Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hard3n3d

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaországban szeptembertől érvénybe lépett az a törvény, mely alapján bűncselekménynek minősül, ha valaki utánunk fütyül az utcán vagy szexista beszólásokkal illet. A helyszínen akár 750 eurós pénzbírságot is kiszabhatnak arra, akit tetten érnek, a fizikai zaklatás pedig ennél még nagyobb…..
Az Activision ma hivatalosan is bejelentette azt, ami napok óta kiszivárgott: november 5-én jelenik meg a Call of Duty-franchise legújabb epizódja, a Ghosts, amely a stúdió, illetve az Infinity Ward szerint nem csupán teljesen új karaktereket és történetet kap, de végre-valahára…..
Hard3n3d 2013.05.02 20:18:38
Igor Alekszejevics Djatlov (Игорь Алексеевич Дятлов, angolosan: Igor Alekseievich Dyatlov), az alább mosolygó, pelyhes, ám töretlen kedélyű fiatalember volt a vezetője annak a kilenc (vagy tizenegy? erről majd később) fős, csupa jó káderből, egyetemista és…..
No végre! Néhányszor már rinyáltam azon, hogy mennyire nem mozgatott meg a Tűzgyűrű első előzetese (pedig a premissza alapján 2013 egyik legjobban várt filmje volt), ugyanis sehol se láttam benne Del Torót, most viszont a Total Film jóvoltából megjelent két vázlat a filmből, és…..
Hard3n3d 2013.02.16 19:44:44
C&H Magyarul Akaraterő 2013.01.10 12:00:00
Jövő januárban végre hozzánk is betoppan a brit gyökerekkel rendelkező sisakfetisiszta igazságosztó, méghozzá 3D-ben és szinkronnal. Szerinted ki reszelje majd magyarul azt, hogy "én vagyok a törvény"? ..
Volt idő, amikor nem nagyon akartak összejönni a dolgok Lynne Ramsay körül (bár valószínűleg a Komfortos mennyországot utólag már nem sajnálja...), de úgy tűnik, a Beszélnünk kell Kevinről megérdemelt sikere végre elindította a skót rendezőnőt a nagy dolgok felé. A…..