Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butyko2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmasat tévedtem. Szilárd meggyőződésem volt, a kommunista propaganda legnagyobb feladata az volt - ld Pravda - hogy Ivan Ivanovicsot ellássa asztalterítővel, kapcával, szalvétával, szigetelőanyaggal a fakunyhó réseibe, etc. Az orosz nyomdatechnológiáé pedig az, hogy elegendő ólmot juttasson az…..
butyko2 2013.07.22 10:12:30
@Harrison Bergeron: A Tesco-ban a pénztárosok nem mehetnek ki a WC-re munka közben,2013-ban.
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
butyko2 2012.11.06 14:06:02
@madscientist: Kedves Frau Holle!Én úgy éltem le az életemet,ahogyan leírtad.Boldog,sikeres,tartalmas volt.De most 67 évesen a harmadik feleséggel,nagyon kevés baráttal két gyerekkel,egy unokával élek.Sok ismerős és rokon szerint kőszivű szigorú akarnok vagyok,akit kevesen szeretnek igazán.Szerinted megérte?
butyko2 2012.11.06 17:10:00
@Frau Holle: Német tolmács voltam.Sokszor megkérdeztek fiatalon,hogy miért nem disszidálok?Hát azért nem,mert MAGYAR vagyok.Ha hoztam valamit,soha nem jutott mindenkinek.Ezért megszóltak.De egyikük sem próbálta,vagy próbálhatta azt az érzést,amikor HAZA TÉREK!!!Sok olyan dologban volt részem,ami másnak nem adatott meg P.l:kívülről ismertem azokat a nevezetességeket amikért a turisták oda mentek,de én nem nézhettem meg,mennem kellett tovább a munkámat végezni.Én a német nyelvű országokat szeretem,de az embereket nem,mert ők mások.NEM MAGYAROK!!!
butyko2 2012.11.06 17:33:54
@tableno: Persze,hogy lehet szeretni,de ez az amit írtam.Próbáld ki a gyakorlatban és látni fogod.Szeresse őket más.Mért pont ÉN?
Nesze!szer Halloween anno 2012.10.31 17:55:54
A spanyol Vogue oldalán találtunk egy sok képes fekete-fehér összeállítást, mely szinte a század elejétől mutatja a mai ünnep (?) alakulását a star wars eljöveteléig. Sztárok, gyerekek, Kennedy, Nixon nejének pedig épp majdnem átharapják a torkát. Történelem. Mert a Halloween…..
Határátkelő Az utópia csapdája 2012.10.17 07:01:00
Nagyon izgalmas írás következik, hiszen Balázs segítségével megjárjuk benne Ausztráliát és Norvégiát (az út során lesz majd másfél méteres gyík és kedves biztonsági őr is), de engem nem ez fogott meg benne a legjobban, hanem az, ahonnan az egész kiindult. „Egyik délután…..
butyko2 2012.10.17 16:21:08
@Gondolkodni Próbáló Birca: Én kétnyelvű családban nőttem fel,német tolmács lettem.Magas szintű szöveggel dolgoztam államok közti kapcsolat kényes területein.Az ötvenes éveim végén a munkám színvonala és minősége romlott.Olyannyira,hogy nyugdíjba vonultam és azóta nem kedvelem a német irodalmat sem annyira mint korábban.
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
butyko2 2012.08.28 11:33:41
@pamut: Vannak foglalkozások,melyeket az emberek nem kimondottan pénzért űznek.Hasonló szigorú előírások között leélt évek után az ember nem találja helyét az úgynevezett "normál"társadalomban,mert vérévé vált az amiben élt.Ezért aztán nem értékeli a pénzt,mert jóformán sosem foglalkozott vele.Nem kellet beosztania,mert mindene megvolt.Mikor egy ilyen ember megöregszik nincsenek barátai,mert nincs közös téma amiről a nyugdíjas években beszélgethetnének.Jó esetben alkoholistává válik,rossz esetben számkivetett "hazuggá",mert amiről beszélgetni tud,az hihetetlen a kívülállók számára.Nem kívánom senkinek!
Nívó A magyar nemzet ünnepe (?) 2012.08.20 07:41:00
Ma augusztus 20. van, a magyar nemzet ünnepe. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy tudom, hogy este bekapcsolom a híradót, és nemzeti ünnep helyet ismét megkapom azt a politikai mocskot, amit az év többi napján is megkapok (és ebből a szempontból augusztus 20. még hagyján, mert…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
butyko2 2012.08.07 10:05:22
@moTmeN: HÜLYE!!!
Csapj fel te is pénzügyminiszternek! Szavazz arról, hogy hol változtatnál a gazdaságpolitikán? Állíts fel egy alternatív költségvetést! Mely adókat és kiadásokat növelnéd, vagy éppen csökkentenéd? Persze úgy, hogy a költségvetés egyensúlya fennmaradjon. Az alábbiakban…..
Nem meglepő, ami a Gödörrel mint klubbal történt: láttunk mi már Mumust Szimplán hónaljtáskás picsogássá válni. Normális folyamat, mely során egy-egy szubkultúra által teremtett értéket az addigi viszolygásból átváltva elkezdi használni a mainstream. Olyan, mint a graffiti…..
butyko2 2012.06.21 15:04:02
@megkeseredett: Egyet értek.