Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Failer

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mennyire sikeresek azok a masszőrök, akik az erotikus szolgáltatást IS hirdető kollégáiktól féltik a masszőrszakmát? A masszőrszakmát vajon kitől kell félteni? Azoktól, akik erre szakosodott oldalakon érzéki masszázst, eszo masszázst, tantrikus masszázst, taoista…..
Failer 2012.10.14 00:02:43
@ujpestimasszazs: Ha faszcibálás kell, a csajomhoz megyek. Ha masszázs kell, masszőrhöz. Ha valaki 'belecsempészi az erotikát' az könyörgöm, ne hívja már masszőrnek magát (gondolom akkor te sem vagy az..). Arra még a kurva is jobb, bár ha ez zavar titeket, találjatok ki rá egy másik szót.
Érdekes és tanulságos (némileg talán túl sok közhellyel) holland készítésű, angol feliratozású videó Budapestről. Téma a designer drogok piaca, a negyed órás felvételen a riporter ellátogat házibuliba és egy éjszakai klubba, megszólalnak dealerek, valamint egy vegyész is. ..
Failer 2012.10.02 10:24:57
@emzperx: Biztos én nem tudlak követni, de a törvényeinknek mi a fasz köze van ahhoz, hogy a hollandok drogtanyának néznek minket. A hollandoktól amúgymeg egy kicsit erős ez a videó.. mármint PONT a hollandoktól. Az, hogy találtak egy két retardáltat akik katiznak, hát lelkük rajta, biztos kellett a patronpartyhoz, de ebből messzemenő következtetéseket levonni, hát elég gáz. Ez olyan mintha azt mondanám minden zsidót ki kéne írtani.. pedig nem kéne mindet..
Tehernapló Made IK! Hungary 2012.09.13 05:03:51
Már-már unalmas dolog, hogy a világ mindent a magyaroknak köszönhet. A nadrágot, a kocsit, az atombombát, a bűvös kockát és persze a számítógépet is. Aztán tudjuk már jól, hogy a Impossible Mission II is magyar fejlesztés. 2010 körül meg kipattant, hogy a Last Ninja…..
Failer 2012.09.23 21:06:47
atariforce.free.fr/stga02uk.htm - International Karate
Beszélgetés Bíró Andrással a cigányok magyarországi állapotáról 2012 döglesztő nyarán Bíró András, újságíró és lapszerkesztő, a forradalom után harminc évet töltött emigrációban, alapító főszerkesztője volt a FAO,  és az UNEP ENSZ család szervezetei -…..
Failer 2012.09.07 16:44:10
@bm613: Mindenki észreveszi a jó cigányt. A Jobbikosok is.. Azért kezdődik szinte minden magyar cigánykérdéssel kapcsolatos monológja azzal, hogy "..de nem az összes cigány. Van nekem is cigány ismerősöm és jó ember.."

A másik meg az, hogy nézd meg hány cigány van a Jobbikban vagy a Gárdában. Ja igen, erről a ballib sajtó nem szeret beszélni miközben a valóság az az, hogy sem Vona Gábor, sem a Jobbik, sem a Jobbikot támogató emberek nem rasszisták. Ha ez így lenne, én eléggé útált ember lennék a körükben de mégsem vagyok az..
Failer 2012.09.07 16:55:45
@bm613: Ez egy tévképzet, hogy uszít. A Jobbik semmilyen szinten sem rasszista vagy uszító. A kurucinfo pl az de a kurucinfót én is egy nemzetiszocialista trágya szarnak tartom és szégyellem, hogy a Jobbik még nem határolódott el tőle (Novák Elődke miatt ugye..)

Én úgy gondolom, hogy a cigány szó egy új tartalommal is elkezdett itthon bírni (ahogy a zsidó szó is). Inkább szitokszó mint népcsoportot megjelölő jelző. Pl. a cigányt én használom arra is aki nem barna hanem fehér, de cigány módjára viselkedik. Így viszont a rasszista, xenofób vád elég nehezen tud már megállni. A kollektíve úszításról pedig annyi a véleményem, hogy a cigányság 'jó' része sem töri nagyon magát, hogy elváljon azoktól akik miatt szitokszó itthon a cigány. Nekik kéne kigyomlálniuk magukból ezeket a férgeket és nem nekünk kell toleránsabbaknak lenni.

Ha most összeszámolom az elmúlt 10 év rasszista indítékú támadásait (minden olyan támadás ami egy másik etnikum ellen irányult, kimeríti a rasszista indítékot (is)) a magyarok illetve a cigányok részéről, gondolom tudod, hogy egy irtózatos szám jön ki a cigóknál miközben a magyarok részéről csekély. Szerintem nem vagyunk rasszisták.. nézd meg Kanadát, most deportál haza 3-4 000 miskolci cigányt.. vagy ottvan franciaország: a demokrácia bölcsője most számolja fel a romániai cigányok putrijait és zavarja őket haza romániába. Vagy ottvan Izrael, akik úgyszint a hozzájuk menekülő afrikaiakat baszkodják ki.. ezekhez képest itthon semmi nincs. Néha sétálgat pár fekete ruhás akik azon kívül, hogy rendre próbálnak vigyázni, senkinek sem ártanak (közben meg a Faszsincs ezredes fegyverekre akar gyűjteni a cigány gárdának)
Failer 2012.09.07 17:09:34
@bm613: Gondoltam van annyi eszed, hogy az életellenes bűncselekményeket veszed csak bele a rasszista támadásokba.. ezek szerint nincs.

Az, hogy vannak a cigányokra jellemző elkövetési módok, arról én nem tehetek (de ezt magad is megerősíted a hozzászólásod végén) Ha találkozol 8-10 fiatal cigány származású emberrel nagyjából sejtheted mi fog történni. Ha ez számodra nem ismerős, akkor nem is érdemes vitáznunk mert nem vagyunk egy szinten.

Igen, a cigányság felelős azért, hogy kollektíve bűntetik őket a magyarok (vagy más nép) vagy nem.

De ha ennyire feléjük hajlasz akkor áruld el, most egész Kanada vagy Franciaország rasszista?
Mint ahogy reggel óta lehetett sejteni: a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott követeléslista nem létezik, ez csupán egy ajánlás az IMF részéről, nem követelés vagy deklaráció, csak olyan intézkedések, amelyeket az IMF évek óta javasol, de nem feltételei a tárgyalásnak.…..
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
Failer 2012.09.04 17:52:58
Vagyis a magyar baloldal. Úgy kollektíve, úgy általában. A részükről persze érthető, hiszen roppant kínos liberális közhelyvárak összeomlásához asszisztálni. Megmagyarázni nem lehet, így marad a fecsegő hallgatás. A téma?Kanada. Egy ország, amely gyorsan, és hatékonyan…..
Failer 2012.09.03 23:03:28
Mókás ez a sztori, hisz egy Fidesz buktáért bármit bevállalnak. Na de miért is írom ezt? Ugye itt az Azeri - Örmény konfliktus amiről, nonszensz módon, a baloldali média szerint a Fidesz tehet. De mégis mi az az ok amiért még Obamát is meg tudták szólítani az ügyben, miközben az elítéltek országok közti transzfere napi szintű cselekmény a földön. Egyszerű a válasz: a pénz és a kontroll. Mégis mi az ami mozgatja ezt a történetet? Hát az azeri államkötvény kibocsájtásunk amivel a magyar állam újra a piacról tudná magát finanszírozni. Ez mégis mit jelent? Függetlenedést az Európai Központi Banktól és az IMF-től. Pontosabban, önálló gazdasági döntések lehetőségét. Mégis, miért fáj ez bárkinek is? Nézzünk körül Görögország környékén és egyből láthatjuk a válaszokat. Egy ország gazdasága felett 'uralkodni' (feltételeket szabni a pénzekért) gyak. egyenlő az adott ország felett való uralkodással. Na, most ha magyarország megmutatja a világnak, hogy IMF hitel nélkül is van élet, az azt bizonyítaná, hogy tényleg van élet. Persze ezt a bankok ellenzik ezt a legjobban, szinte mindig van egy indok, hogy miért is kell nekünk az IMF (ugye, jelen helyzetünkben az IMF hitelkeretnek egyetlen célja van: a hitelező bankokat és befektetőket megnyugtassa, hogy az ország gazdasági helyzete stabil) Ha ehhez pedig buktatni kell, akkor nem fogják sajnálni az európai, többségben baloldali média tömését arról, hogy a Fidesz (vagy a Jobbik) mennyire káros minden ember számára. Ha nincs kontroll felettünk, nincs a bankokat és befektetőket kiszolgáló rendszer sem. Nincs pénzszivattyúzás, nincs carry trade, nincs újabb imf, nincs semmi ami a külföldi bankokat és befektetőket pénzhez és hatalomhoz (kontrollhoz) juttatná..

Ismerjük ezt a Rotschild idézetet ugye? "Engedjétek át nekem egy nemzet pénzét, és nem érdekel ki írja a törvényeket." Mókás idézet..

A monetáris gazdaságpolitika a végóráit éli, akik pedig hasznot húztak eddig ebből, még jobban próbálnak kapaszkodni ebbe mint eddig bármikor.. Kedvencem mikor a Fidesz megpróbált a devizatartalékhoz hozzáférni. Ahhoz a devizatartalékhoz ami jelenleg 40 milliárd euró (!!) körül jár és az ország nem használhatja adósságrendezésre (ha nem is befelezni, de jelentős mértékben tudnánk az adósságainkat rendezni). Na ugye, mikor megpróbálták, habzó szájjal esett Orbánéknak Merkel meg a Sarkozy, hogy ezt mégis hogy képzeltük. Az euro 320, a baloldali média csak pofozta a jobboldalt miközben röpködtek a leminősítések.. ugye emlékszünk még erre?! Sajnos most sem különb a helyzet, hisz a központi banknak illetve az IMFnek csak egy dolog számít:

Magyarország NEM finanszírozhatja magát a piacról.

Akkor sem, ha a devizatartalék soha nem látott maximumon van, akkor sem ha az államháztartási hiány arány sosem volt ilyen jó az elöző Fidesz kormány óta, és akkor sem mikor az elmúlt fél évben, az államadósság, Görögország mellett, itt csökkent a legnagyobb mértékben (Görögországnak is csak azért mert lefelezték kb.)

Igen, ennek ára van. Nem is kicsi. Mindenki érzi, én is, ti is, anyámék is.. mindenki. De ez jól mutatja azt is, hogy mekkora lufiban éltünk 8 éven át. Hogy az akkori, relative, jóléti életnek nem volt semmi munka alapú fedezete. Emlékszünk a Fidesz egyik első mondatára: Munka alapú ország kell (ugye emlékszünk, a pénz egyetlen értékadó tényezője, a munka) Itt 2010-ig mindenki tartotta csak a markát. Legyen olcsó benzin, legyen nagy családi támogatás, 13. havi nyugdíj, duplainflációs béremelés minden évben, a munkanélkülieket fizessük 1 éven át..stb. Nem nonszensz az a gondolat, hogy a családi támogatás egyik formájáért dolgoznod kell? Lehet 47 000, és ezen lehet is vitázni, de akkor is, normális az az ember aki felháborodik azon, hogy ezért dolgozni kell? (lásd. liberál-baloldali sajtó)

Recesszióról, stagnálásról beszélnek, mintha erről bármely párt tehetne itthon. Megnézzük, egész európában nincs növekedés.. (ez alól Németország és Svédország a kivétel) viszont nálunk, a folyamatos államadósság faragásnak, és a kicsi államháztartási hiánynak köszönhetően gyak. közel kerülhet akár egy euro bevezetés is (vagyis közelebb mint egy IMF-el). Én biztosra veszem, és lehet, hogy ezt 100-ból 99 ember (remélem még) nem látja, de 2-3 éven belül jelentős növekedés lesz itthon.

Nagyjából ennek ült fel mindenki, aki tényleg elhiszi, hogy a jelenlegi kormány, bármiről is tehet az Azeri - Üzbég konfliktussal kapcsolatban.. Bár az írásom látszólag Fidesz párti, de én nem nagyon hiszek az elvakult pártosdiban. Magyar vagyok, nekem csak az számít, hogy az ország ne egy kiárult ország legyen hanem a miénk, magyaroké (és kétlem, hogy a Fidesz ez ellen lenne.. ahogy talán a Jobbik sem, bár Őket ugye még nem láttuk)
Pénteken megoldottuk a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez az új reklámkampánya az október 1-jén elinduló RTL2 tévécsatornának. Kommentelőink rengeteg olyan örökigazságot írtak "A beton kemény"-től "Az élet…..
Failer 2012.09.03 20:14:11
Robbantsunk ki háborút a Kaukázuson egy kis olajért. Perszonálúnió Fehéroroszországgal nem kéne?..
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
Failer 2012.09.01 18:32:43
@nu pagagyí: Ezek a kommentek jól mutatják, hogy mennyire lövése sincs az országnak a pénzügyi világ működéséről. Ugyanez volt az ok, hogy annyi devizahitel került a lakossághoz.. Akkor sem esett le senkinek, hogy mindennek ára van..
Failer 2012.09.01 18:33:23
@nu pagagyí: Ja ha nem értenéd.. buta vagy mint a faszom végén száradó tegnapi gecicsepp.
Failer 2012.09.01 19:59:19
@nu pagagyí: :D Mondom én, lövésed nincs a pénzvilág működéséről. Te csak a számot látod, hogy 3% és 10%.. :D

Segítek: IMF kontroll. Lehet 3 %, de az IMF kontrollt jelent az ország felett. Szuverenitás elvesztését, kiárusítást (nem jobboldali szar duma ez, nézd meg miket szabott feltételnek Bajnaiék alatt.. vagy elötte). Vagy tényleg azt hiszed, hogy ezek nem szólnak másról mint 'teljesíthető feltételekről' ? :D Mond neked valamit az, hogy maastricti szerződés ? Konvergencia kritériumok? Tudod mennyi pénzt öntöttek be az országba 2002-2010 között a magas alapkamat miatt? Fidesznek egy a lényeg, az államadósságot lenyomni úgy, hogy ne kelljen kiárusítani az ország vagyonát illetve ne szóljanak bele a gazdasági működésébe.. Vagy szerinted puszta jópofaságból fakadtak ki mikor a devizatartalékhoz akartak hozzáférni vagy mikor azerbe akarunk állampapírt kibocsájtani? Nézd a médiát, mindenki tombol, hogy a magyarok hogyan basztak ki az örményekkel .. Még Obamát is behúzták ebbe.. Pedig az ír gázolót le se szarták pl. miközben kb kurvára ugyanaz a történet (sőőt.. még rosszabb is..).. Bármit bevetnek hisz egy cél a lényeg. Magyarország NE PIACRÓL FINANSZÍROZZA MAGÁT. Bármit meg lehet magyarázni, bármibe bármit be lehet magyarázni. Azt is, hogy a 10% több mint a 3% aztán közben mégsem..

De mégmielött folytatnám, válaszolj pár kérdésre:

Szerinted miért van szükség, ha egyáltalán szükség van, IMF hitelre ? Mi az ok? Miért vennénk fel? Mire menne el? (segítek, az ország jelenleg stabil gazdaságilag.. sőt.. kifejezetten pozitív számok vannak idén..persze ebből te nem tapasztalsz semmit, de hát egy imf lehívásból sem tapasztalnál semmit.. max a következményeit majd..)

Szerinted jó-e, hogy az ország 35 milliárd eurójához nem férhet hozzá és nem fordíthatja adósság rendezésre, többekközött az imf, a központi bank és az eu miatt?

Szerinted normális-e, hogy az ország bankja nem nyomhat pénzt?

Szerinted nem furcsa, hogy a magyar központi bank az elmúlt években 4-5 %al tartotta magasabban az alapkamatot az európai átlaghoz képest?

Szerinted rendben van, hogy miközben az usa és európa csökkentette az alapkamatot, akár 0%ra akkor magyarországon 4-5 %al emelték meg?

Szerinted normális-e, hogy az állam, az értéket előállító termelői rétegnek nem állíthat elő pénzt miközben a bankok felpumpálására nemrég megtehette?

Na de folytassuk..

Tegyük fel, a te verziód a valós.. Felvesszük az imf hitelt, szarunk a pénzpiaci finanszírozásra. Lesz egy imfünk 5-6%os kamattal (2008ban ennyi volt..). gdp arányos államadósság újra megugrik így az ország bevételei újra a törlesztésre megy el csak azért, hogy a 'piac újra megnyugodjon'. Maastricti kritériumok teljesítése újra távoli lesz miközben az imf illetve az eu úgy formázhatja a gazdaságunkat ahogy akarja. Te nem kapsz több pénzt, sőt, az újabb törlesztések miatt még több megszorítás lesz.. Persze újabb hiteleket lehet kipumpálni, megint pöröghet a carry trade, de a lényegen nem változtat, a bankok nagyon jól járnának és mindenki más szop (ahogy most is..). Gondolom sejtheted, ahogy írtam már, euro, ami segíthetne sokmindenben nekünk, olyan távolivá válik, hogy távolibbá nem is tudna válni.. aztán mikor lejár újra a törlesztő újra kopogtatni fog az imf, tukmálni, hogy vegyél már fel valamit. Ja hogy nem ez lenne szerinted? Nézd meg akkor az ország történelmét a 80-as évek elejétől..

Vagy csak figyelt a görögöket. Az eunak, az imfnek és a központi banknak jóval fontosabb, hogy kontrollálhassák az országot. Adósságuk felét is elengedték, csak azért, hogy ne lépjenek ki az euból vagy rúgják fel az imf szerződést (illetve, hogy ne zavarják el a bankjaikat..) Még ennyit is megért nekik, ne viccelj, azt hiszed itt nem ez lenne?

Tényleg elhiszed, hogy az imf a megváltás és a piaci finanszírozás a rossz? Persze, hogy el.. hisz ez a lényeg..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Failer 2012.08.31 20:14:00
@Borenbukk: : Akkor miért mész át az utcán a másik oldalra, ha szembe jövök veled ?
Failer 2012.08.31 20:17:39
@nemsirunk: A magyar nem náci. Magyarnak lenni nem náci 'szokás'. Semmi közünk nincs a nácikhoz.. ahogy nektek, a nyelv ismeretén kívül, a magyarsághoz
Failer 2012.08.31 20:20:10
@Borenbukk: Nálatok 'hagyomány' a nem fürdés. Kellőképp sztereotíp ez a gondolat önmagában, de sajnos az általános tapasztalatok azok, hogy a zsidók nem igazán vannak kibékülve a különféle europaid tisztálkodási szokásokkal..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Failer 2012.08.31 08:20:14
Poldi bácsi megmondója Bojkott 2012.08.29 20:21:39
Úgy látszik, a politikából élők közül sem értette még meg mindenki az Orbán-diktatúra lényegét. Egy szerda esti MTI-tudósítás szerint egy szegedi lakossági fórumon felmerült, hogy a baloldali pártok ne induljanak el a 2014-es parlamenti választáson. Az ötletet Kolláth…..
Naiv ügyfél visszamenekült Írországba, és azóta sem érti, hogyan kerülhetett 345 ezer forintba 5 hónap fűtés egy 60 nm-es panellakásban: Tavaly 5 év külföldi száműzetés után volt "szerencsém" otthon letelepedni próbálni, de 5 hónap után feladtuk a feleségemmel és…..
Failer 2012.08.29 18:21:48
@Seligsohn: Mindkét pontodban orbitális hülyeséget írtál. Gratulálok
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Failer 2012.08.29 15:59:34
@thomaszka: Ja de kivenni nem probléma számodra az államkasszából
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Failer 2012.08.27 15:26:22
@netnepper: Vagy Batmannel, mint a 'második' részben
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
Failer 2012.08.26 18:47:38
@nextexit: Az utóbbi 10 év magyarok által elkövetett halálos végkimenetelű, rasszista indítékú támadások száma megegyeznek a cigányok által, az utóbbi 2 hónapban elkövetett, halálos végkimenetelű, rasszista indítékú támadások számával.

Te mire ideböfögsz 5 rasszista támadást én addig 50et teszek le eléd
Breaking! Ma délután Az amerikai fiúval közösen lessük meg, hogy mit mond Orbán a népének. Itt ülünk a felhajtott ujjú kockás ingek és a sportcipők földjén, a kőszegi Tranzit Fesztivál a határon - sehol egy szandál zoknival, a konzervatív értelmiség átlépett a huszadik…..
Failer 2012.08.25 19:46:57
Failer 2012.08.25 19:54:35
@Pfullendorfi Ida,Hohenberg Gertrud=Rudolf: Igazad lehet, rosszul írtam le a verset. Amúgy Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvivője írta ennek a csodának az eredetijét. Tessék, művelődj egy kicsit a libsi kultúrával..

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja öket,
Magyar férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

A kurva anyátok!
Nagy napra virradtunk. A Magyar Gárda ötéves lett. Miután kívánt valami szépet, elfújta a tortán a gyertyákat, a szülők eldörzsölték a könnycseppeket szemük sarkában, és megsimogatták szép kopaszra nyírt buksi fejét, itt az ideje, hogy szembenézzenek vele, hol tart gyermekük…..
Failer 2012.08.25 17:05:22
Ja mer szerintetek az 'ilyen dolgok' megengedhetők egy országban.. www.facebook.com/grofoarmando.csipkes

(Nem egyedi, fél nap alatt összekaparok több tíz vagy száz hasonló adatlapot plussz mellékelem az elmúlt 10 év, több száz, cigányok által magyarok ellen elkövetett erőszakos vagy halállal végződő támadások listáját)

Igazából libsik, ha ti ezeket magatokénak érzitek, akkor ugyanolyan cigányok vagytok mint ezek..
Failer 2012.08.25 19:44:05
@AnnaKarenina: Ne erőlködj :D
Úgy látszik, hogy a hetedik kerületi önkormányzat elirigyelte az ozorai eredményeket és támadást indított a belvárosban szórakozó überdeviáns hippik ellen is. A hatásvadász cím és bevezető után a(z általam ismert) tények következnek. Az esetről, ami csütörtökön…..
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
"az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahiteleseket, befagyasztottuk a rezsiköltségeket, megőriztük a nyugdíjak vásárlóértékét, jelentősen emeltük a minimálbért és eközben…..
Failer 2012.08.25 08:24:07
@MikeBoy: Vak aki ezt nem látja..