezhetetlenül rázta a zokogás. Életében nem sírt még ennyire. Sem bánattól, sem örömtől, pedig mindkettőből kijutott neki is. Most taknya-nyála folyt és keveredett el áradatként ömlő könnyeivel. Előrehajolt, mert úgy érezte, nem bírja…..