Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agent scully

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban annyit, hogy legkevésbé sem érdekel, mi a különbség a könyv és a sorozat között. Ez a hogyvolt a tévésorozatról szól, ha valaki kényszeresen a könyvről szeretne beszélni, és arról, hogy mi lesz másképpen a tévében, mint azokban, és ez (természetesen)…..
Két-három éjszakánál többet nem szeretek egy vendéget hosztolni, ez az idő pont elég arra, hogy valamennyire megismerhessem ki lakik nálam, és azokat a témákat átbeszélhessük, ami mindkettőnket érdekel. A negyedik naptól szokott elkezdődni a szeparációs programok, például,…..
agent scully 2015.03.06 12:13:47
George RR Martin, a Trónok harca tévésorozat alapjául szolgáló Tűz és jég dala-ciklus írója tegnap robbantott egy kisebbfajta atombombát, amikor elárulta: a sorozat alkotói olyannyira szabad kezet kaptak tőle az alapanyag feldolgozását illetően, hogy az ötödik évadban (ami…..
agent scully 2015.02.17 12:32:29
@hogi: merhogy? Nyáron szül, addig meg nincs forgatás
Volt kint egy poszt egy kamerás cuccal, most itt a HD a Facebookról. Bemutató: április 12. A kulcsmondat a trailer végefelé, a kommentekben NE spoilerezzünk a könyvre vonatkozóan pls. // Post by Game of Thrones. ..
A négyes metró nagyon szép, ebben minden budapesti egyetért. Viszont az is tagadhatatlan, hogy világszerte sok olyan város van, aminek a metróállomásai igencsak megizzasztják a mi új metrónkat, és szájtátva bámulunk, hogy ja, hát így is lehet? Bizony, így is. Metrók, amiktől…..
agent scully 2014.10.31 19:58:10
@samot: főleg az észak-koreait...
Az internet csodálatos: ahogy egy élenjáró magyar gondolkodó megfogalmazta: mindenkinek megadja a beleszólás illúzióját. Ennek nyomán kialakul minden közéleti személyiségről, hírességről, celebritásról egyfajta elfogadott, általános vélemény, amit megkérdőjelezni nem…..
Szögezzük le az elején: imádok Budapesten lakni, ahogy a valószínűleg a legtöbb olvasó is, és sokkal nehezebb lenne azt összeszedni, hogy mi a jó a fővárosban, mert bőven hosszabb lista lenne, mint hogy mit utálok benne. Lehet hamarosan összeírom azt is majd. Viszont csak azért,…..
Színészekről szóló toplistát még nem igazán csináltam, de ennek is eljött az ideje. A szubjektivitás boncolgatásába most nem mennék bele, úgy gondolom, hogy a cím az árulkodó e szempontból. A listával kapcsolatban egyetlen kikötésem volt, az pedig a származás. Több olyan…..
agent scully 2014.08.10 20:05:46
@FroG: de a kommentelők szemmel láthatóan találtak :) és nem lehet az egészet az indexcímlapra fogni
agent scully 2014.08.10 20:23:59
@Powerful900: igazad van abban, a blog tipikusan az a műfaj, amiben nem lehet mindenkinek tetszeni, nekem is van blogos (hálistennek ma már csak) múltam.
de az itteni kritikákat ketté lehet választani. az egyik fele tényleg a "miért nem az én ízlésem szerintieket raktad bele", amivel nyilván csak az íze miatt vitatkozik az ember.
vannak viszont "a leírtak alapján már bocsi, de nem túl nagy háttérismeret alapján hoztad össze ezt a listát" típusú kritikák. na ezeket kéne úgy venni, hogy okés, akkor most sürgősen megnézem azokat a filmeket, amiket ezek ajánlottak.
agent scully 2014.08.10 20:49:24
@Powerful900: na viszont ez az, amit sajnos nem tudsz elkerülni, mert a netes vitakultúra teljesen más pszichológiai folyamatokra épül, mint a személyes. valaki már az előbb kifejtette fentebb, bocs most nem görgetek rá vissza.
gondolom, nézel más blogokat is, szóval az semmi, ami itt fröcsögés címszóval megy. örülj neki, hogy ennyivel megúszod :D és nem azért, amilyen a poszt színvonala, hanem annak ellenére, hogy kikerült a nagy nyilvánosság elé, mert ott színvonaltól függetlenül elszabadulhat a káosz
Sziasztok, Csajosok! Atergó Annamari, a tapasztalt, örökké vidám és szókimondó férfifaló újra jelentkezik életvezetési és élvezési tanácsokkal. Ne feledjétek: ha nem tesztek érte, sose kapjátok meg! Ha akarjátok, mondjátok meg, követeljétek, vegyétek el! (Kép…..
agent scully 2014.06.18 22:16:34
agent scully 2014.06.20 16:11:09
@gym: hát azért írjuk nagybetűvel, mert úgy az igazán modoros
te szétnéztél már itt, hogy hol vagy?
Lett olyan mostanában, hogy bakancslista (bravúros fordítás) - tehát, mielőtt megrúgnád a vödröt, illetve feldobnád a bakancsot, azért mindenképpen tegyél meg pár őrültséget, hiszen ezek nélkül jottányit sem ér az élet. Az ihletet cadix barátunk adta, aki zseniálisan…..
Napi Vagányság Vakáció! 2014.04.25 14:12:12
A Napi Vagányság a mostani, naponta frissülő formájában véget ér. Kicsit takaréklángra tesszük a blogolást, mert beindulóban van a zenei karrierünk Puzsér Robi mulatós kiadójánál, ahol lényegében ugyanazt fogjuk nyomni mint itt, csak rímekbe szedve és figyelve a…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
agent scully 2014.04.22 12:37:17
@sixx2: egyszer olvasd már el, mit jelent az, hogy bolsevik. lesz nagy meglepődés...
#466 Három ünnep van az évben, amiknél ugyan örülünk, hogy nem kell dolgozni, de a szimbolikájával és szokásaival csak mérsékelten vagyunk tisztában, időrendben haladva ilyen a húsvét, aztán a pünkösd és a mindszentek napja november elsején, amit a halottak napja követ 2-án…..
Na, ki a legmenőbb képregénysztár? Tony Stark vagy Tony Stark? Vasember hengerel a moziban, Robert Downey Jr. betegre kereste magát a trilógiával és a Bosszúállókkal, de kit érdekel, ha jó mozikat hoz össze nekünk? Nekem mégsem az übercool Downey Jr. képe jelenik meg először,…..
Végre valahára elstartolt a Trónok harca negyedik évada, és pont olyan erősen kezdett, ami elvárható tőle. Idő híján persze nem sikerült az összes szereplőt belerakni az évadnyitóba, de már így is olyan grandiózussá kezd válni a történet, hogy nem lennénk a teljesen kezdő,…..
Ha van szubjektív dolog, akkor a szépség minden bizonnyal az. Ilyen szempontból megválasztani a világ legszebb éttermét nem sok sikerrel kecsegtet, a The Daily Meal nevű oldal vállalkozott rá, mi pedig megosztjuk az eredményt. Különleges éttermek különleges megjelenéssel és…..
A Dezeen nevű - az egyik legismertebb és leglátogatottabb - építészeti és dizájn oldalon jelent meg újra egy magyar ingatlan. A Hideg-háznak keresztelt, skandináv minimál stílusú jegyeket hordozó, kőszegi hétvégi házat a Béres Építésziroda tervezte egy párnak. Képek a…..
Albert Einstein szerint: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Hazai Darwindíj-várományosaink mintha igazolni akarnák ezt a tételt, a józan ész és minden figyelmeztetés ellenére addig kísértik a sorsot, amíg fel…..
Napi Vagányság Francia kártya 2014.01.02 08:18:00
#356 A francia kártyában a négy „szín” (minta) háborús jelképek: a szív a bátor katonára, a pikk és a káró a lándzsák fejére, a treff pedig a lóherére, vagyis a takarmányra utalt. A szív mintát egy félreértés miatt hívják körnek: franciául a szív = cœur, amit…..
Shakespeare Hamletje tipikus bealvós kötelező olvasmány. A nagy monológ természetesen fantasztikus, de egyébként nem túl sok minden történik: van nekünk egy nem kicsit depressziós dán királyfink, akinek apukáját az anyukája és új férje eltették láb alól, ő pedig több…..
Nem volt könnyű Spartacus fiaként (össze sem lehet hasonlítani a tévésorozat szereplőit Kirk Douglas-el, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a filmet!) megvetnie a lábát a filmiparban a friss Emmy-díjas Michael Douglas-nek. Pláne úgy, hogy sem édesapja karizmáját, sem tehetségét…..
Pár nappal ezelőtt írtunk arról a kezdeményezésről, melynek célja, hogy hangot adjon a szexuális támadások áldozatainak. Akkor azt írtuk, hogy gyakran a hatóságok és a társadalom sem fordul kellő odafigyeléssel, együttérzéssel feléjük. Mikor elmondtam valakinek: „Egy…..
agent scully 2013.09.27 15:31:19
@protézisesh: egy 10 éves gyerekkel történő szexuális aktus pedofília. ha beleegyezik, ha nem. ha fiú, ha lány. ha férfival, ha nővel.
agent scully 2013.09.27 16:00:15
@protézisesh: szerinted egy 10 éves srác, akire te hivatkozol a kommentedben, már biológiailag érett??? mert te ezt találtad teljesen rendjén valónak
Ma már külön cégek specializálódnak erre a szolgáltatásra. Mindent, ami az úr illetve hölgy óhaja...Csak egy hívás a conciergenek, és elintézve a színházjegy egy Boradway előadásra vagy egy párizsi divatbemutatóra. A luxus concierge szolgáltatást nyújtó cégek számára…..
A megfelelő folyadék bevitele szervezetünk számára talán a legfontosabb, kifejezetten a nyári hőségben. Ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen itallal oltjuk szomjunkat, hiszen az egészségtelen innivalókkal gyakran nagyobb kárt okozhatunk szervezetünkben, mint amennyi hasznot. Most…..