Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth Raven

242 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mentor visszatért, de nem várt problémával szembesül. Fenn és a szövetségesei felkészülnek az előttük állókra. Mira megérkezik az új „otthonába", Rya pedig elhatározza, hogy véget vet az életének...         Véget ért a II. felvonás!Meghatározatlan idejű szünet következik... ..
Kezdetét veszi a végső harc Fenn és Sigil között...           Jó szórakozást!..
Mira ismét bajba kerül, Fenn elindul, hogy megküzdjön Sigillel...         Jó szórakozást! ..
Mira és Sigil összecsapnak egymással, miközben Noeya kemény döntés elé kerül...         Jó szórakozást! ..
Carlos Ventrissel egyszerre érik el Fenn hajóját; Mira a legrosszabbkor dönti el, hogy nem akar egy levegőt szívni Noeyával...           Jó szórakozást!..
Mira és Noeya kiutat keresnek a szorult helyzetükből, miközben kezdetét veszi a harc Sigil és a Venn testvérek között...          Jó szórakozást!..
Fenn megkezdi a támadást az űrben, miközben a rabok fellázadnak a Verem belsejében, de a csata nem megy a terv szerint...        Jó szórakozást!..
Sigil elhatározza, hogy visszaszerzi a Skyrangert, miközben Rau admirális egy lehetetlen küldetést vázol fel a Prófétának...        Jó szórakozást! ..
Noeya a vaksággal küzd, miközben Mira meghozza az élete egyik legnehezebb döntését...        Jó szórakozást!..
Hosszú idő után megérkezett a második felvonás! Egy rejtélyes látomás söpör végig az Erőn, ami új fényben világítja meg a Próféciát...       Jó szórakozást! ..
Darth Raven 2016.01.23 17:43:28
A végső leszámolás Darth Talon és Imaro Fel között...          Jó szórakozást!Ezzel véget ért a III. felvonás. Meghatározatlan idejű szünet következik. ..
Darth Talon a Mentor tanítványává válik Imaro legyőzése érdekében...            Jó szórakozást!..
Megérkezett az eheti fejezet!           Jó szórakozást! :) ..
Megérkezett az eheti fejezet :)           Jó szórakozást! ..
Megérkezett a III. felvonás! Tudva, hogy az egész galaxis sorsa forog kockán, Talon bármit képes megtenni annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon Darth Triannal. Így Morrigan Corde…..
Megérkezett a kiegészítés harmadik, és egyben utolsó fejezete!           Jó szórakozást!  ..
Megérkezett a folytatás :)           Jó szórakozást! ..
Megérkezett a kiegészítés első része. A megértéséhez nem szükséges a Hagyaték III: Teljes pusztulás ismerete, valamint annak a III. felvonásához sem kell ezt elolvasni - bár nehezebb lesz…..
Talon és Kagan elérik az Alsóvárost, ahol szembetalálják magukat Darth Triannal...              Jó szórakozást! Ezzel véget ért a II. felvonás. A szünetben egy több részes kiegészítést fogok feltölteni az oldalra, a megszokott időben, Imaro Fel főszereplésével.…..
Talon és Kagan elérik a Coruscant, ahol már kezdetét vette a galaxis történelmének legnagyobb csatája...            Jó szórakozást! ..
Talon megérkezik a Ryloth-ra, ahol már kezdetét vette a harc az Egy Sith ellen...          Jó szórakozást!      ..
Kiderül, hogy mi történt Delilah Blue-val...         Jó szórakozást! ..
Talon úgy dönt, hogy bevallja a Felucián történteket...      Jó szórakozást! ..
Talon az apja felkeresésére indul, nem sejtve, hogy teljesen mást fog találni, mint azt elképzelte...           Jó szórakozást! ..
Cade és Talon egy új társukkal Shado megmentésére indulnak, azonban csapdába sétálnak...         Jó szórakozást!..