Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamsz

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futólag Születésnapomra 2012.11.15 23:06:29
Ismét úton. A helyszín azonban most más: Európa sokarcú, hol grandiózus, hol ütött-kopott fővárosának hangjai és fényei vesznek körül a november közepi estében. Korán sötétedik már itt is. Az ég felveszi azt a semmivel össze nem hasonlítható furcsa…..
Futólag Futás a sötétbe 2012.11.07 23:31:21
Sűrű sötét az éj... idézhetném Arany Jánost, de nem volna teljesen igaz: sötétnek ugyan sötét van, de még csak fél nyolc körül jár az idő, az éj még messze. Hiába, a november is megérkezett. Amikor az imént beléptem az ajtón, még ugyanaz a bizonytalan, borzongató hűvös…..
Futólag Reggel, csikószárnyakon 2012.11.04 17:10:52
Figyelmeztetés: A képek NEM illusztrációk! Vigyázat, a következő írás hatására arra fogékony egyének minden átmenet nélkül futócipőt húzhatnak, és elindulhatnak egy körre. Az ebből eredő általános megdöbbenésért és a leeső állak okozta anyagi károkért a szerző nem…..
Futólag Ráncfelvarrás 2012.11.04 13:54:57
Ahogyan gondolom, már első pillanatra szemmel látható, volt egy kis ráncfelvarrás. Nem nálam, én már aligha leszek tőle szebb :-), hanem a blogon. A cél az volt, hogy az eddigi arculat kicsit egyénibb legyen... de nem biztos, hogy ez lesz a végleges. Úgyhogy nagyon nem kell…..
Az utóbbi hónapokban sokat gondolkoztam azon, hogy tulajdonképpen miért is futok, mit jelent nekem az, hogy felkelek, és elindulok újra és újra. Először azt hittem, hogy idővel fogok erre egy mindent megmagyarázó választ találni, de mostanra beláttam: ez nem valószínű. Sok ok van,…..
Futólag Műsorváltozás 2012.10.17 22:17:51
A kedves olvasóknak (már ha vannak ketten...) akik eddig követték a blogot, feltűnhetett, hogy augusztus eleje óta nem igazán mozgott itt semmi, maximum a pókháló nőtt. Ennek több oka volt, többek között az is, hogy a szerzőnek hirtelen sok egyéb tennivalója is akadt, de a…..
Futólag Július havi statisztika 2012.08.02 22:34:01
Ki hinné, de ismét eltelt egy hónap. Így ismét itt az ideje, hogy egy kicsit elmerüljünk a számok világában. Üzembe is helyezem a statgépet. :-) A beosztás a júniusban már bevált formát követi, csak itt-ott csiszolgattam rajta. Darabbér A hónapban összesen 20…..
Bréking! Mivel a nyár közismerten elhozza a pezsgést, a zseblámpás ligeti futók kemény magja sem bír magával: a szokásos kéthetes ritmust megtörve most hétfőn este is lesz zseblámpás futás, a szokásos Ligetkör útvonalán, de a nagyon menő "Monday warmup" néven. Jelentkezni…..
N.B. A fényképekért köszönet Viktornak és Gábornak! Szépen eltelt az idő a Szent Iván-éj óta (már lassan ismét láthatóan rövidebbek a nappalok), így csütörtökön ismét itt volt az idő, hogy összejöjjenek a sajátos cross-over sportág, a belvárosi hegyi futás kedvelői…..
[N.B. Fényképek ismét nincsenek, mert éppen megint senki nem hozott gépet. A hőkamerát is mindig csak ígérgetik, pedig az lenne ám az igazi hangulatkép. :-P] Bár az utóbbi időben nem lehetett panaszkodni a változatosságra (főleg, ami az időjárást illeti), és javában tombol a…..
Futólag Berlin futócipőben 2012.07.21 16:16:00
Na és akkor itt a másik élménybeszámoló a múlt hónap külföldi kalandozásairól, mégpedig Berlinből. Itt öt napig volt szerencsém élvezni az "edzőtáborozást", és ez nem túlzás, mert amíg ez idő alatt otthon még a tevék is a jégszekrényben ültek, addig a német…..
A tegnapi nap rendezték a 30. s így jubileumi Balaton-átúszást, amelyen csekélységemnek is sikerült tiszteletét tennie, igaz nem harmincadszorra, csak úgy kb ötödik alkalommal. Furcsa esemény ez (a "verseny" szót direkt nem használnám, mert a szpíker is sokszor hangsúlyozta, hogy…..
Futólag Ma este Ligetkör! 2012.07.02 06:47:00
Szolgálati közlemény: Mivel ismét hónap első hétfője, ezért... kitaláltátok: ismét Zseblámpás Futás a Városligetben.  Találkozó este kilenckor, a Közlekedési Múzeumnál. Előzetesen jelentkezni az esemény Facebook oldalán is lehet, de jelentkezés nélkül is mindenkit…..
Futólag Havi stat június 2012.06.30 23:47:00
Na és akkor eljött az első olyan hónap vége is, amikor itt működik a blog, úgyhogy ideje egy kicsit statisztikázni. Darabbér Először a szürke tények: a hónapban összesen 15 edzésként nyilvántartott eseményt rögzített a fekete doboz, ezek 100%-ban futások voltak. Ez májushoz…..
Futólag Brüsszel futócipőben 2012.06.30 11:18:00
Most ismét valami újba kezdek. Mivel időről-időre úgy hozza az élet, hogy néhány napokra külföldre utazom, van időm egy kicsit "futó szemmel" is ránézni egy-egy európai városra. Ebben a hónapban két ilyen kirándulás is volt, ezek közül az elsőről szeretnék most…..
[Update 2012.06.30.: Most már fényképek is vannak, amikért külön köszönet Andinak!] Szerdán megint a közösségi program mellett tettem le a voksomat a magányos körözés helyett, és ellátogattam a BudapEsti Belvárosi Hegyi Futás soron kívül rendkívüli kiadására. (A…..
Már eltelt lassan két hét, így volt idejük ülepedni az emlékeknek. De azért ez a verseny később visszagondolva sem lesz "egy a sorban", több okból sem. Az első mindjárt az időjárás. Egy héttel a Kékes (és a nagyon kellemes hegyi levegő) után ismét a nagy városban.  A…..
A mai nap igazi rekkenő kánikula volt, de mégis egy esőnappal ért véget. Hogy miért? Ehhez érdemes egy kicsit visszamenni az időben. Volt egyszer, hol nem volt egy lelkes csapat, akik feltették maguknak a kérdést: ha már láthatóan egyre többen járnak Budapesten futni, és ha már…..
Na szóval ma úgy döntöttem, hogy itt az ideje valami újat kipróbálni. A választás a Hajógyári-szigetre esett, hiszen péntek este úgyis az összes menő arc odagyűlik :-) még ha jellemzően nem is futni. ;-) Most, hogy visszaértem, gondoltam pár mondatot levések a vizit…..
Futólag Kékes után II. 2012.06.17 17:09:00
Azóta a BSI jóvoltából megvannak az eseményen készült képek is. Bemelegítés még nagyon optimistán: Útközben hegynek fel: A cél már nincs messze :-)  A csúcson kell abbahagyni :-) Az időeredmények is kikerültek közben a BSI oldalára, egy kicsit több lett, mint…..
Futólag Gondolatok Kékes után 2012.06.17 16:46:00
Na szóval ma megvolt az év egyik jelentős erőpróbája, a 15. (de nekem még csak második) Kékes Csúcsfutás. Míg tavaly főleg a kiváncsiság, kicsit az aggodalom, meg a meglepetés dominált, addig idén már kezdett sok minden ismerős lenni, így volt időm másra is figyelni. Érdekes…..
Futólag Bevezetés, avagy.... 2012.06.17 16:36:00
...ha már mindet megpróbáltál, végső esetben olvasd el a használati utasítást. Szóval, ez a blog alapvetően kisebb-nagyobb virtuális papírfecnik gyűjteménye, amik közelebbről vagy távolabbról kapcsolódnak a sport, azon belül leginkább a futás világához. Ezért sem…..