Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandité

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Lassan abbahagyom a nárci posztokat, mert magam is unom már, de ezt még meg akartam veletek osztani. Akit szívott már le nárcisztikus partner vagy akár szülő, kolléga, az ismeri azt az érzést, hogy nagyon jó lenne, ha egyszer megbűnhődne a rohadék a sok szemétségért, amit…..
Október 3-ra volt időpontom a csodálatos, minden elváltozás lényegét megmutató, hiperszuper spektroszkópiás MR-vizsgálatra. Ettől váruk a csodát, a nagy diagnózist, eddigi hiábavalónak tűnő várakozásunk beérését.50 percig tartott a vizsgálat. Egészen jól szórakoztam egy darabig. Az MR bizarr,…..
Van, hogy egy délután elég, hogy átértékeld az életed. Nekem sikerült. Elmesélem Neked is. Ez a történet egy nem mindennapi családról szól. Egy anyáról, aki nyolc év leforgása alatt harmadjára is erőn felül harcol a rákkal. Egy nőről, aki roppant szerény körülmények…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Van egy csomó dolog, amit nem írnak le a progeszteronkrémről se a gyártók, se a hívői, mert egyszerűen valószínűleg nem is tudják.   Nézzük meg az alapvetést: 35 fölött sokan ösztrogéndominánsak, mások…..
bandité 2015.02.23 18:55:28
@DuBarry: kedves DuBarry! Bizonyara ismered azt a statisztikat, melyben az all, hogy menopauza utan ugrasszeruen megno a mell- ill mehtestrakosok szama! Nos ez azert van, ahogy irtad us, mert megszunik a petefeszek profeszteron termelese, ami eletunk vegeig osztrogendominanciat okoz, az pedig tudjuk, hova vezethet! Nos ma mar termeszetes modon lehet ez ellen vedekezni, es erre jo a termeszetes progeszteron, aminek nincs mellekhatasa es nem karos, sőt! A molekularis szerkezete pedig nem az egyentol fugg! Az olyan amilyen es a szintetikuse is olyan, amilyen! Nem bennem lesz mas es nem benned! Ugy gondolom, kicsit hianyos az ismereted, azt latom, h foglalkozol a temaval, de nem atfogoan! Kevered a szintetikus es a termeszetes fogalmat, egy kalap ala veszed es nem gondolsz bele, ha mindketto karos, akkor minek is belole ketto? Egyszeruen rossz aspektusbol indulsz ki, probald a jo oldalrol megkozeliteni es akkor latni fogod, hogy mirol is probalok beszelni! A lenyeg!!! Semmi nem karos es nem is lehet az, ami termeszetes! Fogadd el! Karos a fokhagyma, mint antibiotikum! Ez is termeszetes! Hát nem karos! Es progeszteronra pedig eletunk vegeig szukseg van, hiaba is irod, hogy ha egyszer leall a petefeszek, akkor az ugy jo! Nem, nem jo, mert egy sor betegseg kialakulasat eredmenyezi! Ezert kell potolni, de csak termeszetes modon es akkor csak hasznalni fog mindenkinek! Mivel nem lehet tuladagolni semmi kart nem okoz senkiben! Pl tudtad, hogy stresszes helyzetben fel sem tud szivodni a termeszetes! A szintetikus igen! Nos nem gyozkodlek tovabb! Nem tudom mi lehet a szakmad, hogy ennyire rossz velemennyel vagy a termeszetes irant, talan orvos, hisz leginkabb ok szeretik a kemiai modszereket, de ha nem, akkor passz, egy biztos, Te is hasznalod havonta, tehat annyira rossz nem lehet!
bandité 2015.02.23 19:10:23
www.progeszteron.hu/wp-content/uploads/mellrak.doc

Javaslom elolvasni vegig a cikket, foleg az utolso harmadot, ott ugyanis pontosan le van irva az, amivel nem nagyon vagy tisztaba, hogy hogyan mukodik a termeszetes progeszteron es miert azt kell hasznalni es, hogy mi a kulonbseg a szintetikussal szemben!
bandité 2015.02.24 07:12:47
@DuBarry: ne haragudj, annyi osszefuggestelen butasagot irsz, hogy mar nem is tudok mit irni ra! Az biztos, hogy nagyon nem vagy tisztaban alapveto fogalmakkal es dolgokkal! Szornyu, komolyan mondom! Leirod peldakent, h a mellrakos nok progrszteronnal kentek magukat, hat persze, a szintetikussal! Az okozhatta a rakot, a termeszetes nem! Sajnos annyira nincs fogalmad ezekrol a dolgokrol, hogy elkepeszto! En nem folytatnam tovabb ezt a szelmalom harcot, de azert az jelzes erteku, hogy Te is hasznalod, tehat valahol megis hiszel benne!
 Nagyon furcsa, és nagyon hatékony szer a pueraria mirifica, és azért írok róla, mert ez a cucc nem viccel, nagyon kellemetlen is tud lenni, amit a gyártók és a forgalmazók sohasem fognak leírni. A pueraria mirifica egy thai gyógynövény. Ahol nő, és rágcsálják a nők, jobban…..
bandité 2012.06.15 22:08:29
@DuBarry: @bandité: mikor abbahagytad mennyi idő múlva tisztultál ki, szűnt meg az ösztrogén sokkod?
bandité 2012.06.15 22:16:13
@DuBarry: angolul is van írva, nagyjából a lényeg, hogyan kell szedni, email cím, telefonszám, de az adag csak thai betűs!Köszi a válaszokat!
Jó éjt!
bandité 2012.06.16 13:52:39
@belzebubó: hát nekem is az elején, de folyamatosan szedtem, s 1-2 hét alatt elmúlt. Most viszont kihagytam 3 hetet, mert elfogyott, s amikor újraszedtem, már pár nap múlva elkezdődött a mellfájás, vele a haspuffadás is, de most annyira brutál, hogy abba is hagytam, már 2 hete, de még mindig fáj, s nem akar elmúlni, vagyis minimálisan talán enyhül. Fogom én is továbbszedni, de csak heti 1-2 kapszulát, mert ez a mostani állapot nem jó. Ki kell egyébként kísérletezni. Én szedem mellé a yamsgyökeret is, azt viszont naponta, mert azzal semmi gondom nem volt, a klimaxos tünetek elmúltak. A puerária is nagyon jó, mert más jótékony tünetek azért jöttek, mint bőr kisimulás, hőhullámok teljesen elmúltak, úgy összességében jó volt, kivéve a mostanit, s azt viszont nem tudom, miért lett ennyire erős. Lehet tovább kellett volna szedni, nem szabadott volna abbahagyni, s mára már elmúlt volna a fájdalom. Nem tudom.