Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BB33

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran feszegetik manapság, vajon mire lettek volna képesek a múlt legendás labdarúgói, ha mai körülmények között játszhatnának. Új rovatomban erre a kérdésre keresem a választ, segítségül hívva egy népszerű számítógépes futball-játék meccs-szimulációs képességeit.…..
A nagyobb futball-tornák előtt szinte minden sportújság megjelentet valamilyen beharangozót, valamit, ami beizzítja foci szerelmeseit. Nem lesz másként idén sem. Ezeket rendszerint profik, szakértők, újságírók hozzák létre. De nemcsak az oldalakon folyik az esélylatolgatás: a…..
19 részes sorozatomban, a VB apropóján bemutatom azokat a brazil labdazsonglőröket, akik kulcsemberei voltak az adott tornára verbuvált "Selecao"-nak. Ezúttal a Luisinho van soron. Az európai országok bojkottjára válaszként ezúttal a dél-amerikaiak mindössze két, igen gyenge…..
Gyakran feszegetik manapság, vajon mire lettek volna képesek a múlt legendás labdarúgói, ha mai körülmények között játszhatnának. Új rovatomban erre a kérdésre keresem a választ, segítségül hívva egy népszerű számítógépes futball-játék meccs-szimulációs képességeit.…..
Az ezzel a cikkel kezdődő 19 részes sorozatban, a VB apropóján bemutatom azokat a brazil labdazsonglőröket, akik kulcsemberei voltak az adott tornára verbuvált "Selecao"-nak. Elsőként a sokrétű Preguinho kerül sorra. João Coelho Neto, azaz Preguinho 1905-ben született Rio de…..
Hosszabbítás A bajnok farkasok 2014.02.15 09:24:48
A Roma derekasan teljesít a Serie A idei küzdelmei során. Habár 9 pontos lemaradásuk van a bajnokaspiráns Juventus-szal szemben, a meglepetésszerűen jól szereplő rómaiak kapcsán felidézzük a 2000-2001-es szezont, amikor is elnyerték a hőn áhított scudetto-t. Az azt megelőző…..
Cruyff-ék előtt is volt futball Németalföldön. Csak épp sokkal régebben, mint hinnénk. Való igaz, hogy a 70'-es évek előtt nem sok mindent tudtak felmutatni, legalábbis ami a Világbajnokság elindulása és az első vb-ezüst közötti időszakot illeti. Az addigi arany, vagy ahogy…..
Hosszabbítás Chelsea 2004-06 2014.02.06 15:12:16
2003 nyarán egy orosz milliárdos, bizonyos Roman Abramovich gondolt egyet, és elhatározta, hogy márpedig ő vesz egy futballklubot. Érdeklődött több Premier League csapat iránt, de végül a Chelsea FC-re esett a választása. Terry és Abramovich a 04-05 szezon végén A londoniak…..
Ma, a németek modern, szélsebes játékát csodálva könnyen elfelejtkezik az ember arról, hogy nem volt ez mindig így. Elég 10 évet visszamenni az időben, a Portugáliában rendezett Európa-bajnokság idejére, hogy egy gyökeresen más világba csöppenjünk, főleg a germán futballt…..