Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trecska

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb ember a stresszt pusztán kellemetlen, mindennapos „idegfeszültségnek” tekinti, és nem gondol bele, hogy valójában szervezetünk minden sejtjét érinti, az egész élettani rendszerünket mozgósítja. Elvileg közel száz éve tisztában vagyunk vele, hogy a túlzott stressznek megszámlálhatatlanul…..
trecska 2016.04.18 12:14:37
@atestbeszel: igen, olyan jo lenne, ha ezt vegre megertene minden kompetens szemely es mondjuk emelt oraszamu tesi helyett (ez is fontos ketsegtelen) foglalkoznanak ezzel is es kicsit tudatosabban keszitenek fel a gyerekeket mentalisan is, mert kello on/enismeret nelkul sztem keptelenseg kiegyensulyozott eletet elni es a megkuzdes is sokkal nehezebb lesz, mert eleve mentalisan es pszichesen terheltek lesznek beloluk felnott korukra, akik az orrukig nem latnak majd a semaiktol es a seruleseiktol. Es ugye ok nevelik majd a kovetkezo generaciot...
Vasárnap zajlik a francia választások második fordulója, amit valószínűleg az egész kontinens figyelemmel kísér majd, hiszen az egyre növekvő Nemzeti Front most először aratott elsöprő többséget a regionális választások első fordulójában. Jobbra át Az Európa szeptember…..
2004-ben egy koblenzi (Németország) szövetségi archívumban bukkantak rá egy kis albumra, benne 85 fotóval, fedelén a "Möbel Aktion" felirattal. Egy kis ideig eltartott, mire azonosították a fotók helyszínét, amely egy párizsi áruház volt, a Lévitan...
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..
trecska 2014.12.08 15:11:19
@ráraboló: ezt gondolom amolyan koltoi kerdes volt a reszedrol
Gyúrós Józsiról és az Ő gyúrós antitálentumáról már írtunk anno egy cikket, de most megint a földre kerültünk tőle, immár a Blikk-ben olvasott sorok miatt. Felkonfnak hirtelen annyi, hogy Józsit kiengedték a villából és azóta azon őrli magát, hogy idézzük "Enyém legyen…..
trecska 2014.07.18 16:36:36
Magyarország sajnos sosem az egészséges embereiről volt híres, rengeteg, bizonyos betegségekre visszavezethető halálozási statisztikában vagyunk TOP10-esek, köztük a szív és érrendszeri betegségekben, amiket jelentősen visszaszoríthatnánk, ha lenne egy egészségtudatos és…..
Levélírónk az Andersenben csapatva próbálta maga mögött hagyni a múlt hetet pénteken. Az nem derül ki, hogy a "nehéz munkahét" keretében bányában vagy a tőzsdén építette a nemzetgazdaságot, de mindegy is, hisz senki nem érdemli, hogy lokális atyaúristenek "kis…..
RE:blog Mit is akartok a buziktól? 2014.07.07 15:51:25
Hetero vagyok, mióta felágaskodott az értelmem, a lányok érdekelnek, visszatekintvén legényéletemre, leginkább a helyes kis alacsony magyar lányok, kerek fenekű, barna hajú lányok, hej! Aki nálam jobban hetero, az csal. Ezt érdemes előre leszögezni, nehogy az legyen, hogy a…..
A kormány éppen értelmezni szeretné a Kúria devizahitelesekről alkotott jogegységi határozatát. Természetesen a szokásos módon, vagyis úgy, hogy véletlenül se kelljen semmit neki szakmailag megoldani, kiszámolni, dolgozzanak inkább mások, vagyis a problémáért részben valóban…..
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
trecska 2014.06.30 11:09:54
@kovi1970: igen, ott talalkoztam anyad szajaval:))
trecska 2014.06.30 11:20:08
@Nemzeti Dohányos: es azert mert a bank veled fizettet, teged huz le, basz at, miutan 1 millio hiteleset torvenyesen (mszpestul,offshore mnb vezerestul, pszafestul)baszott at, na arrol ki tehet? hat persze, hogy a fidesz es a vegtorlesztok. vegul felteszed a koronat a hozzaszolasodra ezzel: beallt miattatok a gazdasag.
nincs tobb kerdesem.:)
trecska 2014.06.30 11:21:28
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
trecska 2014.06.20 10:20:26
@Vombatus Ursinus: mondj mar par peldat! rtl? tv2? :)
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
1888. Lucius D. Copeland, mutatja be a Copeland gőzhajtású triciklit a Smithsonian Intézet előtt...
Vajon milyen karriert futott volna be Einstein, ha a kőkorszakban születik? Vagy mondjuk Nagy Sándor, ha korunkban kellene megvalósítania világhódító terveit? Egyértelmű, hogy a tehetség minden korban kitűnik, de a világ és az ember bizonyos együttállása kell ahhoz, hogy a…..
Valóvilág és Éjjel-nappal Budapest. Sok részre osztható a nézőközönség, de a leggyakoribbak, akik nézik és nem vallják be, nézik és be is vallják (ez ritkább), nem nézik de érdekli őket, nem nézik mert nem is érdekli őket (mindenki ilyennek vallja magát). Nos ezek a…..
A magyar televíziózás virágkorát éli ezekben a napokban – már ami a riporteri szereptévesztést és az objektivitás unortodox felfogását illeti. Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze a pezsgő színtéren, de vajon ki gurította közülük a legnagyobbat? Obersovszky Péter? Kálmán…..
trecska 2014.04.11 21:08:37
@csak egy néző: a te arcodra recskazunk
trecska 2014.04.11 22:58:40
@csak egy néző: na, levagattad a hajad, proletar?
Észak India a maga bájos szeretetével szöges ellentéte Goának, amit itt szögeznék le: az én személyes meglátásom szerint nem reprezentálja Dél Indiát, inkább egy különleges egység, Portugál behatásként pontosan egy darab Európa. Azon belül is mi más, mint Magyarország a…..
trecska 2014.02.17 23:26:53
@♔batyu♔: karacsonnyal mi a baj?
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
trecska 2014.02.07 16:17:06
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
trecska 2013.01.13 21:25:29
@kennyking: pontosan
Es megint csusztatnak, hiszen nem azt kerdeztem h jogosnak tartom-e, hanem h miert orulnek. Erre gyilkossaghoz hasonlitjak, de ha mar gyilkossagnal tartunk, akkoe azt hiszem rossz peldat hoztatok barataim, mert az alapjan izrael egesz nepe mehetne bortonbe, ha mar kollektiv buntetes van...
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
trecska 2012.11.13 10:35:27
@dr. mesterseges szinezek: itt vagy buzi?:)
trecska 2012.11.13 16:50:21
trecska 2012.11.13 17:25:33
@dr. mesterseges szinezek: azt hittem mar elvesztettunk egy igaz buzit! de nem, te itt vagy nekunk. :)
 "a beavatkozás után sokkal jobb lesz” (Gíró-Szász - Frankenstein doktor) Mi az a Napóleon-konyak? -kérdezte a Kádár-korabeli népi bölcsesség.  Az az ital-hangzott a válasz-amit a magyar nép választott képviselői útján fogyaszt. Azaz ők isznak, te meg szívsz. A macskák…..
trecska 2012.10.10 20:55:51
@Könnyen elkaptuk, uram!: ocsem, amirol beszelsz az a projekcio. Ezt tolod te is, mindenki, aki nevtelenul itt spriccel a tobbi posztolora:)
trecska 2012.10.10 20:57:18
@Kabbe: azt tudod mire eleg? Semmire, ne legy demagog.