Regisztráció Blogot indítok
Adatok
respublikanus

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz a választójog határokon túlra terjesztésével új frontot nyitott a választási csatározásokban. A külhoni magyarok fontosabb emberek lettek, legalábbis a nagy meccs napjáig. Mesterházy Attila is felhúzta a fejére a legvastagabb bőrt amit az MSZP székházban talált, és…..
respublikanus 2013.01.25 15:23:21
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: szerencsére a parlamenti választás még nem szerencsejáték, bár van rá törekvés.
respublikanus 2013.01.25 15:28:37
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: majd légy szíves a forrásodat is jelöld meg, hol mondott ilyeneket Marx. Nem is vitatkozom, te hihetsz dolgokról mást, mint én, csak ne gondold, hogy kizárólag neked lehet igazad. Az olvasási ajánlatot komolyan gondoltam! Ugyanezt gondolom a keresztény tanításról is. Hát... a "náci" szótól én libabőrös leszek, mert undorodom, úgyhogy arra még iróniából sem utalnék.
respublikanus 2013.01.25 15:36:45
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: én nem enciklopedikus címszavakat olvasok, hanem könyveket. Emiatt ÉN tisztában vagyok azzal, hogy miről beszélek. Abba is hagyom, mert a béka szintje alá nem kívánok menni.
Válogathatnánk a veretes okosságok között, ha az elmúlt napok eseményeit akarnánk összefoglalni. Itt van mindjárt az egy üstben nem lehet két fejet főzni kezdetű azeri közmondás, vagy az a Nap előtt nem marad felhő kezdetű örmény bölcsesség. Mégis, az elmúlt napok…..
  Az egyik kedves partnerünk továbbította felénk Vadai Ágnes levelét, amiben a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője országgyűlési fejléces papíron figyelmezteti nagyon előzékenyen hirdetőinket, hogy a hirdetéseiket megjelenítő Mandineren nem megfelelő a moderálás. A…..
respublikanus 2012.06.17 12:05:36
@Tricia McMillan: szerinted ez pl. micsoda?
"azonnal törlik a kommentet, ha nem a kalibrált mszp-szdsz-lmp-mazsihisz standardot hozza".
Ez egy néhánnyal előbbi kommentből való...
respublikanus 2012.06.17 12:07:19
@Hepci: mondtam, hogy nem észérvekkel nyomulsz.