Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TARTYOM

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
TARTYOM 2012.09.16 20:27:21
@Szaszy G: +1
TARTYOM 2012.09.16 20:30:37
@genyamagyar: Találkoznál velem, akkor a 2. szavad után kapnád a csicskapofont, mivel én nem tisztelem a kort. Az nem érdeme senkinek. Ha meg csak ennyit tudsz felmutatni, akkor már szó nélkül adom a csicskapofont
TARTYOM 2012.09.16 20:46:40
@genyamagyar: Ezt a barátok köztben hallottad?
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..
TARTYOM 2012.08.30 14:06:16
Masszív össztűz alá került a Facebook egy közelmúltban napvilágra került eset miatt, miután gyermekvédelmi csoportok lelepleztek egy olyan "A pedofilok is emberek" feliratú Facebook oldalt, melyen egy felnőtt ballonkabátos férfi követ egy kislányt a sikátorban. A Facebook…..
BuheraBlog Shamoon / Saudi Aramco 2012.08.27 13:37:16
A világ legnagyobb olajipari vállata, a Saudi Aramco izolálta a hálózatát az internettől augusztus 15-én, miután a cég megközelítőleg 30000 (4 db nulla) munkaállomásán találtak valami kártevőt. Igen, a harminc ezer szerintem is soknak tűnik. A www.aramco.com jelenleg is offline,…..
TARTYOM 2012.08.28 11:59:15
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
Képek: Krúdy a Mókus utcában (Puffancs) és a Kazinczy utca (Két Cica Konyhája) Hölgyeim és uraim, ez itt kérem a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Otthontérkép közös játékának újabb nyolcaddöntője. A cél még mindig ugyanaz: megtalálni főváros legszerethetőbb…..
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A CBS veterán reality-je egy duplarésszel 15 új és három visszatérő játékossal jelentkezik szeptember 19-én, alig várjuk már az új évadot. A szereplőket elnézve nem nagyon tudunk különösebb következtetést levonni a kínálatról, max annyit, hogy csöcsben azért erősített a…..
TARTYOM 2012.08.21 19:14:43
:D
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
TARTYOM 2012.08.19 13:10:46
@Monarch: Meg meg..

Fuss svédországba majd az usa ba majd a faszom tudja hova, a csaj majd toplistás bűnöző lesz!

Aki elhiszi, hogy Assange bármit is csinált azok kívül, hogy feltárta az igazságot az egy gyökér.

A 2 ribancot meg jól be kellene vágni valami kemény női börtönbe 15-20 évre rágalmazásért.
TARTYOM 2012.08.19 13:13:02
@mokkaczuka: De buta vagy ember...

Neked mond valamit az USA vs Mexikó?

Ha átmész a határon az USA jogrendje nem vonatkozik rád. Csak 1 vonal, de azt nem lépheti át az ottani rendőr. Volt is ebből régebben egy botrány, hogy átment az usa rendőr valami 12 métert a vonalon túlra és onnan hozott vissza valakit... Csak éppen ezt nem lehetett volna és ez miatt ki kellett adni Mexikónak
TARTYOM 2012.08.19 14:26:10
@moncayo: +1
Több száz férfi, egy teljes hadsereg csontjaira bukkantak Dániában egy tőzeglápban. A harcosok 2000 éve haltak kegyetlen halált.   Az Alken Enge-lápban talált több mint 200 harcos maradványain jól látszanak a kegyetlenkedés nyomai, törött csontok, köztük koponyák…..
TARTYOM 2012.08.15 19:04:55
Közel 50 ezer halott hat év alatt, rengeteg lefejezve, tömegsírban – egyebek mellett ez a mérlege 2006 óta a mexikói drogháborúnak, melyet rivális kartellek vívnak egymással. Bemutatjuk a legfontosabb szereplőket! (Figyelem, a posztban csak felnőtteknek szánt kép is…..
TARTYOM 2012.08.12 15:00:31
@DR. Smit Pal: Akkor szépen vedd ide az alkoholt, a koffeint, a nikotint és a cukrot is. Különben kussolj.
TARTYOM 2012.08.12 15:02:42
@hami: A kokainra 12x nehezebb rászokni mint az alkoholra.

Illetve a kokain nem okoz elbutulást és szellemi leépülést mint az alkohol, viszont okoz nyereg ferdülést.

Nem véletlenül van az, hogy aki kokaint szippant pár naponta az ezerszer értelmesebb ember mint az aki berúg pár naponta.
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
TARTYOM 2012.08.11 19:16:33
@kvadrillio: Te mi a faszomról beszélsz te szerencsétlen? :D:D:D

Elmondom a buta fejednek, az alkohol az egyik elgerősebb drog.

A koffein is drog.

A nikotin is drog (nem is akármilyen függőséget okoz).

A cukor[!] is drog.

Kár leírnom mert a buta agyadig sosem fog eljutni
Ugyan nem értjük, de mindegy. Létezik egy Lovecat magazin, amelyet a címe alapján másnak gondolnánk, de ők divattal foglalkozó újságként aposztrofálják magukat, vagy hát inkább modellekkel. Oké. Nem a mi tisztünk megítélni. A lények, hogy elővették a két egykori…..
TARTYOM 2012.08.11 08:29:55
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
TARTYOM 2012.08.10 23:27:28
@lac1: Te honnan a kurva anyádból tudod miért lett?

Olvasd már el a kibaszott búcsúlevelét és rájössz, jaa hogy nem tudsz angolul de még olvasni sem. Hát sajnálom baszdmeg.

Arról nem is beszélve, hogy Curt már gyerekkora óta depressziós volt, de gondolom 6 évesen amikor kiderült már akkor is drogozott nem ?

Buta barom fasz.
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Észak-Amerikai box office:Új bemutatók: Két filmet mutattak be a hétvégén Amerikában. Úgy hitték a Columbiánál, hogy jó ötlet Schwarzenegger egyik legsikeresebb (és legjobb?) filmjét újraforgatni. Rosszul gondolták. Bár Philip K. Dick regénye tényleg nagyszerű és tele van…..
TARTYOM 2012.08.09 11:46:30
Országunkat messze elkerüli a válság - legalábbis erre utalnak egyes, költségvetési gazdálkodásunkat reprezentáló hírek. A kiadásokból nem látszik, hogy hazánkban csökkenő tendenciát mutat a reálbér és a fogyasztás és százezrek érzik úgy, ebben az országban már nem…..
Egy hamburger 11 ezer forint. Egy kis doboz cseresznye 2100. Egy egy hálószobás lakás a városközpontban havi 2,6 millió (!!) forint. Íme, pár tétel a világ legdrágább városából. Ki nem találnátok, hol van! Tíz éve ért véget a polgárháború Angolában, azóta alaposan…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
TARTYOM 2012.08.04 21:40:53
@NEHALEM: Ez teljesen mind1 minek az oka. Szar és kész. Lehetne erről 10.000 oldalas könyveket írni, csak éppen értelme nincs.

Elbaszta a kormány, elbaszta a nép. A nép azért mert megválasztotta, a kormány meg azért mert balfasz volt eddig a váltás óta mind. A nép pont olyan hibás mint a kormány, mert egy értelmesebb országban már szanaszét verték volna a parlamentet a "lázadók" (Nem nem a 2006 os fogatlan fizetett agymosottakra gondolok)
TARTYOM 2012.08.04 21:48:43
@Mojzes Pál: Statisztikát kérek most.

addig ez mind fap fap fap
TARTYOM 2012.08.04 21:55:48
@NEHALEM: Ja veled itt fejeztem be, mert szerinted a zsidók összegyűlnek egy pincébe és megbeszélik, hogyan döntik be az országot ja.
Nem nagyon szoktunk celebekkel foglakozni, de Schobert "update" Norbi egy olyan tökéletes vázlatot nyújtott arról, miként működik az üzleti lobbi, és hogy nem csak hasra van lefogyva, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni 5 csillagos teljesítménye mellett. Kezdjük is rögtön Norbi…..
TARTYOM 2012.07.24 18:46:14