Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titánlakat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye megvan még az RBX.hu? A januárban megírt maratoni szervizelés közben felszívódott fejhallgató esete nagyon szépen zárult, de most megint előkerült a cég, egy szomorúbb helyzet kapcsán. Olvasónk cége az RBX.hu-tól decemberben vásárolt, előre fizetett, majd várt. Mivel a rendelésének csak egy…..
titánlakat 2020.03.07 09:36:20
@Terézágyú: nem kéne ingyen utazniuk, nem kéne ellopni a magánnyugdíjpíízt
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
titánlakat 2020.01.10 14:33:51
  A 45-60 év körüli olvasóinknak talán megdobban a szíve a mai téma hallatán, hiszen a "legendás" magnókazettáról szól a mai mese. Ezen korosztály tagjainak szinte kivétel nélkül van valamilyen sztorija ami összefügg a kazettával azaz hivatalos nevén a compact-cassette-tel. Ki ne tekerte volna…..
titánlakat 2019.02.22 16:07:06
Mint már említettem ehelyütt, az étkezési célra árult magból vetett bab igen szépen termett idén. Az Erzsike fajtát zsengén kifejtettem és lefagyasztottam, a tarkabab néven vett változatot teljesen száraz állapotban tettem el. Az előbbiből egy adagot szintén megszárítottam és…..
titánlakat 2018.09.19 15:34:23
Minden összeállt ahhoz, hogy elinduljon a lakás felújítása. Mielőtt belevágunk, bemutatom a projektet. Hol, mit és mennyire újítunk fel, mi történik majd a lakásban és a blogon az elkövetkező három hónapban...
Videósorozatunk legújabb részében Dani kisebb pánikot okoz Zsuzsának azzal, hogy jelképesen elveszi a táskáját, és benne a pénztárcáját, hogy bebizonyítsa, elég egy telefon arra, hogy taxiba üljenek, ebédeljenek, vagy éppen bevásároljanak. Az elmúlt években szinte hatványozódott azoknak a…..
titánlakat 2017.12.12 15:07:50
@báró Csekonics: Nem, csak otp-s virtuális kártyád lesz
Egyébként aki irtózik Csányi banktól: csak szólok: www.kh.hu/bank
Ha megtervezték volna, akkor sem lehetett volna jobban elterelni a figyelmet arról, mi is állhat a háttérben. A maga módján Simicska-történet ez is. Mert aligha tévedek nagyot, amikor azt gondolom, hogy a hisztérikus őrület, amit az elmúlt napokban Jakupcsek művésznő…..