Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DannyL

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinyitottam a dobozt és a készüléket meglátva két szó jutott eszembe: nagy és masszív. A marcona telefonok reneszánszukat élik, és a Blackview előző modellje sem volt rossz választás. Meglátjuk, mit tud villantani az újabb, nettó 55.000 forintos, teljes vértbe öltöztetett modell...
DannyL 2016.12.10 19:52:29
@tryclops: Az összes Doogee egy sapka szart sem ér, teljesen egyetértünk. Leginkább az összeszerelés minőségével rontják el őket és valóban gagyi a GPS-e.

Viszont nekem van egy ilyen BV6000-esem és olyan összehasonlítani bármelyik dodzsival, mint almát az tökkel. A BV6000 egy k*va jó telefon. A GPS-e egyenesen a legjobb amivel eddig találkoztam, tényleg. Brutálisan pontos és gyors.

Szóval ha csak a dodzsi miatt írod le, akkor a legjobb szándékkal, de tévedsz. :)
Miközben többségünk alighanem maximum egy hosszú hétvégét engedett meg magának valamelyik wellness-szállóban, addig a gazdag kölykök másképp lazítottak. Volt itt minden: jachtozás, pezsgőzés, magánrepülő, mi szemnek és szájnak ingere. Meg is…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..