Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renter

54 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihez kezdesz miután megrendezted minden idők harmadik legnagyobb amerikai mozibevételét hozó filmjét? Természetesen elmész főszerepelni egy internetes videóba, amit egy 5 éves kiskölyök írt! Legalábbis Joss Whedon, az Avengers rendezője így tett. Az eredmény pedig még így is…..
A tetoválások éppúgy képviselhetnek művészeti értéket, mint ahogy kifejezhetik viselőjének rajongását valaki vagy valami iránt. A fantasztikus műfaj pedig bőven ad alapanyagot látványos bőrfestményekhez. Ugyanakkor nem mindenki gondolja át, hogy mit rögzít magán egy életre.…..
Zseniális rövidfilm, amelyben 8-bites videojáték szökevények támadják be a bolygót. Patrick Jean kisfilmjére Hollywood is ráharapott, készítik is elő a mozifilm változatot. forrás: geektyrant.com ..
A munkáit mind jól ismerjük, az embert talán kevésbé. Ezen igyekszik segíteni ez a készülőben lévő dokumentumfilm, amely minden említésre méltó sci-fi és kalandfilm jellegzetes poszterét készítő Drew Struzan munkásságát mutatja be: ..
SF.blog Rövidfilm: Chronos 2012.07.17 15:11:00
Vicces kis animációs film arról, hogy miért különösen veszélyes az időutazás a rajzfilmfigurák számára. ..
SF.blog Napi horror: Zombi Ewok 2012.07.17 06:00:00
"Rémálmaimban ewokokat látok" - Senki sem hitt a 453252-es számú rohamosztagosnak. Aztán már túl késő lett.  Austin Madison rajza  ..
A Firefly 10. évfordulós Comic-Con paneljén Joss Whedon bejelentette, hogy dokumentum filmet forgat a szereplőgárdával a rövid életű, ám annál népszerűbb sorozatról. Az amerikai Science Channel fogja majd vetíteni. Továbbá a csatorna feldobta a sorozat feltámasztásának…..
A hétvégén sem szünetelt a Comic-Con. A Marvel Studios meghirdette filmes univerzumának második fázisát. A kötelező folytatások mellet kozmikus kalandorait és legkisebb szuperhősét is a nagy vászonra viszi: 2014-re tervezik a Guardians Of The Galaxy filmes debütálását. Az…..
A videojátékok szinte a kezdetektől fogva merítenek a tudományos fantasztikumból. (Gondoljunk csak például a legendás Space Invadersre.) Persze az egyszerű grafikával operáló, játéktermi pénzabáló óriásmasinák kora már  múlt homályába vész. Manapság a játékok, legyen…..
Erre mondják, hogy bárki is nyerjen, mi veszítünk? Paul Hanley rajza..
Neil Gaiman korszakalkotó képregénysorozata, az ősi és modern mítoszokat mesterien elegyítő Sandman jövőre ünnepli első megjelenésének 25.évfordulóját. Sokunk örömére a Comic-Conon bejelentették: Az alkalom tiszteletére a DC Comics felkérte Gaimant, hogy térjen vissza a…..
A Battlestar Galactica spin-off régóta húzódik, mivel a Syfy nem volt megelégedve a Blood & Chrome címet viselő projekttel. A fiatal Adama kalandjait tv sorozatként nem szeretnék, viszont a hírek szerint digitális terjesztéssel benne lennének. A már elkészült pilot epizódot…..
vérnyúl Vote for Cthulhu! 2012.07.10 10:08:00
forrás: nájngeg..
Bender, az alkoholista, kleptomániás, nőcsábász robot nem a mértékletességéről híres. ( Aki nem hiszi, sürgősen pótolja a Futurama című alapvetést!) Nem is érné be egy tetoválással, amikor burkolatának teljes felületét is kipingáltathatja. Nicolas Le Borgne rajza   ..
Kezdetét vette San Diegoban a Comic-Con, az év legnagyobb geek rendezvénye, (az E3 mellet) így nem meglepő, hogy a nagy filmstúdiók háza tájáról is sok infó reppen fel a tervezet produkciókról. A 20th Century Fox rögtön három hírrel is jelentkezik: A Fantasztikus Négyes első…..
SF.blog Rövidhír: Szellemirtók 3 2012.07.11 11:16:00
Úgy látszik, hogy visszatér a síron túlról egy rég halottnak hitt projekt.  A Szellemirtók 3 új forgatókönyvírót kapott, Etan Cohen személyében, aki legutoljára a  Men in Black 3. történetét jegyezte. A projekt már régóta húzódik, annak ellenére, hogy Dan Aykroyd (Ray)…..
SF.blog Brandon Graham: Prophet 2012.07.10 06:00:00
Conan, a barbár a jövőben - így jellemzi szerzője az Image Comics legújabb nagy dobását. Brandon Graham, az amerikai független képregények egyik legtehetségesebb alkotója Simon Roy grafikussal együtt megteremtette az utóbbi évek legjobb sci-fi képregénysorozatát: John Prophet…..
renter 2012.07.10 21:20:48
@solymosgyu:
Ugyanígy Prophet volt a cím. 1993-tól futott.
Nem csak Dredd, hanem a jövő másik hírhedt rendfenntartója is visszatér a fánkboltnak álcázott mozgóképes purgatóriumból.  Bizony, már nagyban készül az új RoboCop film, úgyhogy beindult a manapság kötelező viral marketing is. Az első képen egy ismerős arc, alant pedig …..
Egy szimpla társasjáték élvezete nem követeli meg a közös érdeklődési kört egy baráti társaságtól. Ennek ellenére a játékgyártók igyekeznek minél több tematikus készletet a piacra dobni, hátha így sikerül bevonzaniuk az adott téma  rajongóit is. A scifi fanokra pedig…..
SF.blog A Pacific Rim posztere 2012.07.07 20:10:00
Guillermo Del Toro készülő óriás robotos/szörnyes filmjéről már beszámoltunk korábban, de most végre egy helyes kis poszter is érkezett...
Az első állomás nem is a béka, hanem a midikloriánok.   ..
  Neil Blomkamp a Distric 9 után ismét szociális témákat feszegető sci-fin dolgozik. A főszerepben Matt Damon. Amit már a filmről tudni lehet: A jövőben a föld igen ramaty állapotban van. A  Koordinátorok, azaz a kiváltságos 1% viszont az Elysium nevű luxusűrbázison…..
renter 2012.07.05 21:38:15
@Skeez:
Valóban butaság volt részemről nem oda írni. Neil Blomkamp jó barátjáról, a District 9 és azt megelőző Alive in Johannseburg főszereplőjéről van szó.
SF.blog A nap képe: Star T-Rex 2012.07.05 09:52:00
Dinók és Star Trek: Ha két őskövület találkozik.... forrás: geektyrant.com   ..
Különleges akció várja az olvasókat a Galaktikaboltban mától (július 4.) kezdődően egészen péntek (július 6.) reggel 10 óráig! Az alábbi listán szereplő kedvezményes könyvek közül most bármely kettő megrendelésekor egy tetszőleges harmadik ajándékba jár! (Az ajándék…..
  Ilyen lenne a Trónok Harca második évada, ha klasszikus videó játék lett volna belőle. A collegehumor.com jóvoltából. ..