Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szveti

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dubarry szelet   Mindenféle kendőzés nélkül eláruljuk, hogy Marie- Jeanne Bécu, azaz Du Barry asszony kedvence a karfiol volt, maga a grófné pedig XV. Lajos francia király kedvence volt, így lehetséges, hogy e híresen erkölcstelen kapcsolat mellékhatásaként a karfiol sem állt…..
Beindult az elvándorlás a Hír Tv-től, mondja a pestisrácok, mert a jómunkásembereket és jómunkásasszonyokat ez a gonosz Simicska a szakmai múltjuk feladására akarta kényszeríteni. Ezzel pedig elérkeztünk egy fontos pillanathoz: innentől Magyarországon Orbán seggének kinyalását…..
szveti 2015.02.11 12:58:02
@Kijelölt Önkéntes: A jó öreg Vespasianus.... :P
Tíz éve hunyt el Tar Sándor a magyar próza felejthetetlen írója. Ma már nyilvánvaló, hogy Tar adhatta a legpontosabb és legtehetségesebben közreadott látleletét a Kádár-kori, „élet az élet alatti világnak” - mondhatnánk, hogy szociografikusan, de korántsem azzal a hűvös…..
Lázár János életvitelszerűen használja a fia, Boldizsár nevére "családi összefogással" :) :) :) vásárolt Svábhegyi luxusingatlant - tudta meg a környéken lakóktól az Egyenlítő blog. Több, cáfolhatatlan bizonyíték alapján kijelenthetjük: Lázár hazudott, amikor a Blikknek…..
szveti 2015.01.27 22:10:21
szveti 2015.01.27 22:16:55
@szveti: Jóóóvan, megnéztem, max 70 milla. Az nem píííz, bármelyik család összeadja. :)
Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla. Palotabarát, a BPXV bloggere ismét remek válogatást küldött az Urbanistára, saját fotókkal és ismertetőkkel. Át is adom neki a szót,…..
szveti 2014.12.18 03:00:47
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: Ez nekem is nagyon tetszett. El is mentettem, köszi! :-)
        Sohasem értettem, hogy Stumpf András miért gondolja magáról, hogy újságíró. Valamiféle kommunikáció szakot végzett a pázmányon, ami a piros magassarkúval, a forrónadrággal és a bujának szánt sminkkel kiegészítve egy másik szakmára vall, de legyen ez a ő…..
szveti 2014.11.06 14:28:13
@Lasombra: Csatlakozom !!!! :) Én is csak téblábolok nélkülük.... :P
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
szveti 2014.09.30 19:58:22
@egymilliópicikrisztus: Kár biza.....
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
szveti 2014.09.22 13:24:43
@igor87: Dehogynem..... őt is "leműanyagozták" és Freddie-utánzatnak titulálták egy másik tehetségkutatóban Mester Tamásék, aztán mégis megnyerte Vásáry André előtt a Csillag születiket 2009-ben. Tehát neki is több próbálkozása volt.... annak örülök, h Mester nem tudta elvenni a kedvét és nem törte meg a hitét magában....
szveti 2014.09.22 13:33:09
@OnkelSeppl: Buta kis nőszemély.... fejlődni már csak kevés esélye van, max visszafelé..... a hangja elfogadható, de ostobaságát ez sem tudja kompenzálni :)
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
szveti 2014.09.22 10:47:56
@szveti: *légtornánál - természetesen......
szveti 2014.09.22 10:46:07
@Uff én szóltam: Gagyi???? Ha nem nézted, akkor honnan tudod???? Változó ugyan a színvonal, viszont korántsem gagyi! Főleg, ha Keresztest kihagytad eddig, hááááát..... őszintén csak sajnálni tudlak érte!
Egyébként ez a nő korántsem a szívem csücske, mégis - a "légtornánával" kiváltképp - a szavam is eláll tőle időnként.
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
szveti 2014.07.09 09:22:11
@M_R: Nánási Pálét.
Bevallom, soha nem érdekelt a politika. Nagyon nem. Mint a foci. Úgy voltam vele, nem kötelező mindenkinek foglalkoznia vele. Úgy hittem, vannak ehhez értő, ebben dolgozó szakemberek. Ők tegyék a dolgukat, teszem én is a magamét és béke van. Sokáig így voltam ezzel, működött…..
szveti 2014.04.12 06:10:44
@katiska: Mindenkinek "csak" egy, az rendeződik aztán sokba.... Ha sokan gondolkodnak úgy, hogy "csak" egy az övé s otthon is marad nyugodtan, naaaa, akkor felüti a fejét a baj...... ez van most....
Úgy véljük, hogy a közös ellenzéki lista rossz esetben is minimum 35%-os eredményt érhet el 2014-ben. Legutóbbi gyorselemzésünkben ezt az elemet vitatták talán a legtöbben. Hogy miért vagyunk mégis biztosak állításunk helyességében, arra 5 fontos érvet szedett össze TÓTH…..
szveti 2014.04.08 11:26:26
JóVáros Blog CENZÚRA!!! 2014.04.01 17:12:03
A BLOGOM MOTORJÁT ADÓ BLOG.HU AZ LMP-RŐL ÍRT ÖSSZES ÍRÁSOMAT ZÁROLTA, AZOK AZ OLVASÓK SZÁMÁRA NEM ELÉRHETŐEK. NOS AKKOR ENNYIT A NETSZABADSÁGRÓL ORBÁNISZTÁNBAN ÉS ENNYIT AZ LMP VALÓDI ARCÁRÓL. OSSZÁTOK, HOGY AZ LMP FANOK IS LÁSSÁK, MI A PÁRTJUK VISZONYA A DEMOKRÁCIÁHOZ,…..