Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borharapo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
magyar-magyar szótár Tabán [LGT] 2011.04.26 04:06:00
a múltszázadban éltek emberek, akik számára az LGT tabáni koncertje volt az újév első napja ..
borharapo 2011.04.26 11:07:26
@pasalamota: hú, de nagy buher lehetsz, öregem! főleg a "kis bibsi csapat" c. kiadós zsidózásod árulja el, hogy miért is írtál ide. A zenéjüket meg, gondolom, hallgatod/hallgattad, mint a magyar felnőtt lakosság túlnyomó része.

Ami meg a másolást illeti, vegyük pl. az Illést (ők ugye nem bibsik, vagy talán ők is?), ők pl. kiválóan ötvözték a rock'n'rollt (figyelem, nem magyar találmány!) a magyar népzenével (figyelem: nem Szörényiék találták fel!). Ami kijött, az viszont földcsuszamlást idézett elő a fiataloknál és a magyar kultúrában egyaránt. Akárcsak az, amit az LGT művelt.
borharapo 2011.04.26 12:18:49
@*azta*: te is meg én is az érdemesnél pont annyival több szót vesztegettünk el erre, amennyit leírtunk. ez a valaki abszolut helpless kategória. menthetetlen.
(Igyatok KV-t mert hosszú lesz!!)Ezúttal egy újabb sorozat elindítására vállalkozok. Úgy gondolom eddig méltatlanul mellőztük énekes nagyjainkat, abból az időszakból amikor még énekelhető dalok születtek, igényes szövegekkel és hangszerelés mellett.   Hölgyeké az…..
borharapo 2011.04.21 11:39:31
@ApaCS: nekem is pontosan ez a felvétel ugrott be. meg még fellelhető a csövön 1-2 dal Szabó Gáborral, minden tekintetben maradandó zenei produkció és nagy élmény végighallgatni-, nézni. és nem mellesleg Katinak nem csak a hangja gyönyörű.
Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány mohósága féktelen. Egészen mostanáig mégis reméltük, hogy a civil szférát, társadalmi szervezeteket, a kultúra, a művészet érdekképviseleti szervezeteit nem éri el. Hittük, odáig nem fajulhat a diktatúra a harmadik évezred Magyarországában,…..
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
borharapo 2011.03.22 14:24:34
A Blikk minden nap felhőtlen örömöt okoz nekünk, de ma kivételesen nem egy cikk, hanem egy hirdetés okozott boldog perceket...
borharapo 2011.02.10 13:42:44
A modell nem más, mint Józsibá', az egyik eladó.
Az igazi arcát ld. itt:

www.mrsale.net/legfobb-ertekeink

Egyébként a cég marketingje kifejezetten tetszik, igazi gerillamarketing nap mint nap jó ötletekkel, kedvezményekkel, ügyes húzásokkal.
Ja, és félévente egyszer ott hagyok 40-50 ezer forintot, de akkor tetőtől talpig felöltöztetnek.
Na jó, cipő nincs, de minden más férfiruházat igen. És nagyon udvarias és hozzáértő kiszolgálás.
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
borharapo 2010.10.14 12:39:57
@12341234: a feleségedhez/férjedhez is úgy mégy haza, hogy igaz, hogy iszik meg kurvázik/pasizik, de legalább nem hagy el, és egyébként is milyen jó, hogy eltarthatom?
A Művelt Alkoholista Pannon Syrah 2010.05.11 06:45:00
"A syrah az univerzális csábító – milliószám rontja meg, és teszi szeszrabszolgájává a gyökértelen, globális fogyasztót. Sötét, mint az éjszaka, sűrű, mint a tinta, tanninos, mint állat, és a fekete bors vagy a szeder felismeréséhez igazán nem kell…..
Turkáltam a neten, hogy készül a spagetti carbonara? Azt láttam, mint mindig: ugyanaz a recept sok oldalról visszaköszön, helyenként módosításokkal, máskor meg szóról szóra. Megy a lopkovice itt is. Nomeg a butaság. Már a wikipédia is átvett egy olyan "autentikus" receptet, ami szerint a carbonara…..
borharapo 2010.02.27 21:51:34
@ttrisz: übersznob vagy

az erdei gombás hozzászólóról nem is szólva

mikor nem is kell bele gomba...

viccesek vagytok
borharapo 2010.02.27 22:05:40
en.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_Carbonara

übersznoboknak és medwének a fenti link

medwe úrnak: sok eredete lehet a szónak (Carbonara), de egyik sem a szénégetőre utal

sznoboknak: Amerikában fogyasztják gombával is!
borharapo 2010.02.28 12:38:41
@szomorutojas: igaz, igaz, meghajolok!

bocs, medwe!
A Domaine des Escaravailles apropóján kisütött gondolatmenet vezetett ehhez a borhoz is. Illetve egy frászt: a vakszerencse. Az első palackot a legnagyobb spanyolországi borkereskedés végtelen polcsorairól emeltem le, tök véletlenül. Spanyolország legnagyobb borkereskedése…..