Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mouratius

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Darklands 2011.08.04 16:30:00
Tudom, régen volt Heti retro, sajnálom is nagyon, de a hosszú ideje működő blogoknál már csak úgy van, hogy a bloggazdáknak néha más dolguk akad (nekem például életem egyik nagy kalandja), és nincs idejük előre betárazni posztokat. Ilyen rovatszüneteket (mert biztosan lesz még,…..
A gyógynövényekkel foglalkozó kutatók egyik fő célja, hogy felderítsék a jól ismert népi gyógynövények hatásmódját, hatóanyagait, és embereken végzett vizsgálatokban felmérjék hatásosságukat. A törekvéseket gyakran siker koronázza (ezt igazolja a modern orvoslás…..
Katolikus, református és kisebb egyházakhoz tartozó egyetemista fiatalokat célzott meg a néhány hónapja “Felház” néven indult kezdeményezés, amelynek legfrissebb videójára – amelyben Orbán Gáspár is megszólal – a média is felfigyelt. A sajtóérdeklődés érthetően a miniszterelnök fiának szólt, de a…..
Egy nappal azután, hogy az ISIS Magyarországot is megfenyegette, meglepő és nyugtalanító elemzést közölt a Commentary magazin. Mint írják, az Iszlám Állam Al-Naba című kiadványa felszólította az európai dzsihadistákat, hogy a jövőben ne az Izrael elleni harcra összpontosítsanak, hanem a “közeli…..
mouratius 2016.03.31 16:36:31
“Ez az ember nem keresztény”: nyilatkoztatta ki Ferenc pápa Donald Trumpról. A republikánus jelölt nem vette magára a kiközösítést, szerinte igenis keresztény, és az szégyenteljes, “amikor egy vallási vezető kétségbe vonja valaki hitét”. A vita ráadásul nem egy teológiai vagy erkölcsi kérdés miatt…..
Életem nagy részében kakaósan ettem a tejbegrízt. Mióta tudom, hogy a kakaó nem éppen egészséges, és a szervezetemnek nincs előnyére, azóta újabb és újabb verziókat próbálok ki. Múltkor ugye gombócokat formáltam tejbegrízből, most pedig, fahéjjal és barack-szeletekkel…..
mouratius 2016.01.24 09:45:39
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
A poszt végén Ön is szavazhat! Jézus Krisztus a legbefolyásosabb személy az emberiség történelmében. Ezt az eddig is közismert és már sok kutató által bizonyított tényt, most két IT-professzor is megerősítette, akik több mint ezer történelmi személy véleményformáló…..
Tizennégy óra alatt 668 határsértő, az majdnem percenként egy. A 25-ik órába léptünk. Az Index ma megírta, hogy Trócsányi László igazságügyi miniszter szerint idén június 22-ig 60.620 illegális migránst fogtak el Magyarország schengeni külső határain, ezen belül a…..
Kaptam egy hírlevelet a Roulette Mania csapatától, hogy 3 éves fennállásuk évfordulója alkalmából óriási akciót szerveznek. Minden olcsóbb. A TrendVadász alapprogram és az összes modul. Ha valakinek együtt túl nagy kiadás lett volna az alap és egy modul, az most egy áron…..
mouratius 2014.07.19 11:13:04
Fórumunk új címe:
shadowplay-project.com/forum/index.php

Akik annak idején megvásárolták a rulettmania fejlesztésû Trendvadászt, azok számára ingyenesen biztosítjuk a Shadow Roulette Manager (SRM) programot,minden saját fejlsztésû modullal. Bõvebb infó a forumban.))
Tisztelt Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket Heves megyében található ruhaválogató céggel kapcsolatban. Az az épület hamar átmelegszik és ha nincs légmozgás  szinte elviselhetetlen a hőség. Kevés zuhanyzó van és még azt sem lehet használni.…..
Ma kaptam az információt, hogy mindent leáraztak a Rulett Mánia oldalán pár napra. Ha valaki eddig drágálta a TrendVadász-t, vagy épp nincs meg minden modulja, amit szeretne, akkor most érdemes megvenni. 30%-kal olcsóbbak. Sőt, további bónuszok is elérhetők a vásárlásokkal. A…..
Tegnap kaptam egy levelet a TrendVadász készítőitől, hogy megjelent az egyik modul friss verziója, a Titán 2.0. Nekem ez a modul is megvan. Bevallom az Ördögtánc mellett nemigen használtam, de azért meg fogom nézni, hogy milyen változásokat raktak bele. A TrendVadász…..
Kaptam egy értesítést a TrendVadász csapatától, hogy újabb modul vált elérhetővé, amit bevezető, akciós áron lehet most megvásárolni. A Titán 28$-ért, a Sector Wars (Szektor Csata) 45,5$-ért vásárolható meg korlátozott ideig.A múltkor talán kicsit későn szóltam, remélem…..