Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoldenHeartChris

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kaptár széria néhány epizódja alighanem a Baaad Movies-on belül fog helyet kapni, de a 2012-ben készült animációs A kaptár: Kárhozat egészen más kategória, személyes véleményem szerint pedig az eddig készült legjobb Resident Evil adaptáció.     ..
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Baaad Movies Besztof: 24 2013.10.06 13:32:25
Avagy a 10 legjobb jelenet a világ egyik legjobb sorozatából. ..
GoldenHeartChris 2013.10.06 16:42:03
Üdv mindenkinek! Kisebb szünet után egy pikáns témát szolgáltató toplistával térek vissza. A jövőben lehet majd számítani jó sok toplistára, amelyeket igyekszem a lehető legváltozatosabb tematika alapján kiválogatni. A színésznőknek két feltételnek kellett megfelelniük,…..
GoldenHeartChris 2013.05.15 18:21:11
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Noha nem szilveszteri különkiadás, de ezzel a videóval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni minden nézőnknek! ..
GoldenHeartChris 2013.01.02 08:39:40
@xx18Rolandxx: Talán mert a CGI is baromi sok pénzbe kerül és ez a film tele volt vele? Miért hiszik ennyien azt, hogy azért fordulnak a CGI-hoz, mert az olcsóbb? Nem olcsóbb, sőt, csak simán egyszerűbb megoldás.
Szerintem egyáltalán nem lehet panasz a 2012-es filmévre, de amit egyedül 2013 januárja kínál…Ezt kapjátok ki: Gengszterosztag* Django ElszabadulLincolnJack Reacher*ParaNormanKényszerleszállás*FrankenweenieErőnek erejével (Last Stand) *A rajtaütés (The Raid)*Dredd *Az, amit én…..
Hosszú kihagyás után folytatódik a Kérdezz-felelek... még mindig nagyon sok van hátra, de igyekszünk! Kérdezz - Felelek (39) Kérdezők:T86 Kérdezz - Felelek (40) Kérdezők:T86Dj.Pk Kérdezz - Felelek (41) Kérdezők:Dj.PkKoppány96danivilla Kérdezz - Felelek…..
Na, ahhoz képest hogy milyen döcögősen indult a verseny, a végére csak összejött 21 nevező videó, ami azért elég szép szám! Ráadásul amiket eddig láttam, azok elég jók is voltak. Most rajtunk a sor, hogy átnyálazzuk magunkat a videókon és felállítsuk a rangsort (nem lesz…..
GoldenHeartChris 2012.09.04 20:09:57
Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom…..
GoldenHeartChris 2012.07.20 08:19:41
Jajjj, úgy látom valaki itt jött és megmondta a tutit. Azért csinálják, mert élvezik, ez a hobbijuk, kész, passz. Nincs nekik semmi egyéb küldetésük, a videók szórakoztatás céljából készültek és nem céljuk semmit sem elérni. Meg tök értelmetlen példa volt felhozni erre a port.hu-t. Ennyi erővel miért nem mondtad azt, hogy a Baaad Movies sosem fog felérni az IMDb-hez. Ugyanolyan sarkított és ostoba példa lenne. De ha már itt tartunk, azt kritizálod, hogy valaki névtelen? Ez az internetes világ, könyörgöm, mindenki nicknevek mögé bújik, ahogy te is. De ha a te gondolkodásmenetedet követjük, akkor soha se csináljon senki semmit, mert minden csak koppintás, mert már megcsinálták ezt azelőtt. És az nem koppintás, ha valaki készít egy honlapot, amit egy másik honlap inspirált. És igen, csak azért mert itt a blog.hu-n nincs kint a teljes nevünk és a fényképünk, attól még ugyanúgy szemtől szemben is fel merjük vállalni a véleményünket, ugyanis semmilyen következménye nincs. Mert most komolyan úgy beszélsz, mintha odajönnél és agyonvernél minket, ha kiállunk a véleményünk mellett. Ostobaság gerinctelen suttyóknak beállítani minket csak azért, mert nem a saját nevünk van kint itt, ahogy neked se. De kár itt beszélni a magas lóról a képmutatásról, mert számodra már az is az, ha valaki avatarnak nem magáról tesz ki fényképet, vagy nem a saját nevét használja. De kb. te is csak egy vagy a névtelen kommentelők közül, úgyhogy kb. bagoly mondja effektus érvényesül. És mielőtt még ilyen nagyvonalúan ítélkeznél mások felett, nézd át még egyszer az érvelésedet, hogy legközelebb ne legyenek benne logikai ellentmondások.