Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kayaibrahim

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Caprice 2018.04.01 04:44:00
kayaibrahim 2018.04.02 20:31:28
Írtam már, hogy a kémiához egy kicsit jobban értek, mint az átlag. Tanár vagyok ugyanis. Egy ideje nem tanítok, de azért még mindig sokat álmodom arról, hogy ott állok megint a gyerekek előtt. Az egyik leggyakoribb mondat, ami akkoriban elhagyta a számat az "És most vegyétek elő a periódus…..
kayaibrahim 2018.02.04 19:09:09
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Blog! Évek óta olvaslak Titeket, gondoltam én is megírom a tapasztalataimat. Ha gondoljátok tegyétek ki, aláírás alul. Ha zagyva vagy ilyesmi probléma van vele, átírhatom. A tanulság belőle talán az lehet, hogy ha…..
A humort szépirodalmi szinten művelni nem kis feladat, Bödőcs Tibor most megpróbálta, és egészen jól sikerült neki. Nőiesen bevallom, én egy stand-up-osból nem néztem volna ki, hogy ilyen jól tud írni. Merthogy nincs túl jó véleményem a műfaj művelőitől, nekem nagyon…..
kayaibrahim 2017.10.28 01:26:36
@haromegesztizennegy: Szerintem sem egy műfaj a kettő. Sajnos én sem bírok elvonatkoztatni Hofi udvari bolond szerepétől, akármilyen jó is volt.
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
kayaibrahim 2017.04.12 12:16:27
@marcogo: Ez csak irónia lehet.
A '80-as évek magyar édessigépiarának egyik nagy vállakozása volt, hogyan lehet csokoládé és mogyoró nélkül mogyorós csokit előállítani. Ennek a kezdeményezésnek az eredménye lett az Africana. Olcsó volt, édes és határozottan ehető. A piros mogyoróst persze meg sem…..
KFD:: Az egyik interjúdban azt álltottad, tudod mi az élet értelme. Ez azért elég komoly önbizalomra vall.  G.A.: Nem az önbizalom mondatja ezt velem, hanem az, hogy évtizedek óta foglalkozom a kérdéssel, mert nagyon érdekel, és nagyon fontos kérdés a mai világban mindenki…..
kayaibrahim 2015.09.28 20:53:40
Belsőség Kinyomtattuk a Totalcart 2015.07.13 14:40:12
Bár korábban létezett a Totalcar nyomtatott kiadványként is, most nem erről van szó, csupán egy kérésnek teszünk eleget. Mikor a mulatós sztárok autóiról végeztem kutatómunkát, megkértem őket, aki tud, küldjön képet a kocsijáról. Gáspár Győző küldött is tizenkét…..
kayaibrahim 2015.07.13 20:34:58
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
kayaibrahim 2015.07.12 17:17:24
@nemecsekerno_007: +1
Hihetetlen, hogy nem látják, hogy a Jobbik előbb váltja le a Fideszt, mint a baloldal.
kayaibrahim 2015.07.12 17:51:09
@csak egy néző: Íme a tippem: Nemsokára a Fidesz majd bedob egy megújulás trükköt, a legtenyérbemászóbbakat eltüntetik, megnyerik 2018-at, 2022-ben jön a Jobbik, aki tovább centrumosodik. Közben széteshet az EU és egy sor más világpolitikai esemény felboríthatja a pillanatnyi rendet.
Már most bebizonyosodott, hogy teljesen értelmetlenné vált a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultáció: a kormány ugyanis ahelyett, hogy megvárta volna az egymilliárd forintból készült konzultációra adott válaszokat, inkább úgy döntött, hogy a magyar-szerb határ 175…..
new blog vvegas Ex Machina (2015) 2015.06.03 08:43:11
Szeretem az ilyen minimalista sci-fiket, amik végig egy gondolatra, egy kérdésre fókuszálnak, de emellett vizuálisan is annyira rendben vannak, mint az Ex Machina. A téma persze nem új, sőt, a sci-fi talán egyik legősibb és legnagyobb kérdését járja körül a film: mitől ember az…..
A Becoming Minimalist bloggerének, Joshua Beckernek a szülei kisebb házba költöztek, majd Joshua elbeszélgetett az anyjával, Patty-vel arról, hogy miért hozták meg ezt a döntést. Beszélgetésükből az derült ki, hogy az emberek 5 fő ok miatt vesznek nagyobb házat,…..
kayaibrahim 2015.05.04 17:55:22
Örvénycsappantyú, lambdaszonda, változó szelepvezérlés: szinte kedvet kap az ember egy jó kis dízelhez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Abban nincs semmi meglepő, hogy a vasárnapi voksolás előtt Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc egyaránt nekilátott, hogy kampányoljon egy kicsit a tapolcai választókerületben. Az utóbbi azonban szokásához híven cselekedett különösebb dolgokat is. Például interjút adott a…..
Sajnáltam a nénit, ha valamit másképp csinálnék most, az az lenne, hogy az első lehetséges alkalommal hazaengedném, hogy ne keseredjen úgy bele a kórházi létbe. Tisztelt Hozzátartozók és Hozzászólók! Szeretném a beteg kezelőorvosaként elmondani, én hogy láttam ezt a…..
Simicska Lajos megkezdte Vona Gábor pozicionálását. A Magyar Nemzetnek adott interjút a Jobbik elnöke, amelyben szinte könnyek között ismerte be, hogy ha a zsidókat bántják, akkor ő zsidó, és nem szeretne kilépni az Európai Unióból. Legalább is, egyelőre, mert nem állunk rá…..
kayaibrahim 2015.03.31 00:12:38
@Blogger Géza: +1 :)
Ennyire hülyék. Nem látják, hogy a baloldal mennyire elásta magát, örülhetnének a Fidesznek, de azt inkább addig fikázzák míg Jobbik lesz a győztes. Törvényszerű volt, hogy a Jobbik középre húz, nincs min csodálkozni.
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
kayaibrahim 2015.03.12 22:41:44
@protézisesh:
"Ki vagy te, ki oly jártas vagy a tudományokban?"
Jókat írsz.
Olvasónk megjárta az utcát, fél évig élt hajléktalanként, mert egy rosszul sikerült házasság és egy rossz befektetés miatt mindenét elveszítette, ráadásul egy komoly betegséggel is meg kellett küzdenie. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete?…..
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kayaibrahim 2015.03.06 10:36:20