Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spartacusi Gumihalacs

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
Spartacusi Gumihalacs 2014.11.02 20:53:16
A címben benne minden, ami fontos, alant a poszterek. Évadnyitány: április 6.  ..
Spartacusi Gumihalacs 2014.02.26 19:21:37
comment:com Hírek kávé mellé 2014.01.27 10:49:40
23 rejtett poén, infó, utalás, rajongóknak való kedveskesés a Sherlock 3x02-ből itt. Sarah Hay balett-táncos főszereplésével forgatja a Starz Flesh and Bone című balett-táncosnős drámasorozatát. Hogy lesz ebben csöcs??? Ha elütésről van szó, én vagyok sz utolsó aki bárkit…..
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
Nem sokkal azután, hogy kiszivárgott: Carter Bays és Craig Thomas tényleg ennyire korlátolt, a CBS fantáziája pedig egy zsák lepkéével vetekszik, a network pilot megrendelést adott a How I Met Your Mother testvérsorozatának, amiben ugyanazt a kibaszott történetet fogják elmesélni,…..
Diána fiatal budapesti nő, szlovák fiúhoz ment férjhez. Milyen egy színszlovák faluban egyedüli magyarként élni? A román jégkorong-válogatott 22 tagjából 21 erdélyi magyar. Mit éreznek a fiúk a román himnusz alatt? Pista vajdasági magyar, szilvapálinkát főz szerb sógorával,…..
Spartacusi Gumihalacs 2013.10.28 20:56:27
@Cave Nick: Ja, én is ezt kerestem, mert érdekes műsornak hangzik.

M1-en lesz:
1. rész, Szlovákia (október 29., 23.35)
2. rész, Románia (október 31., 23.50)
3. rész, Szerbia (november 5., 23.45)
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.22 09:30:00
A Fox nem november 4-én, hanem csak 17-én mutatja be JJ Abrams Almost Human című új scifi-sorozatát. A vasárnapi premier azért kell a Foxnak, mert így az amerikaifutball-közvetítés vezeti majd fel, és ettől nagyobb nézettség-boomot várnak. Másnap aztán jön a második rész is, a…..
Spartacusi Gumihalacs 2013.10.22 20:46:44
@hambig: @fess86: Visszakerestem nektek, itt van két cikk, ami ezzel foglalkozik. Lényegében arról van szó, amit fess86 írt, hogy a pacemakereket időnként újra kell(het) kalibrálni, ezért van hozzáférési lehetőség.

A cikkek:

hvg.hu/tudomany/20050303pacehacker

hvg.hu/tudomany/20130729_meghalt_a_hacker_aki_tavolrol_halalossa_t
Ő lenne az, Az inkvizítor névre hallgat, és az a dolga, hogy levadássza a jediket, mert ezek szerint ez az egyetlen olyan dolog, amiről még lehet valamiféle sorozatszertűséget forgatni. A történet a hivatalos kánon része lesz, 14 évvel a Sith-ek bosszúja eseményei után játszódik…..
Spartacusi Gumihalacs 2013.10.16 18:02:29
@krycek07: A sorozat a III. és a IV. rész között játszódik majd, a birodalom felemelkedésére, és a megmaradt jedik levadászására fog koncentrálni. Kinézetre a stílusa hasonló lesz a Clone Wars-éhoz, talán egy kicsit kidolgozottabb (kevésbé baltával faragott animáció). És igen, Disney-Lucasfilm produkció, részben ezért fejezték be a Clone Warst, mivel az a Cartoon Networkon ment, ez meg a Disney XD-re megy majd (a Disney gyerekcsatornája).

en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_Rebels - ez a wikipedia oldala

en.wikipedia.org/wiki/Dave_Filoni - ez meg talán a legfontosabb arcé, aki részt vesz benne, ő már a Clone Warson is dolgozott

Én egyébként nagyon várom a sorozatot, remélem megtalálják a hangsúlyt, hogy a gyöker... izé gyerekeknek is, és a hardcore SW-fanoknak is tetsszen majd.
Spartacusi Gumihalacs 2013.10.16 18:27:15
@doggfather: Meglátjuk, hátha Abramst a midikloriánok nemzették...

Amúgy SW-fanoknak érdemes megtekinteni a The Star Wars című 8 részes képregénysorozatot (eddig 2 rész jelent meg), ami "elvileg" Lukács Gyuri (alias: Dagobert bácsi) eredeti verziója volt a történetre. Nekem tetszik, olyan mintha egy - nagyon - alternatív univerzumban játszódna.
A Nielsen és a Twitter tegnap tette közzé az első olyan táblázatot, ami a közönségméréssel foglalkozó cég a közösségi mikroblogszolgáltatás televíziózással kapcsolatos adatit összesítve igyekszik felmérni, melyik tévéműsorról "beszélgetnek" a tiwitterezők leginkább. Az…..
Spartacusi Gumihalacs 2013.10.08 20:22:11
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Spartacusi Gumihalacs 2013.09.27 12:50:15
A Tv2 Bűnök és szerelmek című új napi szappanja több (mély) sebből is vérzik, tegnap írtunk erről egy közepesen hosszú dolgozatot, legyen elég annyi, hogy a főszereplő családot Bodzás klán néven emlegetik, a többit itt el lehet olvasni. Egy dologról nem volt eddig szó, a…..
Sean Bean, Az Ember, Akit Szinte Minden Szerepében Kinyírnak, ismét sorozatszerepet vállalt: a Trónok harcában lefejezett Ned Stark után most a TNT-nek forgatja a Legends című sorozatot. Bean egyébként Brendan Fraser helyére került be a sorozatba, ami egy kicsit meglepő, mármint az,…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..