Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miért nem gátak épültek stadionok helyett?

0 bejegyzést írt és 1169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pártos, lejárató, áldokumentum írások, sikertörténetek és negédes portrék a megbízó szája íze szerint. Cikksorozat esetén kedvezmény!   A nehezülő gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is mellékes keresetre kényszerül, ezért úgy döntöttünk, fizetett hirdetésben…..
Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.06.10 23:42:21
hacsaknem Ha kapok tíz évet... 2013.06.09 14:01:13
Mit kell tenni, amikor a történelmi árvíz egymásra lépő talpainkon felkapaszkodva már a térdünket nyaldossa, miközben Orbán Viktor árvíz hátán fölfele ívelő választási kampánya is egyre jobban teljesít? Ki kell állni és meg kell ígérni azt, amit évekkel korábban már…..
Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.06.10 08:56:50
Az ok végtelenül egyszerű: nincs meg a hit, ami képessé tesz a szeretetre. Az Úr Jézus nem azért jött el, hogy figyelmeztessen az emberi létezés alapvetésére, miszerint az Isten képére és hasonlatosságára teremtettünk, hanem azért, hogy megváltson abból a közegből, amelyben…..
Miután Szaniszló Ferenc kitüntetése után kirobbant a botrány, Balog Zoltán először kijelentette, hogy nem volt tisztában az Echo TV-n konteókat gyártó szerkesztő huszonegyedik századi tevékenységével, utólag viszont nem tehet semmit, a díjat vissza nem veheti. Néhány nap…..
A versenyprogramban mutatták be a POSZT-on a Bolha a fülbe című vígjátékot Vidnyánszky Attila rendezésében. Ha ez a produkció valóban az elmúlt év tizenkét legjobb magyar nyelvű előadásának egyike, akkor nem szeretnénk többé színházba járni Magyarországon. Megvolt…..
Az Orbán-Gyurcsány páros összefogott az ár ellen. Páratlan fotók és az utca embere.  A  mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
Sajtos Sándor Imre. Jól jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot. Ő Tahitótfalu polgármestere, azé a településé, amelynek lakosai napok óta heroikus küzdelmet vívnak a hömpölygő Duna vize ellen. Homokzsákot töltenek, gátat emelnek, próbálják menteni, ami még menthető egy…..
  Ma jött el a számvetés ideje. Ezernyi kérdésre válaszolni, amelyekre talán magának sem tud. Ő volt az, aki a legközelebb volt halálukkor Erőss Zsolthoz és Kiss Péterhez. Kollár Lajos, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció vezetője az alaptáborban élte át a…..
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.06.06 09:35:25
Kaptunk egy továbbított emailt. Ellenzéki provákáció vagy kiszivárgott levél? Ki tudja ..."---------- Továbbított levél ----------Feladó: <dunakeszi@fidesz.hu>Dátum: 2013. június 3. 17:09Tárgy: Bajnai Gordon Dunakeszin -…..
Bár rohamosan fogy az idő, továbbra sincs megegyezés ellenzéki oldalon. Az ugyan tény, hogy hosszú idő után legalább abban sikerült megállapodni, hogy 2014-ben minden választókerületben 1 közös jelöltet indítanak majd, de fontos részletek még mindig tisztázatlanok. Márpedig az…..
Nem sok szórakoztatóbb dolog van egy felakadt szemmel ajvékoló kormányszóvivőnél. A Szijjártó-Selmeczi páros sztendapjai nehezen túldobhatónak látszottak egész addig, amíg ezt a Zsigó Róbertet ki nem állították beszélő fejnek. Máshol már a szórakoztatás csúcsának…..
Kormánypárti vezetők Wermer András sírjához vonultak virrasztani, de egyelőre nem jött sugallat a válaszlépésre. Alaposan átrendezte a Fidesz-vezetők hétvégéjét a szombaton kiszivárogtatott hír, miszerint Mesterházy Attila vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. Mint a…..
Belváros-Lipótváros polgármesterének, Rogán Antalnak szomszédja összesen kilenc trafikengedélyt nyert el, ebből háromhoz önkormányzati üzlethelyiséget fognak bérelni. A két pályázó, Csetényi Csaba és Krskó Tibor tulajdonában álló Hamu és Gyémánt Média Kft. és cégei…..
Elviekben ősszel derül ki, hogy az ellenzéki összefogás részéről  2014 tavaszán ki is lesz ténylegesen a jelenlegi miniszterelnök kihívója, ám gyakorlatilag úgy tűnik, eldördült a startpisztoly, a versenyzők futnak és sokak számára már a győztes személye sem…..
„Nekem azonban muszáj odafigyelnem a körülöttem, körülöttünk hömpölygő politikai giccsre, amelynek alanyai, kárvallottjai is vagyunk. Kérem vissza a Trianonomat. A megélt konfliktusokat, az ezek révén kiérlelt kompromisszumokat, megértéseket, a távolodásokat és…..
Hiába árasztják el vízzel a Kossuth téri mélygarázst. Hiába emelnek gátakat. A nyugat felől hömpölygő áradat megállíthatatlanul sodorhatja magával Parlamentünket. Vajon ki lesz a legény gáton, aki megakadályozza a katasztrófát, és megmenti Parlamentünket szeretve tisztelt…..
Törökország sikere biztatás Magyarország számára… A török siker arról szól, hogy ha egy nép bízik a saját erejében, megfelelő összefogást valósít meg, és vezetői megfelelő programot hajtanak végre, akkor csodálatos eredményeket lehet elérni. (Orbán Viktor, 2013.…..
Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.06.04 11:02:57
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Dióssi Csaba e-mailje úgy terjed az interneten, mint a középkorban a pestis, és semmivel kevésbé se undorító. Dunakeszi fideszes polgármestere arra szólítja fel a párt helyi aktivistáit, hogy szervezzenek Bajnai-ellenes tüntetést.

Dióssi Csaba levelét megírta. Alattomban szólította fel pártja aktivistáit, hogy Bajnai Gordon csütörtök este hatra szervezett fóruma előtt egy órával álljanak táblákkal, libahangú sípokkal a fórum miatt lezárt utca két végébe.

Bajnai Gordon, az Együtt 2014 elnöke a Radnóti Miklós Gimnáziumban (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10.) tart fórumot. A kisváros polgármestere – nagyfokú kulturáltságról, magyar nyelvismeretről és empátiáról téve tanúbizonyságot – helyesírási hibáktól hemzsegő ötletekkel látta el fanatikusait arra vonatkozóan, mit írjanak a transzparensekre.

Itt szólunk: eléggé jól érzékeljük, hogy Bajnai utónevét direkt írta kisbetűvel, azt azonban megjegyezzük, hogy személynév előtt kötelező kitenni a vesszőt. Annyira kötelező, hogy az általános iskola alsó tagozatán felhívják rá a figyelmet. Ami az empátiát illeti: a polgármester „tudni véli”, minek „örülne” Bajnai Gordon.

Nem készítettünk interjút az Együtt 2014 elnökével, de valószínűleg tényleg örül, ha nem is annak, amit a fórum napján szánnak neki.

Örülhet viszont annak, hogy már nemcsak a trafikkormány fél az ellenzéktől, hanem helyi szintű, alig jegyzett csatlósai is.

ALJAS, SUNYI, SZARHÁZI fidesz banda!

Örülhet annak is, hogy szivárog a fideszes kampánygépezet. Másképp a titkos levél nem terjedt volna el, csakis „tiszta” fideszes forrásból…
Simicska Lajos a döntőben Németh Lászlónéval énekelt duettet. Ellenállhatatlanok voltak.  A közönség állva tapsolt, a zsűri tagjai könnyeikkel küszködve hallgatták az X-Faktor döntőjében Simicska Lajost, aki a Közgép című saját szerzeményét adta elő Németh…..
Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.06.03 17:59:42
Mai „szép, nemzeti, Fidesz sikerek” !

Budapest lemondhat arról, hogy a Liszt Ferenc Repülőtér Kelet-Közép-Európa légiforgalmi központja legyen, Bécs és Prága lenyúlta ezt a lehetőséget a magyar főváros elől. Jó esetben elkerülhető, hogy a Ferihegy a futottak még kategóriájába kerüljön.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiutottek_budapestet_eluszott_a_nagy_esely.55532
7.html

Legalább egy, de akár több évet is csúszhat az a projekt, amivel a Mercedes kecskeméti autógyártó-kapacitását 300 ezer autó közelébe emelte volna. Valószínű, hogy elsősorban az európai autóipar legyengülése, az újautó-eladások számának zuhanása áll a háttérben, de az is elképzelhető, hogy a magyar gazdaságpolitikával kapcsolatos német elégedetlenkedés miatt múlt el a Mercedes lelkesedése, és emiatt sem készül el a második gyár.

index.hu/gazdasag/2013/06/03/mar_nem_biztos_a_mercedes_a_kecskemeti_gyarbovitesben/

Tárki: Orbán 22 év legrosszabb miniszterelnöke
hvg.hu/itthon/20121210_Tarki_Orban_22_ev_legrosszabb_miniszterel

Ángyán szerint a patkányt ki kell hozni a fényre
A Fidesz mutyiügyeinek felszámolására az egyetlen módszer a teljes nyilvánosság – jelentette ki Ángyán József még május 22-én Gödöllőn.

nol.hu/belfold/angyan_szerint_a_patkanyt_ki_kell_hozni_a_fenyre?ref=sso