Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i_am_Williams

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.01.12 08:58:56
Megbízhatóan megbízhatatlan Mindenki hitegetett, hogy mennyire jó megbízható autó ez, sajnos nem igaz. Ha csúnyán bánnak vele, akkor elromlik. Még 1,5év után is találok benne szigszalagot meg facsavart, amivel a zsugori elődök szegelték a kocsit. Mire rendberakom és eladom…..
Belsőség Heti merítés 2013.12.08 08:54:53
Robotizált rettenet Magyarországon az automata váltóra sokan értelmetlen amerikai őrültségként gondolnak. Jellemzően azok vélekednek így, akik még soha nem vezettek automata váltós autót. Jómagam azonban biztos voltam benne, hogy saját használatra kizárólag ilyen váltóval…..
i_am_Williams 2013.12.09 12:05:04
@malenykij polgar:
ja haha... ezt is birom a népítéletek 80 százaléka olyan kocsit hajt amit néznék BMW-ből meg legyorsulnak BÉJEMVÉBŐL meg a tököm... ugyanmár a BÉJEMVÉS lesz*r ahogy én is őt! de ez a véleményem az Audiról meg Mecskáról is. Ja és igen Corrado jöhet! Csak szerintem azoknak is a Calibra sorsa jutott...
@Leadfoot:
voltak ettől roszabbak is. ott a Stilo szeretem az olasz technikát igaz az enyém idestova 50 éves de jó műkszik, viszont én úgy vagyok vele, hogy az automatát vezessék a lusta kövér amerikaiak még ők tudják gyártani, ha meg még ráküldenek egy kis eleltronikát ami olaszba sz*r akkor kész agyrém. hozzáteszem vezettem automata Citrom CX-et meg egy 78-as Camarot... az jó volt szerintem, de nekem nem esik nehezem re váltani. SŐT!
Ne vacakoljunk, adjunk egy esélyt annak, aki tényleg közlekedik is a városban. Robogóval, autóval, biciklivel. Szavazz Winklerre és bármit megígérünk! (Egyben ennyit ér egy ilyen szavazás.) Itt lehet, ne légy rest! ..
Három héttel korábbi körképünk a luxusautó-piacról elgondolkodtatott. Hiszen ha a luxus fogalmát úgysem lehet határok közé fogni, vajon lehet-e valamiből luxuseszköz, ami olyan korlátokkal bír, mint egy öreg ezres Swift? Ha sok aranyat és drágakövet pakolunk bele biztosan, de…..
Belsőség KGST-kemping 2013.08.09 07:30:42
Péntek este még  Totalcar autósmoziban voltunk, éjjel egyig beszélgettünk a többiekkel. Közben Prokeeval megegyeztünk, szombaton letrabantozunk Balatonakaliba, ahol a vízparti kempingben családias hangulatú szocialista autós találkozót rendeznek. Rézmányiról, aki az elején még…..
Pár hete hirtelen felindulásból írtam egy posztot Aladárról, a T3-as Transporteremről, pontosabban arról, hogy aznap reggel a Szentendrei úton gőzfürdővé változott a beltér, mert megadta magát egy vízcső, és ezért nem jutottam el vele a szerelőhöz. Még mielőtt kiment volna a…..
i_am_Williams 2013.08.11 13:53:23
@powerage: na de most komolyan... rendes kocsit? nem az az "autóbuzi"(bocsi Totalcar az érdeketekben beszélek vagyis írok) aki 4 évente vesz egy kamu 150000 km-es valami plasztikot és hülyeséget a dumál róla, hanem az aki vesz egy ilyen roncsot és szabadidejében nem itt ül trollkodni hanem a kocsival fogalalkozik és ha valamit sikerül megjavítania rohadt boldog még ha ez egy szerelőnek 10 perc, neki egy délután volt, de ez a lényeg a BOLDOGSÁG. Egyébként mielött az lenne, hogy ügyvéd vagyok, nem vagyok első benyomásra ezek a Béláék nem muzsikáltak valami fényesen, de ha már szép rendezett műhely az általában jót nem jelent. NAgyon ráérnek rendet tartani...
Belsőség Heti merítés 2013.07.21 09:07:00
Szomorú véget ért végtelen történet... Annak ellenére, hogy a saját gazdája mondta, hogy ne vegyem meg ezt az autót, mert problémás, öreg, ki van a lelke. Azonban mint említettem, elég jól kerestem és csak az lebegett a szemem előtt, hogy új fényezés, motorfelújítás, kis…..
Belsőség Heti merítés 2013.06.02 12:06:10
Gyönyörű hobbi, de egy kiszámíthatatlan autó Nagy vágyam volt egy sportautó felújítása, saját ízlésem szerinti kialakítása. Egy barátomnál meg is találtam a megfelelő kiindulási alapot, egy Porsche 924 targát. Szegénykét bontásra szánták, mert már a hócipője tele…..
Jajj,de csúnya! CorollAro 2013.05.18 13:46:30
Decemberben járt a blog hasábjain egy elég csúnyán megbecstelenített Celica, ami már akkor is Corolla volt. Akkor bontásra is árulták, ám volt olyan ember, aki látott benne fantáziát. Most mégis eladja. Alább látható a kibontakozott formája. Fogták a bódét... ... az ARO…..
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
i_am_Williams 2013.04.22 23:54:49
@Dr. Robin Masters: tudod Lakatosék megtalálták időben :D
egyébként érdekes olvasmány volt ez. nem hallottam még róla, de nagyon jó volt olvasni! :)
A Ferrarik utánozására már számos példát láthattunk. Mind csak árnyéka az eredetinek. Egy maláj illetőségű fiatalember pedig nem volt rest megépíteni a saját Ferrariját. A siker? Garantált. Az orra leginkább Enzo.. Hátrafelé pedig egyre szögletesebb.. Mígnem a farrész…..
Belsőség Heti merítés 2013.03.24 08:47:35
Lendület tornádó Hogyan is kezdődött? Több havi ösztöndíjamból sikerült szert tenni egy ´72-es kiadású járgányra. Amikor hozzám került teljesen, szétszedtem és újra lett építve. Azóta lassan 13 ezer izgalmas kilométer van mögöttünk olyan kalandokkal, amiket más…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
Térdig lógó arccal húztuk a belünket az éjszakai parkolóban az autó felé Papp Tibivel. Egyikünknek sem volt nagyon beszédes kedve, egy full-size cikkgyártó-maraton a Genfi Autószalonon bárkit taccsra vág még úgy is, hogy nem először csináljuk. Innen nézve csak egy Toyota IQ,…..
Belsőség Így készül a Totalcar 2012.12.28 19:51:02
Van egy elméletem, miszerint a Hangyásznak is köszönhető, hogy nem jött el az éppen aktuális világvége. Egész pontosan az egyik jelképe lehetne annak, hogy miért is nem jött el. Elmondta ezer és egy ember, hogy 2012-re a világ olyan erkölcsi válságba került, annyi természetes…..
Belsőség Heti merítés 2012.12.16 08:45:03
Kanyarok királya, 59 lóval is az elsők között Mit írjak fapad, de másként nem lenne 2 milla az ára. Műanyagok mindenhol, de nem zörögnek, amíg nem mész át egy vasúti-, vagy villamos átjárón. Akkor igen, de utána elnémul. Jól össze van szerelve. Hátul nincs kapaszkodó,…..
i_am_Williams 2012.12.23 16:45:33
@para'zslo' pacikaki: mi innen szerb honból mentünk horvát tengerre 98-as évjáratú Swiftel 5-en 760km egy nap derékfájás volt de ki lehetett bírni. Nekem most zaszti yugom van 2001-es és mit mondjak.. 190cm magas vagyok vezetőülés és a hátsó ülés közt 10cm a hely :D de megy mint a rakéta igaz 1,3-as a motorja meg 800 kiló de ezért hívom 2+2 üléses coupé-nak :D
Jajj,de csúnya! A régi jó dolgok 2012.11.09 11:08:22
Csonti megint alkotott. Ezúttal még olyan autó is párosul hozzá, ami ugyan volt már nálunk, de egy pár apró változáson átment azóta. OMG, LOL, WTF. AZ ÖSSZES ELCSESZETT NETES LEESETT AZ ÁLLAM RÖVIDÍTÉS ESZEDBE JUT, HA BEÜLSZ EBBE- EBBE- EBBE A SZAVAK SINCSENEK RÁ, MILYEN…..
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..