Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobogó Játszótér

41 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki!A faluban idén is szerveződik egy szemétszedés, amihez a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét csatlakozni szeretne a Dobogóért Egyesület.A terv megint a Dobogó és környéke megtisztítása, ezúttal a Füzes patak Telki út mellé eső részét is jó lenne…..
Dobogó Játszótér Napvitorla 2014.08.25 22:21:59
Biztosan sokan észrevettétek, hogy idén is fejlődött a játszótér. Pár hete elkészült a napvitorla. Ebben az évben sajnos nem sokszor sütött úgy a nap, hogy igazán szükség legyen rá, de legalább eső ellen lehetett használni.     ..
Örömmel jelentem, hogy a 2014-es tavaszi civil pályázaton nyertünk 400 000ft-ot a játszótér továbbfejlesztésére. Hamarosan indulhat ismét a munka...
Egy kis összefoglaló az elmúlt időszak történéseiről. Közgyűlés Múlt héten megtartottuk a Dobogóért Egyesület első idei közgyűlését, amelyen elfogadásra került a 2013 évi beszámoló és az idei fejlesztési terv. Az Egyesületnek 300e ft vagyona van és 240e ft…..
Civil kohézió erősítés Az Egyesület által még 2012-ben indított civil programok 2013-ban is magtartásra kerültek ·         Garázsvásár ·         Szomszédünnep   Dobogó játszótér A játszótérrel kapcsolatba a következő munkákat végeztük…..
Örömmel jelentem, hogy a játszótér 06.17-én, hétfőn megkapta a használatbavételi engedélyt, tehát most már hivatalosan is szabad használni.  Köszönet ezért mindenkinek, aki munkájával vagy támogatásával lehetővé tette, hogy elkészüljön a játszótér!  A…..
Szeretném összefoglalni, hogy mi történt eddig ebben az évben a játszótéren Csúszda-felújítás, telepítés – ez vagy 1 hónapig tartott, hétvégenként sokat dolgoztunk rajta - Elszállítottuk, szétszedtük, lecsiszoltuk, lefestettük, háncsoltunk, méretrevágtunk,…..
Szeretnék meghívni minden egyesületi tagot a következő közgyűlésünkre: Időpont: 2013.április 30, 18:00 Helyszín: Páty, Hegyalja utca 37   Témák: Éves költségvetés elfogadása Éves programok   A közgyűlésen az egyesület tagjai rendelkeznek szavazati…..
A Dobogóért Egyesület aláírt scannelt alapszabálya itt érhető el: https://dl.dropbox.com/u/61734341/Dobogo_jatszoter/Dobogoert%20Egyesulet%20Alapszabaly%20-%20Alairt.pdf Az egyesületbe a belépési nyilatkozat itt…..
Kérek mindenkit, hogy támogassa az adója 1%-val a Dobogóért Egyesületet és annak tevékenységét. A támogatásokat továbbra is az APF gyűjti számunkra:   Alapítvány Páty Fejlesztéséért Adószám: 19179801-1-13 Számlaszám: Buda Takarék Belföldi számlaszám:…..
2012 December 19-i dátummal megérkezett a várva várt végzés. „A Budapest Környéki Törvényszék a Dobogóért Egyesület elnevezésű civil szervezetet TE 6401 szám alatt nyilvántartásba veszi.”   Végzésünk van, tehát vagyunk!..
Dobogó Játszótér Örömhírek 2012.12.13 00:03:20
Nagy örömmel szeretnélek benneteket tájékoztatni a közelmúlt eseményeiről.   Második Garázsvásár (12.08) A zord idő ellenére a vásáron több eladó volt, mint első alkalommal. Köszönet ismételten a szervezőknek és a résztvevőknek. Külön köszönet Zsófiéknak,…..
Kriszta csapata 11.15-én és 16-án elültetett egy csomó növényt, kikerültek a padok, szemetesek és megtörtént a füvesítést. Köszönet érte! Köszönjük a kertekből felajánlott növényeket, amik már a játszóteret parkosítják, díszítik, mint a yuccák, tölgy, mogyoró…..
Örömmel jelentem, hogy a hétvégén is sikerült haladni: Parkosítás nagyon jól haladt, sok növény el lett ültetve Befejeztük a homokozót Tereprendezéssel haladtunk Köszönet a szombati munkáért az 5 résztvevőnek és köszönet a vasárnapi segítségért a 4…..
A hétvégén, szombaton (10.27) telepítették a hintát. Az idő nagyon rossz volt, végig esett az eső. Ennek ellenére 4 apuka dolgozott kint a terepen, ástak betonoztak. Nagy köszönet a következőknek: Regőczi Dénes Horváth Zsolt Venczel Gábor Szarka Attila Köszönet a…..
A hosszú hétvége szombatjára (10.20) is munkát tervezünk. Feladatok - homokozó befejezése - kerítést és kapuk befejezése (drótháló) - bejárati tábla rendberakása - tereptakarítás a füvesítés előtt (akinek van rotakapája, az hozza el)  Kérem, hogy a listára…..
Tegnap végre elkezdtük az építkezést és örömmel jelentem, hogy mára elkészült a tereprendezés. Már látszanak a játékok helyei. A 2 napos folyamatos munkáért köszönet édesapámnak, Simon Zoltánnak, aki kimérte és levezényelte a munkát. Ismételten sok köszönet Szarka…..
Holnap reggel (09.26) 10:00-kor indul az építkezés a tereprendezéssel. Ma édesapámnak és Szarka Krisztának köszönhetően kitűzésre került a terep (immár másodszor, mert időközben a karókat kiszedték a helyükről). Szemerei Ferenc 10:00-ra jön és megcsinálja a tereprendezést…..
Tegnap este (09.24) összeült a Dobogóért Egyesület közgyűlése, ahol majdnem minden tag képviseltette magát (21 fő). A közgyűlés határozott a következő kérdésekben: Végleges terv lásd…..
A Dobogón immár másodszor megrendezésre került a szomszédünnep. Köszönet Kristó Juditnak a szervezésért. A leendő játszótéren jó sokan voltunk, elfogyott egy üveg pálinka, 3 rekesz sör. A lányok sütöttek egy csomó finom süteményt, volt zsíroskenyér miegymás. Alakul a…..
Nem olyan régen a Polgármester úr kérésünkre kijelölte Szeitz Zsolt képviselő urat, hogy legyen a nagykövetünk játszótér ügyekben. Ennek köszönhetően felgyorsultak az események és a 2012.09.19-i rendkívüli ülésen első napirendi pontként tárgyalták a kérelmünket. A…..
Lépjetek be a Dobogóért Egyesületbe   Többen kérdeztétek, hogy hogy lehet a Dobogóért Egyesületbe belépni. Ennek feltételei: Aláírjátok a belépési nyilatkozatot és eljuttatjátok Aradvári Andihoz (Dobogó utca 30/b) vagy hozzám (Hegyalja utca 37)…..
Dobogó Játszótér Végleges terv 2012.09.21 08:10:21
Köszönjük a sok-sok visszajelzést. Minden kommentet egyesével kiértékeltünk valamint utánajártunk módosítások megvalósíthatóságának. Ennek eredményeképpen a következőképpen fogjuk módosítani a tervet: Homokozó Bekerül a játszótér közepére közvetlen a…..
Örömmel jelentem, hogy soha nem tapasztalt látogatottságot ért el blog. Sejthetően ez a játszótér terv véleményezési témánknak köszönhető. Lássunk egy kis statisztikát:  - A levelező listánkon ~57 ember van rajta.  - Gyaníthatóan ebből ~40-en megnézték a terveket a…..
Gratulálunk a szervezőknek és köszönjük a sok munkát! Kristó Judit írta: "Örömmel jelenthetem, a ma megrendezett Első Pátyi Garázsvásár eredményesen és jókedvűen lezárult. Annyira eredményesen, hogy rögtön el is döntöttük, hogy az idén rendezünk még…..