Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiakadtam

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
kiakadtam 2012.07.04 11:02:13
@Meleardil Eressea Iluvadan: Sajnos egyet kell értenem. Évek óta csak ÁVH-nak hívom rendőrséget, mivel az. Állam Védelmi Hatóság. Sőt mostanában Bűnöző Védelmi Hatóság, mint a Vizoviczki-ügy mutatja. Semmi köze nincs a "rendőrségnek" a közbiztonsághoz, közrendhez, dolgozó-adófizető polgárok - és azok gyerekeinek - megvédéséhez, törvény és jog védelméhez. Nekik csak egy dolguk van: a hazaárulók - lett légyen bármilyen pártszínűek - védelme. És ahol az államot évtizedek óta hazaárulók üzemeltetik, ott ez így megy, ez a természetes. Így aztán senki nem követett el semmit, nincs itt semmi látnivaló, húzzon mindenki a 'csába!
Csak három fiatal meghalt.
Ha lenne Rendőrségünk, az talán tett volna valamit.
Az ÁVH ezt magasról leszarja.
kiakadtam 2012.07.04 11:07:46
@csizsikpizsik - pique takarodj!: tudod az a vicces, hogy pár éve, amikor tésztát, lisztet és cukrot osztottak rászorulóknak, akkor a cigányok tízmilliós kocsikkal mentek felvenni a segílyt, kitört a verekedés, és még egy biztonsági őr is kapott. Szóval attól tartok igazad van neked is.
Itt a rendőrség és a szervezők baszták el, az meg, hogy a rendőrséget kik züllesztették jelen állapotába, az előző hozzászólásom tárgya.
Ezúttal jónéhány reggeli kávé lecsúszott mire a végigrágtuk magunkat a hétfői Közbeszerzési Értesítőn. Blogposztunkban az érdekesebb beszerzésék közül szemezgetünk. Közös bennük, hogy a nyertesek cégek mögött kormánypártokhoz közeli vállalkozók sorakoznak fel.…..
Tegnap benyújtotta a kormány a jegybanktörvény módosítását. Egy vaskos-veretes dokumentumra számítottam, ha már ezen dolgoznak hosszú hónapok óta, de csak 3 oldal az egész. Remélem nem vész kárba ez a "nagyszabású"  munka, és nem dobják vissza Brüsszelből ... mondjuk erre…..
kiakadtam 2012.06.22 15:45:11
@Enrico72: Minden NORMÁLIS és DEMOKRATIKUS országban független a jegybank, ami azt is jelenti, hogy a monetáris politikába NEM POFÁZHAT BELE AZ ÁLLAM. De Orbánnak nem áll fel, ha valamibe nem pofázhat bele, és ahogy nézem Anikó asszony eléggé veri a fejét már, hogy csináljon valamit végre, vagy legalább vegyenek fel egy fiatal kertészt...

Ja, és te egyenes gerincű küzdésnek hívod ezt a mocskos aljas sunyi trükközést és hazugságcunamit, amit két év alatt ránk zúdítottak? Elmész te az anyádba, hülyegyerek.
Vastagbőr Martonyi gratulált 2012.06.21 12:01:00
"Martonyi János elismerően szólt az egyiptomi demokratikus átalakulás eddigi eredményeiről, és gratulált az első szabad elnökválasztás sikeres lebonyolításához, amely megfogalmazása szerint fontos mérföldkőnek számít - olvasható a közleményben. A magyar külügyminiszter…..
Kiakadtam Navracsics hisztériája 2012.06.17 15:54:00
Idézet: "A politikus [Navracsics Tibor] megemlítette, hogy az utóbbi napokban gerjed egy hisztéria, miszerint soha ennyien nem akartak elmenni az országból, és a fiatalok reménytelennek érzik a helyzetüket. Szerinte ez 2004 óta megfigyelhető, hiszen az uniós szabad mozgás lehetővé…..
kiakadtam 2012.06.20 18:56:35
@imres: primitív degradáló hozzászólás. Kár volt megírni. :)

Egyébként tényleg az. Annak is szántam. És lesz még rosszabb.
Szőcs Géza kulturális államtitkár június 13-án, szerdán lemondott posztjáról. Balog Zoltán EMMI-miniszter még aznap bejelentette, hogy az NKA-t tavaly ősz óta irányító L. Simon Lászlót, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, az Országgyűlés kulturális bizottságának…..
kiakadtam 2012.06.18 15:23:36
Itt van néhány felejthetetlen örökbecsű verse ennek a szardarabnak:
magyar-irodalom.elte.hu/prae/pr/200206/24.html

A Kossuthon panaszkodott egyszer, hogy ő mennyire nem bírja a napi politika embertelenségét, és ő költő elsősorban, és hú meg ha!

@46,52%: én sosem voltam a szavazójuk, de ugyanezt javaslom nekik.

@dr. mesterseges szinezek: na erről van szó.

@dr. Aullah: lehet, hogy nekik ez a fasz már túl büdös, még ha fideszes is... :D