Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seteluas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval egy pap: ez érthetővé tett egyet s mást. Viki fejében többször megfordult a beszélgetés során, hogy talán pszichológusba botlott, de mindenesetre olyasvalakibe, akinek nagy gyakorlatra tett szert mások lelkének kifürkészésében, és néhány odavetett megjegyzésből egész…..
- Nézd, Kati, ezt át kell gondolnom. Holnap repülök haza, addig eldöntöm. - Kimegyek eléd a reptérre. Mikor érkezel?- Ne, ne gyere ki, kijön elém valaki - hazudta Viki, mert nem volt kedve ahhoz, hogy Kati mindjárt érkezése estéjén elkísérje haza. - Pasi? - Igen.…..
seteluas 2012.10.10 00:52:43
Mire odaértek az ebédre, már mindenki nagyban küszködött az előétellel. Egészen pici rákokat kellett megszabadítaniuk a páncéljuktól ahhoz, hogy a kevéske húshoz hozzájussanak. Viki evett már rákot korábban, de gyakorlata nem volt benne egyáltalán, és annyira nem is rajongott…..
seteluas 2012.08.16 22:00:40
Végül kiment az álom a szeméből, lezuhanyozott, hajat mosott, és éppen azon igyekezett, hogy smink segítségével eltüntesse a sírás nyomait az arcáról, mikor kopogtak. Vikin csak egy átlátszó fekete kombiné volt, ezért felvette a szálloda által rendszeresített fürdőköpenyt,…..
Egy felé vitt az útjuk, Viki arra számított, hogy Péter majd leszáll a saját lakásánál, ő meg tovább megy a villamossal. De Péter másképp tervezte: mikor már majdnem az ő megállójában voltak, megfogta Viki csuklóját:- Gyere fel, kérlek - mondta rekedten.  Vikinek nem volt…..
Viki csak az utóbbi időben kezdte megfigyelni, kik laknak egyáltalán a nagyi-féle házban, régen, mikor csak látogatóba jött, nem igazán volt alkalma ezzel foglalkozni, bár tudta, hogy a nagyanyja meglehetősen sok időt tölt a gangon, olykor kiül a küszöbre, ott kézimunkázik, vagy…..
Hirtelen egy autó állt meg a kollégium kapuja előtt. Tíz múlt pár perccel. Az egyik fiú odament és kezet fogott a sofőrrel, aki kiszállt és kinyitotta a csomagtartót. Bekerültek a hátizsákok. Viki még mindig nem értett semmit. Vagy nem Carlos az egyik srác, vagy itt valami…..
seteluas 2012.07.27 00:44:57
Idegesen felkapkodta a cuccait az asztalról és elindult a bejárat felé. Aztán megtorpant. Félt ettől a találkozástól. Valósággal rettegett tőle. De Carlost látni! Ha csak egy pillantást vethet rá! Összeszedte minden bátorságát és kiment az előtérbe. Legalább tíz fiatal…..
seteluas 2012.07.25 22:45:11
@Csuri / Bariildi: Tapasztalataim alapján Portugáliába csak a magyarok mennek úgy Erasmusra, hogy az elején még tényleg azt tervezgetik, hogyan írják meg a szakdolgozatukat :)) A többi nemzet ifjai eleve azért választják portugál földjét mert bulizni akarnak egy féléven keresztül. Minden nap. És így is tesznek :)
Amint António kitette a lábát, Viki felkelt és villámgyorsan készülődni kezdett. Addig a pillanatig halasztgatta a levél megírását, de most úgy érezte, ez a legfontosabb tennivalója. Már maga a gondolat is felizgatta, hogy Carlosnak fog írni. Félt a reakciójától, félt attól,…..
Másnap reggelre mintha elfújták volna az egész betegséget. Viktória ugyan még óvatosan mozgott, mivel előző nap feküdt és alig evett, nagyon gyengének is érezte magát, de ragaszkodott ahhoz, hogy bemenjen az egyetemre: látni akarta Carlost, látnia kellett Carlost, és meg kellett…..
A feje azért fájt továbbra is. Tartogatott ilyen alkalmakra egy üveg bort, és elég rosszul bírta az italt. Éppen ki akart kászálódni az ágyból, mikor meghallotta a kulcs zörgését a zárban. Nagyon megijedt, mert úgy tudta, hogy Kati, a társbérlője csak vasárnap este jön…..