Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolandhazatér

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roland hazatér Vége 2008.02.10 15:34:57
Kedves Olvasóim,barátim,ismerőseim! Ezennel véget vetek Roland kalandozásainak. Aki még nem olvasta,az kezdje alulról,aki végigkövette annak KÖSZÖNÖM! Remélem tudtam néhány kellemes percet szerezni a humor eszközeivel...A blog fénykorában napi 300 látogató is megfordult…..
Sziasztok!Már nagyon rég irtam. Köszönöm,jól vagyok,és igeeeeennnn,HAZATÉRTEM! :-) December 31. SZIN ICE, Szegedi Műlyégpálya. Magnás Miska nyakában lógva egy fantasztikus koncert,és a 2008-as év borzalmai...Pezsgő,konfetti,rúzsfolt,nyáááál...:-) Pedig a Magna nem a Backstreet…..
Nos. Véletlenek pedig vannak. Új életet kezdtem,koncertről konertre. Új gazdám Mező Misi alias Magnás Miska,aki a TIK-ben örökölt meg...:-) Azóta felvitte az Isten a dolgom,nem állok szóba holmi kínai kendőcskékkel. Csak az igazi török selyem,csak az egzotikum...:-) A Magnával…..
Hello Mindenki! Már rég nem irtam...Kicsit elvesztem Magnás Misivel,meg a többiekkel...Új album,koncertek,dedikálás...Továbbra is a nyakában. Éjjel-nappal!:-) Nemrég volt Krisz szülinapja,sokat gondoltam Reá,remélem nélkülem is jól sikerült a buli...:-(  Kedves Barátaim!…..
Egy újabb bál,újabb izgalmas story...Szóval újra Szegeden! Egyetemi Gólyabál,ráadásul a TIK-ben! Még Krisz nyakában jártam itt,de akkor csak a könyvtárban. Most pedig BÁÁÁL,BULI,ALKOHOLLL!!! Hát nem semmi.:-) Minden rendben ment egy ideig,Montival jót lógtunk a rendőrsrácok…..
Túl egy sikeres rendőrbálon,most Szegedre készülök! Nagy szerencsémre pont Kendi mellé kerültem a bőrőndbe,most innen írok! :-) Kendi valóban selymes,és érződik rajta a kedvenc női illatom...Dolce Gabbana...WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :-) A srácok az Egyetemi Gólyabálról…..
Bizony eljutottam ide isss!!! A Rendőrbál. Montival abban reménykedtünk,hogy MI leszünk a kiválasztottak,és bejött. Még a bacardi-foltom sem zavarta új tulajdonosomat! Ennyi rendőrt egy helyen...:-) Sok-sok egyenruhás,az ország legnagyobb csocsói! És most hogy a határőrség…..
Amint írtam,Pesten vagyunk Goldival. A két srác rendőrtisztire jár,és bizony báli szezon van a fővárosban is!!! Kíváncsian várjuk,milyen itt egy bál...Csak abban bízhatunk,hogy bennünket, azaz a "szegedi lenyúlt nyakkendőket" akasztják majd a nyakukba...:-)…..
Igen nehéz erről beszélnem...Mostanában sokat lógatom az orrom...Illetve egy lány szekrényén lógok. Sokáig a báli ruhája alatt tartott(2-3nap),de szerencsére a ruha a mosogépbe,én meg néhány társammal együtt(Goldenhand-később Goldie,Del Monte-később Monti,Angelo…..
Hát hol is kezdjem...Ezek a Jugyus csajok tényleg tudnak bulizni...Folyt a bacikóla,mint csapból a víz...3 szobás lakás,és voltunk vagy 30an. Ilyen egy jól megszervezett buli! Illetve majdnem ilyen...:-(  Szóval mindenki nagyon belejött. Úgy 10 körül érkezett az első csapat.…..
Már 3 nap eltelt,és egész jól kijövök Montival,Angival és Goldival. Egész nap lógunk...A szekrényen. Állítólag itt ma valami nagy buli lesz,és a lány azt mondta az előbb,hogy elpakol bennünket...Remélem jól látható helyre,és nem a szekrény mélyére...:-) Vettek egy csomó…..