Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam_vok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
adam_vok 2014.09.28 12:32:49
@Mondeoman: és egy vadállat mind :) 1.6... nincs ellenfél!
Da-ler Mehn-di a legnagyobbkirály, a legnagyobbkirály, a LEGNAGYOBB KIRÁLY! Javaslom mindenkinek tanulmányozásra ezen a szürke pénteki napon a Daler Mehndi-életművet. Gondolok itt nem elsősorban és nem kizárólagosan a Tunak Tunak Tun című örökbecsű dalra. Bár annak official…..
Belsőség Heti merítés 2013.01.13 08:33:09
Pufi a barátom Az állapota nem volt túl szívderítő, de a kiváncsiságból a nálam levő laptopokon megnézegettem, hogy milyen áron mennek. Na találtam is a közelben, magánszemélynél egy 3.3 automatát, kíváncsiságból megnéztem, kipróbáltam. Azonnali szerelem…..
adam_vok 2013.01.13 13:08:25
@RÁMBÓGECI: :-) jah tom, ez a kimentem külföldre és osztom az észt dolog fárasztó lehet...
de higgyje el mindenki, hogy amint megtapasztalja az ember, hogy milyen az amikor az autósok csak simán közlekednek az utakon, a Bentley continental enegdi be a FIAT panda-t és nem fordítva, és ebben senki nem lát semmi furcsát, akkor onnantól a mi hozzáállásunk otthon, az elég gáznak fog tűnni...
ez nem fikázás, ez csak a valóság.
Belsőség Heti merítés 2012.12.31 09:48:04
Egy igazi terepjáró Néhány első féltengely törés, kardánfelfüggesztő csapágy, agycsapágyak, kuplung, fék. Tulajdonképpen ( a használathoz képest ) semmi baja nem volt. Iskolabusz Mondhatjuk, hogy az első autóm volt. Zenekari célokra vettük, mert a személyautót kinőtte…..
adam_vok 2012.12.31 18:32:02
a Tavriás posthoz próbálok szavkat találni, de nem nagyon megy :). Bárki aki azon gondolkodik, hogy ilyen autót vesz, az azonnal verje ki a fejéből!
Az említett masszív kasztni az badarság... ütközésnél az autó(?) lefejezi a sofőrt:
www.youtube.com/watch?v=dwtmjeqR-Ak

saját tapasztalatom szerint a kocsi nyeklik nyaklik, tetszőleges időközönként hullik szét rajta minden ami mozdítható. Ez a gép már akkor roncs volt amikor kijött a gyárból, tiszta szívemből útáltam!
(hogy a poszt író miért magát tartja lustának, és miért nem az autót egy kalap szarnak, az számomra talány :)
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..