Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbencze

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
Az Opera fejlesztői másfél hónap után kitettek magukért. Ekkora teljesítményt nem produkált még IT szférában lévő cég, mi több, az egész emberiség kábé az ipari forradalom óta. Na de lássuk a medvét. A két legnagyobb horderejű változás nem más, mint... (most mindenki…..
vbencze 2013.01.21 15:29:38
beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/uj_ios_bongeszovel_jelentkezik_az_opera/

az utolsó mondat kiváltképp érdekes: A hírek szerint az Opera Software márciusban egy számítógépekre készülő új böngésző bemutatását is tervezi.
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
A mai napon, hat kiadásra jelölt változatot követően megjelent az Opera legfrissebb verziója. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet, a 12-es kiadás (a'la Wahoo) így is elég sokáig húzódott, és még a fő attrakciónak szánt hardveres gyorsítás sem lett alapértelmezett benne.…..
vbencze 2012.06.16 18:01:45